• 10 / بهمن 1402 / 16:40
  • شناسه خبر : 133027

اعترض مسافران به تاخیر ۷ ساعته پرواز شیراز-مشهد ایران ایرتور

پرواز شماره ۹۲۵ شرکت هواپیمایی ایران ایرتور که قرار بود ساعت ۲۳:۱۵ شب گذشته شیراز را به مقصد مشهد ترک کند، با تاخیر ۷ ساعته انجام و اعتراض مسافران را به دنبال داشت.

اعترض مسافران به تاخیر ۷ ساعته پرواز شیراز-مشهد ایران ایرتور

 تسنیم : پرواز شماره ۹۲۵ شرکت هواپیمایی ایران ایرتور که قرار بود ساعت ۲۳:۱۵ شب گذشته شیراز را به مقصد مشهد ترک کند، با تاخیر ۷ ساعته انجام و اعتراض مسافران را به دنبال داشت.

یکی از این مسافران با انتقاد از برخورد و تاخیر شرکت هواپیمایی ایران ایرتور، گفت: پرواز شماره ۹۲۵ شرکت هواپیمایی ایران ایرتور که قرار بود ساعت ۲۳:۱۵ دقیقه روز دوشنبه ۹ بهمن‌ماه طبق برنامه انجام شود و شیراز را به مقصد مشهد ترک کند؛ با اعلام مسئولان این شرکت هواپیمایی به ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه بامداد امروز موکول شد که  پس اعلام دوباره به مسافران اعلام کردند در ساعت ۴ و ۳۰ دقیقه بامداد روز سه‌شنبه دهم بهمن‌ماه انجام می‌شود و برای بار سوم پرواز با اخیر هفت ساعته در ساعت ۶ صبح روز سه‌شنبه دهم بهمن‌ماه انجام شد.

وی افزود: مسئولان این شرکت علت تاخیر پرواز را بدی آب و هوا اعلام کردند که این مهم سرگردانی، اعتراض و نارضایتی مسافران این پرواز را در فرودگاه شیراز به دنبال داشت که برای ۵ دقیقه اقامه نماز حاضر به تاخیر نشدند.

گفتنی است در صورت بروز تأخیر در انجام پرواز بر اساس ساعت پرواز مندرج در بلیت مسافر اقداماتی باید توسط شرکت‌های هواپیمایی انجام شود که شامل اقدامات عمومی و خصوصی است. در اقدامات عمومی تعریف شده آمده است که نماینده شرکت هواپیمایی باید با حضور در میان مسافران، با متانت و احترام نسبت به اطلاع‌رسانی صحیح در خصوص پرواز اقدام کند و شرکت هواپیمایی نسبت به اطلاع‌رسانی از طریق سیستم اطلاعات پرواز به صورت مستمر فعالیت کند.

این در حالی است که اقدامات اختصاصی به تأخیر بیش از یک ساعت تا دو ساعت، تأخیر بیش از دو ساعت تا چهار ساعت و تأخیر بیش از چهار ساعت تقسیم شده است. در صورتی که تأخیر بیش از یک ساعت و تا دو ساعت باشد، از مسافران باید پذیرایی نوع اول به عمل آید و ارائه‌ این پذیرایی مشروط به وجود زمان کافی جهت پذیرایی و عدم افزایش تأخیر بیشتر است.

تأخیر بیش از دو ساعت و تا چهار ساعت شامل انجام پذیرایی مناسب حداقل نوع اول با توجه به امکانات فرودگاهی، فراهم کردن امکان برقراری ارتباط تلفنی جهت اطلاع‌رسانی، تغییر پرواز در صورت درخواست مسافر و امکان انجام آن، انجام اقدامات لازم جهت اعزام با سایر شرکت‌های هواپیمایی در صورت درخواست مسافر و نیز در صورت وجود پرواز در همان مسیر و یا انتقال به مقصد نهایی از طریق مسیر‌های جایگزین به جز مسیر درج شده در بلیت است و علاوه بر این باید استرداد کامل وجه بلیت در صورت انصراف مسافر از پرواز مدنظر قرار گیرد.

در مورد تأخیر‌های بیش از چهار ساعت نیز شرکت حمل‌کننده موظف است علاوه بر رعایت مفاد بند قبلی نسبت به جبران خسارت به میزان مقرر اقدام کند و در صورت ابطال پرواز شرکت حمل‌کننده موظف است به استرداد کامل وجه و جبران خسارت به میزان مقرر عمل کند.

گفتنی است در مورد پرواز‌هایی که به دلیل شرایط جوی و یا فورس‌ماژور فرودگاه مبدا، مقصد و مسیر دچار تأخیر و یا ابطال بیش از دو ساعت می‌شوند، شرکت‌های هواپیمایی با رعایت مقررات پذیرایی نوع اول از مسافران صرفاً موظف به استرداد کامل وجه به آن‌ها هستند.

همچنین در صورتی که پرواز بر اساس ساعت مندرج در بلیت مسافر حرکت کند و یا به دلیل فنی و عملیاتی به رمپ باز گردد، در این حالت میزان تأخیر تا پرواز مجدد از زمان بازگشت به ترمینال محاسبه خواهد شد. علاوه بر این شرکت‌های هواپیمایی در صورتی که در زمان حرکت تعیین شده در بلیت، مسافران را از طریق سایر خطوط هواپیمایی به مقصد منتقل کنند مشمول پرداخت خسارت و یا جریمه تأخیر و ابطال نخواهند شد.

مطالب مرتبط

فرود سخت هواپیمای شیراز بر اثر نقص فنی در مشهد

نظرات