جهانعلمیویدئو

اشتباهاتی اصولی در پختن مرغ

اشتباهاتی در اصول پختن مرغ

هنگام خرید مرغ باید کنارش ادویه جاتی مثل فلفل و نمک هم تهیه کنید. البته مراقب باشید که زیاد ادویه روی مرغ نزنید. علاوه بر روی مرغ داخل مرغ رو هم نادیده نگیرید و کمی نمک و فلفل هم داخل شکم مرغ بزنید.

پختن مرغ

در آب نمک نخواباندن گوشت

همیشه قبل از پختن مرغ آن را ساعت ها در ترکیبی از آب و ادویه جات بخوابانید.

اصول پختن مرغ

پختن مرغ از طرف غلط

برای پختن مرغ داخل فر باید سینه مرغ به سمت پایین باشد. سینه مرغ بزرگ ترین قسمت مرغ است بنابراین بهتر است از حرارت مستقیم دور باشد تا خشک نشود.

سرخ نکردن پوست مرغ

می توان گفت فرق بین مرغ خوشمزه و بدمزه پوست سرخ شده آن است. وقتی مرغ کاملا پخت فر را روی حالت گریل قرار دهید تا پوست آن سرخ شود.

اصول پختن مرغ

دور ریختن بعضی از قسمت های مرغ

دور ریختن هر قسمتی از مرغ کاملا اشتباه است. گردن، بال، دل و قلوه و جگر… با همه قسمت های مرغ می توان خوشمزه ترین غذاها را درست کرد.

بلافاصله خوردن مرغ آماده

همیشه بعد از پخته شدن مرغ ۱۰ دقیقه صبر کنید بعد سرو کنید. چون مرغ آب بیشتری پس می دهد و نرم و خوشمزه تر می شود.

عضوکانال واتساپ اول فارس شوید%D9%88%D8%A7%D8%AA%D8%B3%D8%A7%D9%BE 1

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا