• 20 مهر 1403
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 156687

استیک مرغ با ۳ طرز تهیه فوق العاده دلچسب و خوشمزه

استیک مرغ با داشتن طعمی فوق العاده دلچسب و خواص مغذی‌اش، به یکی از محبوب‌ترین غذاها تبدیل شده است.

این غذا به عنوان یک منبع عالی پروتئین با چربی کم، گزینه‌ای مناسب برای افرادی محسوب می‌شود که ورزشکارند یا به دنبال یک رژیم غذایی سالم هستند. علاوه‌بر این، طرز تهیه استیک مرغ بسیار آسان بوده و می‌توان آن را به روش‌های مختلفی آماده کرد.در ادامه این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه را به ۳ روش به شما آموزش می دهیم پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

استیک مرغ

روش اول: مرغ با سس قارچ

سس‌ها یکی از چاشنی‌های پرطرفدار در تهیه غذاهای مختلف هستند. سس قارچ را می‌توانید همراه با غذاهایی مانند سیب‌زمینی سوخاری، انواع استیک و … مصرف کنید. برای تهیه استیک مرغ با سس قارچ به مواد زیر نیاز دارید:

مواد لازم

سینه مرغ : ۴ عدد
قارچ : ۲۵۰ گرم
رزماری خشک و ادویه مرغ : به مقدار لازم
پیاز : ۳ عدد
سیر : ۴ عدد
کره : ۱۵ گرم
خامه : ۳ ق غذاخوری
سس خردل : ۲ ق غذاخوری
پاپریکا : ۲ قاشق غذاخوری
آرد : ۱ ق مرباخوری
شیر : ۱ لیوان
روغن مایع یا روغن زیتون : به میزان لازم

طرز تهیه:

  • مرینیت کردن مرغ: سینه‌های مرغ را به ادویه‌ها، ارگانو و رزماری آغشته کنید.
  • تفت دادن مرغ: مرغ را در تابه با روغن زیتون سرخ کنید تا طلایی شود.
  • آماده‌سازی قارچ: قارچ‌ها را خرد کرده و در تابه با کره و پیاز تفت دهید.
  • اضافه کردن سیر: سیر ریز شده را به قارچ‌ها بیفزایید و هم بزنید.
  • تهیه سس: آرد را اضافه کرده و سپس شیر و خامه را به تدریج به تابه بیفزایید.
  • افزودن سس خردل: سس خردل را به مخلوط اضافه کرده و تا جایی که غلیظ شود ترکیب کنید.
  • سرو: استیک مرغ را با سس قارچ روی آن سرو کنید.

استیک مرغ

روش دوم: استیک مرغ در ساندویچ‌ساز

ساندویچ‌ساز یکی از دستگاه‌های پرکاربرد در آشپزخانه است. برای تهیه استیک مرغ در ساندویچ‌ساز باید مواد لازم زیر را تهیه کنید:

مواد لازم

سینه مرغ بدون پوست و استخوان : ۱ عدد
پودر سیر : نصف قاشق چایخوری
ادویه : به میزان لازم
روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
سس سویا : ۲ قاشق غذاخوری
رزماری : نصف شاخه

طرز تهیه:

  • آماده‌سازی مرغ: سینه مرغ را به تکه‌های نازک برش بزنید و با نمک، فلفل و ادویه‌های دلخواه مزه‌دار کنید.
  • مرینیت (اختیاری): اگر می‌خواهید، مرغ را با روغن زیتون و سس سویا به مدت ۳۰ دقیقه ماریناد کنید.
  • پیش‌گرم کردن ساندویچ‌ساز: ساندویچ‌ساز را به مدت چند دقیقه گرم کنید.
  • پخت مرغ: تکه‌های مرغ را روی صفحه ساندویچ‌ساز قرار دهید و درب آن را ببندید. بگذارید حدود چند دقیقه بپزد تا طلایی و پخته شود.
  • اضافه کردن مواد دیگر: در صورت تمایل، می‌توانید در نیمه‌های پخت، برش‌های پنیر یا سبزیجات را اضافه کنید.
  • سرو: استیک مرغ را با نان و سبزیجات تازه سرو کنید.

استیک مرغ

روش سوم:استیک مرغ در فر

بسیاری از افراد به غذاهای سرخ شده علاقه چندانی ندارند یا معتقدند غذاهایی که در فر آماده می‌شوند سالم‌تر هستند. اگر شما هم جزو این گروه هستید می‌توانید استیک مرغ خود را در فر بپزید. مواد لازم برای تهیه استیک مرغ در فر عبارتند از:

مواد لازم

سینه مرغ : ۲ عدد
گوجه : ۱ عدد
پنیر : ۱۰۰ گرم
کره : ۴ قاشق غذاخوری
ادویه : به مقدار لازم
روغن زیتون : ۱ قاشق
ادویه : ۱ قاشق چای‌خوری
روغن زیتون : ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  •  آماده‌سازی مرغ: سینه‌های مرغ را به لایه‌های نازک تقسیم و با نمک، فلفل و آویشن مزه‌دار کنید.
  •  برش گوجه‌فرنگی و پنیر: گوجه‌فرنگی را حلقه‌ای و پنیر را نازک برش بزنید.
  •  لایه‌گذاری: گوجه‌فرنگی و پنیر را روی یک سمت مرغ گذاشته و سمت دیگر را برگردانید.
  •  برش روی مرغ: با چاقو چند برش کوچک روی سطح مرغ بزنید.
  •  چرب کردن ظرف: کف ظرف فر را با روغن زیتون چرب کرده و مرغ‌ها را بچینید.
  •  تزیین مرغ: روی مرغ‌ها فلفل قرمز و نمک بپاشید و کمی روغن زیتون بریزید.
  •  پخت اولیه: ظرف را به مدت نیم ساعت در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.
  •  اضافه کردن پنیر: سپس پنیر را روی مرغ‌ها بگذارید و ۵ دقیقه اضافه‌تر بپزید.
مطالب مرتبط

دستور پخت لازانیا کته ای فوق العاده خوشمزه بدون فر

طرز تهیه حلوای کدو حلوایی خوشمزه در فصل پاییز و زمستان

طرز تهیه تن ماهی خانگی خوشمزه و سالم با ماهی جنوب

نظرات