ایران

اطلاعیه بسیار مهم استانداری فارس خطاب به اتباع افغانستانی/تا ۱۵ تیرماه باید بروید

به گزارش اول فارس، روابط عمومی اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری فارس اطلاعیه بسیار مهمی را خطاب به اتباع افغانستانی دارای برگ مجوز بازگشت در استان فارس صادر کرده است.

اتباع افغانستانی

تمدید مهلت خروج و آخرین فرصت حضور قانونی

بر اساس این اطلاعیه، با توجه به استقبال اتباع افغانستانی دارنده برگ باطله سرشماری از طرح بازگشت به افغانستان، تاریخ خروج قطعی درج شده روی تمامی برگ‌های بازگشت به افغانستان، ۱۵ تیرماه ۱۴۰۴ معین گردیده است. این تاریخ به این معناست که تمامی دارندگان برگ بازگشت باید پیش از ۱۵ تیرماه ۱۴۰۴ خاک ایران را ترک کرده باشند.

روابط عمومی اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری فارس تاکید کرده است که ۱۵ تیرماه ۱۴۰۴ آخرین روز حضور قانونی این گروه در ایران است و پس از این تاریخ، حضور اتباع دارای برگ بازگشت غیرقانونی تلقی شده و مجوزهای لازم به پلیس داده شده است.

درخواست برای اقدام به موقع جهت جلوگیری از ازدحام

روابط عمومی اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری فارس به منظور جلوگیری از ازدحام جمعیت در تاریخ ۱۵ تیرماه که همزمان با اوج گرمای تابستان است، از تمامی اتباع خارجی دارای برگ بازگشت درخواست کرده است تا در اولین فرصت و با استفاده از تمامی روزهای خردادماه، با مراجعه خودمعرف به مرکز بازگشت شیراز (اردوگاه مراقبتی واقع در بلوار دهپیاله – خیابان کار) نسبت به خروج قانونی اقدام کرده و از مزایای آن بهره‌مند شوند.

توصیه‌های مهم برای اتباع دارای فرزند دانش‌آموز و برگ باطله سرشماری

در بخش دیگری از این اطلاعیه، روابط عمومی اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری فارس تاکید کرده است که اتباع خارجی دارای فرزند دانش‌آموز بعد از اتمام امتحانات در خردادماه، منتظر صدور کارنامه تحصیلی نباشند و از طریق اقوام، دوستان، آشنایان و غیره نسبت به دریافت کارنامه اقدام نمایند.

استانداری فارس همچنین، مجدداً یادآور شده است که اتباع دارای برگ باطله سرشماری باید هرچه سریع‌تر به دفاتر کفالت خود مراجعه و برگ بازگشت به افغانستان را دریافت نمایند. در غیر این صورت، متخلف شناخته شده و مسئولیت عواقب احتمالی بر عهده خود تبعه خواهد بود.

نوشته های مشابه

1 دیدگاه

  1. سلام تو باغشهرهای سمت روستای تربر جعفری پر از افغانی هست رسیدگی شود استاندار محترم و نیرو انتظامی محترم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا