پخت برنچ یکی از مهارت های هر ایرانی محسوب می شود.ولی برخی اشتباهات رایج در پخت آن می تواند باعث نابودی طعم و شکل آن شود.
در اداه این مطلب با ما باشید تا با این اشتباهات رایج آشنا شوید.
شستن زیاد برنج، نشاسته آن را از بین میبرد و باعث میشود که برنج شفته و له شود.
۲-برنج را از قبل خیس کنید:
قرار دادن برنج در آب سرد چند ساعت قبل از پخت باعث می شود مقداری از نشاسته برنج در آب حل شده و کم شود. همین امر باعث می شود دانه های برنج به هنگام پخت کمتر به هم بچسبد.
۳-استفاده از آب کم:
استفاده از آب کم، باعث میشود که برنج سفت و نپخته شود.
۴-هم زدن زیاد برنج:
هم زدن زیاد برنج، باعث شکستن دانههای برنج و شفته شدن آن میشود.
۵-استفاده از حرارت بالا:
استفاده از حرارت بالا، باعث میشود که برنج به ته قابلمه بچسبد و ته دیگ بسوزد.
۶-استفاده از دمکنی:
دمکنی یکی از ابزارهای سنتی است که برای پخت برنج استفاده میشود. این وسیله به حفظ بخار در داخل قابلمه کمک میکند و باعث میشود برنج بهتر و یکنواختتر دم بکشد
۷-باز کردن درب قابلمه:
باز کردن درب قابلمه در حین پخت و دم، باعث میشود که بخار برنج خارج شود و برنج له شود.
۸-پس از پخت، برنج را استراحت دهید:
پس از پایان پخت، بهتر است برنج را چند دقیقه بدون باز کردن در قابلمه استراحت دهید. این کار به برنج اجازه میدهد تا بخار و رطوبت خود را حفظ کند و نتیجه نهایی بهتری داشته باشد.
پیاده کردن فوت و فن در پخت برنج
انجام بعضی از ترفند به هنگام پخت برنج نتیجه بهتری را برای شما به ارمغان می آورد.