• 01 / آبان 1397 / 17:34
  • شناسه خبر : 1204

افزایش قیمت انواع نان در استان فارس/جدول قیمت های جدید

رئیس اتحادیه نانوایان استان فارس از افزایش ۱۰ درصدی قیمت انواع نان خبر داد و گفت: این موضوع یکی از مطالبات اصلی نانوایان بوده است.

به گزارش  اول فارس به نقل از تسنیم،  علیرضا سخنوریان رئیس اتحادیه نانوایان استان فارس با اشاره به افزایش ۱۰ درصدی قیمت نان در استان فارس اظهار داشت: این افزایش قیمت پس از ۴ سال رخ داده است و همواره از مطالبات نانوایان استان فارس بوده است.

پیش از این در تیرماه امسال خبرگزاری تسنیم در گزارشی به مشکلات و مطالبات نانوایان استان فارس پرداخت که در آن نانوایان معتقد بودند در ۴ سال گذشته قیمت‌های حامل‌های انرژی افزایش یافته اما تغییری در قیمت نان رخ نداده که نانوایان را در تنگنا قرار داده بود.

رئیس اتحادیه نانوایان استان فارس همچنین با اشاره به فعالیت قریب ۳ هزار نانوایی در این استان گفت: بیشترین تعداد واحدهای نانوایی، نان لواش است و ظرفیت تعداد نانوایی‌ها در فارس تکمیل است.

سخنوریان درباره نظارت بر فعالیت نانوایی‌ها برای استفاده از جوش شیرین افزود: علاوه بر نظارت اتحادیه، دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز به صورت رندم برخی از واحدها را پایش و نتیجه را اعلام می‌کنند که در صورت استفاده ابتدا تذکر داده و پس از آن برخورد می‌شود.

وی درباره استفاده برخی از نانوایی‌ها از کنجد بیان کرد: کنجد باید به صورت بسته‌ای و به قیمت هر ۵۰ گرم ۱۴۰۰ تومان است و در صورت تخلف مردم می‌توانند به اتحادیه اعلام کنند.

بیشتر بخوانید:

پیش بینی ۵ روزه هواشناسی برای مناطق مختلف استان فارس +هشدار بارندگی بهاری
کشت برنج با سهمیه آب دریاچه طشک و بختگان در بحران خشکسالی استان فارس
زردآلوی بسیار خوشمزه سورمَق به بازار آمد/کجا بخریم؟

ثبت دیدگاه

  • ناشناس

    تاریخ : ۳ - آبان - ۱۳۹۸

    در شیراز اول سال نان از ۲۰۰ به ۲۵۰ تومان و الان به ۳۲۰ تومان افزایش یافته