عایشه وردگ (Ayesha Vardag) میگوید با درگیر شدن روزافزون افراد در فناوری، ازدواج های بیشتری خراب میشوند. از برملاشدن پیام ها و عکس های درون گوشی تا ساختن پروفایل های جعلی در شبکه های مجازی یا اپلیکیشن های دوستیابی برای مچ گیری از شریک زندگی.
به گفته این وکیل، بچه ها این روند را تسریع میکنند. وقتی زوج ها صاحب فرزند میشوند، اغلب یکی از والدین ساعات طولانیتری کار میکند و احتمالا دیگری معاشرت با دیگر والدین را شروع میکند. در این موقعیت، شرایط آنها به آرامی تغییر کرده و دنیایشان از هم جدا میشود. عایشه وردگ میگوید: «آنها رفته رفته متوجه میشوند که اشتراکات کمتر و کمتری دارند.»
او استدلال میکند: «به همین دلیل است که من از «طلاق بدون مقصر» دفاع میکنم. زندگی طولانی است و رابطهای که زمانی بسیار خوب بوده و هر دو طرف آدمهای خیلی خوبی هستند میتواند روزی به پایان برسد. نیازی به پیدا کردن مقصر یا قربانی نیست. طلاق بدون مقصر همان چیزی است که در شرایط نرمال همه باید به دنبالش باشیم.»
از سوی دیگر طلاق نباید به عنوان پایان زندگی تلقی شود و در عوض میتواند راهی برای شروع کارهای جدید باشد؛ یک زندگی متعادل و زیبا که در آن، زمان برای پیشرفت و ایجاد روابط جدید وجود دارد؛ به خصوص اگر حضانت فرزندتان اشتراکی باشد.
خانم وردگ میگوید: «باید اینطور باشد. ازدواج و طلاق هر دو میتوانند زیبا باشند.»
متنی بسیار عالی
بچه ها یه چیز بگم من که از همسرم جداشدم وخدا روشکر میکنم که راحت شدم ازدستش واز کارای بدش. دوستان یکی از کاراش میدونید چی بود !!!!!پاپوش درست کردن برا من بعد هم مژدگانی میداد. !!!?