خانواده

اشتباهات رایج خانم ها در فریز کردن گوشت قرمز

بسیاری از ما عاشق گوشت قرمز هستیم و آن را خریداری و مصرف می کنیم.اما باید نکاتی را در خصوص نگهداری این گوشت در فریزر در نظر بگیریم.در این مطلب می خواهیم اشتباهاتی که نباید در فریز کردن گوشت انجام دهیم را به شما معرفی کنیم.

اشتباهات در فریز کردن گوشت قرمز

۱-هرگز گوشت را بدون خرد کردن داخل فریزر قرار ندهید

اگر قرار است که گوشت را داخل فریزر یا یخچال بگذارید، حتماً آن را خرد و تکه تکه کنید و بعد داخل فریزر بگذارید. گوشت پخته شده را نیز هرگز داخل فریزر قرار ندهید. بهتر است که تکه های گوشت را خرد کنید و تکه ها هم نسبتاً بزرگ باشد اما هرگز گوشت تکه نشده را داخل فریزر نگذارید.

۲-بسته‌بندی صحیح و اصولی گوشت

در ابتدا گوشت‌ها را با مقداری آب سرد بشویید. آن‌ها را درون آبکش قرار دهید تا آب اضافیشان گرفته شود. با کمک چاقوی تیزی چربی‌ها و قسمت‌های نامطلوی گوشت را جدا کنید. گوشت را متناسب با غذایی که می‌خواهید تهیه کنید برش زنید سپس به سراغ بسته بندی آن روید.توجه داشته باشید که گوشت تازه را مدت زمان طولانی در دمای محیط قرار ندهید و در انجام مراحل فوق برای بسته بندی سرعت عمل داشته باشید. در زمان بسته بندی گوشت به این نکته توجه داشته باشید که هر مقداری که برای پخت نیاز دارید را به صورت جداگانه بسته بندی کنید.

برای بسته بندی گوشت قرمز باید آن را به صورت کامل درون سفلون یا کیسه فریزر بپیچید به گونه‌ای که هوایی به درون کیسه نفوذ نکند. شما می‌توانید از ظروف نگهدارنده فریزر نیز کمک بگیرید. نفوذ هوا به درون کیسه موجب تیره شدن رنگ گوشت و خشک شدن بافت آن می‌شود.

۳-دمای گوشت باید یک دمای مشخص باشد

اگر قرار است که گوشت قرمز باقی مانده را در فریزر بگذارید، توصیه ما این است که دمای فریزر چهل درجه فارنهایت یا بیشتر باشد. علت انجام این کار این است که دما هرچقدر بالاتر باشد، از ایجاد باکتری ها و رشد آن ها جلوگیری می کند؛ پس باید محیط را به اندازه کافی خنک کنید.

۴-مراقب باکتری های گوشت باشید و در نگهداری آن دقت کنید

مصرف گوشت قرمز حاوی باکتری، شما را به بیماری‌ های سختی دچار می‌ کند. باکتری های مختلفی مانند ای.کولی یا سالمونلا ممکن است در گوشت قرمز پیدا شود؛ بنابراین در ذخیره و فریز کردن آنها باید خیلی دقت کنید، زیرا اگر این باکتری وارد بدن شود، باعث ایجاد مشکلات سخت و شدیدی مانند اسهال، عفونت ادراری، بیماری‌ های تنفسی و عفونت خونی خواهد شد.

پس باید خیلی مراقب باشید.بعضی از افراد هستند که خودشان بیماری زمینه‌ای دارند یا سیستم ایمنی شان ضعیف است یا حتی خانم‌ های باردار، اگر با این باکتری ها مواجه شوند، ممکن است در خطر بیماری‌ های خیلی شدیدتر قرار بگیرند و این موضوع جان شان را تهدید کند. معمولا مسمومیت و ابتلا به این باکتری ها با علائمی مانند کم آبی بدن، تشنگی بیش از حد، خشکی دهان، سرگیجه، سبک شدن سر یا تیره شدن ادرار خودش را نشان می دهد.

۵- ذخیره‌سازی طولانی مدت گوشت کار اشتباهی است

همیشه مصرف تازه مواد خوراکی فواید و خواص بیشتری دارد. نگهداری طولانی مدت گوشت توصیه نمی‌شود. اگر تمامی استاندارد‌های بسته بندی را به درستی رعایت کنید می‌توانید ۶-۱۲ ماه از گوشت در فریز نگهداری کنید. برای حذف سلامتی بدنتان حتما در زمان فریز کردن گوشت قرمز به ۴ نکته بالا توجه داشته باشید.

اشتباهات در فریز کردن گوشت قرمز

سوالات متداول

در این به چند سوال پرتکرار در رابطه با اشتباهات رایج هنگام فریز کردن گوشت پاسخ خواهیم داد. با ما همراه باشید.

آیا میتوان گوشت پخته شده را در فریزر نگهداری کرد؟

متخصصین تغذیه فریز کردن گوشت پخته شده را توصیه نمی‌کنند و بر این باورند که حداکثر تا ۳ ماه می‌توان گوشت پخته را در فریز نگه‌داری کرد.

علائم گوشت گوسفندی خراب شده چیست؟

لزج شدن بافت گوشت، چروک شدن آن، تغییر در رنگ و استشمام بوی نامطبوع و بد از گوشت نشانه‌های فاسد شدن گوشت است.

مدت زمان نگهداری گوشت چرخ‌کرده گوسفندی در فریزر چقدر است؟

مدت زمان نگهداری گوست چرخ‌کرده گوسفندی در فریز ۲-۳ ماه است و بیشتر از این مدت گوشت بخش اعظمی از ویتامین‌ها و املاحش را از دست می‌دهد.

چند روش انجام رنگ موی دودی خاکستری در خانه که آرایشگاه نروید

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا