معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی گفت: متاسفانه میبینیم که بستر اجرای نسخه الکترونیک و پرونده الکترونیک در کشور فراهم نبود و به جای اینکه سرعت کار بیشتر شود باعث معطل ماندن مردم و استیصال جامعه پزشکی شد.
به گزارش اول فارس، علی سالاریان معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی د درخصوص برنامههای سازمان نظام پزشکی برای اجرای امضای الکترونیک اظهار داشت: در مورد طرح ملی نسخه الکترونیک همه می دانیم که این موضوع نیاز روز است و پیشرفت فناوری این اختیار را برای جامعه پزشکی و متولیان سلامت فراهم کرده است تا بتوانند دقت و سرعت درمان را با این پروسه الکترونیک افزایش داده و سرعت کا را بهبود ببخشند.
وی با بیان اینکه اگر این موضوع به درستی اجرایی نشود میتواند عواقب بدی به دنبال داشته باشد گفت: متاسفانه میبینیم که بستر اجرای نسخه الکترونیک و پرونده الکترونیک در کشور فراهم نبود و به جای اینکه سرعت کار را بیشتر شود باعث معطل ماندن مردم و استیصال جامعه پزشکی شد و همچنین منجر به این شد تا در فضای مجازی افراد غیرپزشک و غیرمجاز نیز در بستر مجازی ویزیت سو استفاده کنند.
سالاریان ادامه داد: قانون پایش، ایجاد امنیت و نظارت امضای الکترونیک را به سازمان نظام پزشکی واگذار کرد به دلیل اینکه پایش، نظارت و پشتیانی و تعقیب انتظامی و پشتیبانی از حقوق بیمار و پزشک بر عهده سازمان نظام پزشکی است و بدیل آن هم موجود نیست. اگر در دادگستری هم از بابت تخلفات پزشکی شکایتی صورت گیرد برای مشورت کارشناسی این موضوع به نظام پزشکی به محول میشود. همچنین از آنجا که شماره های پزشکی نیز توسط نظام پزشکی صادر می شود منطقی است که اجرای این کار به عهده سازمان نظام پزشکی باشد.
معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی گفت: آنطور که کارشناسان اقتصادی تخمین می زنند بیمه ها چندین هزار میلیارد تومان از اجرای نسخه الکترونیک سود داشته اند، از بابت حذف دفترچه ها، از بابت حذف نسخه خوانی و اینکه این طرح خوب اجرا نشد و بسیاری از مردم خدمات درمانی را آزاد دریافت کردند. از این مقدار ۸۰ میلیارد تومان که پول خرید یک ساختمان کوچک هم در تهران نمی شود از بودجه چندهزار میلیاردی بیمه ها به سازمان نظام پزشکی اختصاص یافته است و بیمه ها این را هم نمیتابند و به تماما به سود خود فکر می کنند.
وی با بیان اینکه اجرای امضای الکترونیک نیازمند هزینه، نیروی انسانی و سرور و تجهیزات است افزود: وقتی وظیفه ای به سازمان یا نهادی واگذار می شود باید اعتبار و اخیتار لازم را فراهم کنیم. نمی شود بدون هزینه و اعتبار اقدامی را از سازمانی درخواست کرد.
سالاریان افزود: ساده انگاری ها و سهل انگاری در اجرای نسخه الکترونیک عواقب زیادی در پی داشت و مردم ناراضی شدند درحالی که نیت از اجرای این کار بالاتر رفتن دقت درمان بود درحالی که بیمه ها به دنبال صید بیشترین اعتبار و خرج کمترین هزینه هستند که نتایج آن را امروز میبینیم و اگر دراین خصوص از مردم و پزشکان نظرسنجی شود اغلب ناراضی هستند.
وی با بیان اینکه بیمه ها به بازی برد برد اعتقادی ندارند افزود: بیمه ها همیشه به دنبال سود یک طرفه هستند و می خواهند بدون ایجاد لجستیک لازم طرح ملی را اجرایی کنند، به بیمه ها توصیه می کنم با کارشناسی بیشتر راجع به مسایل صحبت کنند، سلامت مردم بازیچه نیست و جامعه پزشکی اجیر بیمه ها نیستند و برای اجرای این طرح ملی با عمق و گستردگی بالا باید لوازم و مایحتاج آن ار تهیه کنیم.
این مطلب را هم بخوانید:
قانون نسخه نویسی الکترونیک ، عامل بدبختی و دربدری بیماران در شیراز
معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی گفت: امیدواریم بیمه ها با منطق بیشتری در زمینه اجرای این طرح به خرج دهند به دلیل اینکه با منطق فعلی بیمه ها این طرح زمین خواهد خورد. سازمان نظام پزشکی تا کنون بخش اعظمی از کار را پیش برده است اما به دلیل محدودیت منابع قادر به ادامه این کار بدون حمایت نیست. این هزینه تخصیص یافته جزیی از هزینه پیش بینی شده ما است و به نظر می رسد هزینه سرور و نیروی انسانی حدود ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه خواهد داشت که امیدواریم با تامین هزینه این کار ملی به درستی و دقت اجرایی شود.
امضاء کنید:
تومار مخالفت با طرح ثبت نسخه الکترونیک
نظرتان را در باره قانون نسخه نویسی الکترونیک ، بدبختی بیمه شده ها و سود میلیاردی بیمه ها برای ما بنویسید
با سلام خسته نباشید با توجه به
در درمانههایی سنگین در خصوص
بیماران ضمینییه که در سالههای
گذشته تسکین نداشته و چنان در
اتیه ام همان درمان دارو و با گذشنه در دولتههایی اینده چه بسا
سن بیمار در ترمییم نداشته بلکه
مثال همسرم لیلا شفاعتی ش۱۲۱۳شناسنامه متولد سراب میانگین در ماه ثابت نارسایی قلبی
سکتیه قلبی ارثیه و ژنتیکییه بوده
حال با حقوق مستمر در بیمه تکمیلی اتیه سازان حافظه شعبه ۶
مبلغ ۲۰۰هزارتومان از فیش جقوق
تامین اجتماعی بوده درمان حاثل
نشده تا کنون میر غلامعلی خشکنابی جز بچه ههایی بهزیستی
ما بیمه شده ی بیمه ایرانیان یادگار از آقای احمدی نژاد هستیم ک برای ما ک هیچ بیمه ای نداشتیم خیلی خوب بود میتونستیم از خیلی از مراکز درمانی استفاده کنیم. در دولت روحانی با تغییر نام این بیمه به بیمه همگانی فقط میتونستیم از یک بیمارستان شهر استفاده کنیم و باقی مراکز درمانی قبولش نمیکردند ک بازم ما همون یک مرکز استفاده میکردیم… ولی متاسفانه در دولت انقلابی کنونی تیر خلاص به بیمه خورد و در حالی ک ۳ نفر از اعضای خوانواده ام کرونا داشتیم و به بیمارستانی ک همیشه با همین بیمه مراجعه میکردیم.. به ما اعلام شد ک این بیمه دیگه مورد قبول اونها هم نیست و ما باید کل هزینه ی ۳ نفر را آزاد پرداخت کنیم.. نتونستیم پیش دکتر بریم و با همون حال بد برگشتیم خونه… واقعا جای تاسف داره.
برای میدان بینای دکتر صلوتی مرا ارجاع داد به بیمارستان دکتر خدا دوست اونجا بیمه قبول نکردند ۲۳۷۲۰۰ از من پول گفتند
مردم در عمل فراموش شده اند
معاون نظام پزشکی که بجای سلامت مردم و تسریع کارشون به فکر مافیای دارو و دزدای علوم پزشکیه..
بیمه شده بیمه سلامت هستم.هیچ گونه خدمانی به ما در شیراز داده نمی شود
خدا ازتون نگذره