ایران

اعتراف کلاهبردار رودانی به ۳۰۰ فقره جرم در ۶ استان کشور/ فراخوان پلیس اقلید برای شناسایی مال‌باختگان

فرمانده انتظامی اقلید گفت: فردی که اقدام به ۳۰۰ فقره کلاهبرداری کرده بود توسط پلیس دستگیر و روانه دادسرا شد.

سرهنگ “آرش بخشایی مطلق” در گفت‌گو با اول فارس، بیان کرد: در پی وقوع ۲۶ فقره کلاهبرداری تلفنی از طریق فضای مجازی در اقلید و ارسال پرونده به پلیس فتا، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارشناسان قرار گرفت .

وی افزود: در بررسی‌های به عمل آمده مشخص شد که فردی ناشناس از طریق تلفن همراه با قربانیان تماس و با انجام فن بیان بالا به بهانه‌های مختلف اقدام به کلاهبرداری از آنان می‌کرده است.

فرمانده انتظامی اقلید با اشاره به اینکه در تحقیقات تخصصی مشخص شد که متهم در یکی از شهرهای استان هرمزگان می‌باشد، تصریح کرد: کارشناسان پلیس فتا سریعا پس از اخذ نیابت قضایی به شهر “رودان” اعزام و با همکاری پلیس آن شهرستان مخفیگاه کلاهبردار را شناسایی و وی را دستگیر کردند.

سرهنگ “بخشایی‌مطلق” ادامه داد: متهم در بازجویی تکمیلی اقرار کرد که از طریق برنامه نمایش اطلاعات مخاطب شماره افراد را جستجو می‌نمودم و پس از بدست آوردن مشخصات با آنها تماس می‌گرفتم و با فن بیان بالا و اعتمادسازی، اعلام می‌نمودم که بنده را می‌شناسید و به محض اینکه قربانی نام فردی را اعلام می‌نمود سریعا خود را به جای فرد اعلامی معرفی می‌کردم و با اعلام اینکه همسرم در بیمارستان بستری می‌باشد درخواست وجه را می‌نمودم و بلافاصله پس از دریافت وجوه واریزی از فروشگاه‌ها کالا خرید می‌کردم.

این مقام انتظامی با بیان اینکه متهم تا کنون به ۳۰۰ فقره کلاهبرداری به مبلغ بیش از ۸۰ میلیارد ریال در استان‌های فارس، کرمان، خوزستان، اصفهان، بوشهر و چهارمحال و بختیاری اقرار کرد و برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شد، از شهروندان استان‌های ذکر شده درخواست کرد کسانی که به این شیوه مورد کلاهبرداری قرار گرفته‌اند می‌توانند جهت طرح شکایت و پیگیری پرونده به پلیس فتا محل سکونت خود مراجعه کنند.

گفتنی است با توجه به گستردگی و پیچیدگی ابعاد این پرونده‌، مراتب جهت بررسی و شناسایی شکات، در دست بررسی می‌باشد که پیش‌بینی می‌گردد تعداد شکات و مبالغ کلاهبرداری شده بیش از اعتراف متهم باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا