شهرستان‌های فارس

انتصاب سرپرستان جدید بخشداری‌های کربال و اسیر با حکم استاندار فارس

استاندار فارس، حسینعلی امیری، طی دو حکم جداگانه سرپرستان جدید بخشداری‌های کربال در شهرستان خرامه و اسیر در شهرستان مهر را منصوب کرد.

انتصاب شاهپور مرادی به عنوان سرپرست بخشداری کربال

حسینعلی امیری، استاندار فارس، با حکمی شاهپور مرادی را به سمت سرپرست بخشداری کربال منصوب کرد. در متن حکم انتصاب خطاب به او آمده است که بر اساس پیشنهاد سرپرست فرمانداری شهرستان خرامه، این مسئولیت به مرادی محول شده است.

در این حکم، استاندار فارس بر ضرورت تلاش مجدانه در چارچوب قوانین و مقررات، اهداف سند چشم‌انداز، سیاست‌های مصوب رهبری، دستورات رئیس‌جمهور، و برنامه هفتم پیشرفت تأکید کرده است. همچنین، رعایت منشور اخلاقی کارگزاران دولت، توجه به مزیت‌های بخش و افزایش رضایت اجتماعی از دیگر نکاتی است که به آن اشاره شده است.

شاهپور مرادی، فرزند شهید، دارای مدرک دکتری فقه و حقوق بوده و از نیروهای باسابقه وزارت کشور محسوب می‌شود.

انتصاب موسی غلام زاده به عنوان سرپرست بخشداری اسیر

در حکمی دیگر، موسی غلام زاده به عنوان سرپرست بخشداری اسیر در شهرستان مهر منصوب شد. این انتصاب نیز به پیشنهاد سرپرست فرمانداری شهرستان مهر صورت گرفته است.

متن این حکم مشابه حکم انتصاب سرپرست بخشداری کربال است و در آن بر رعایت قوانین، اهداف و سیاست‌های کلان کشور و نیز افزایش رضایت‌مندی مردم تأکید شده است.

موسی غلام زاده دارای مدرک کارشناسی مدیریت بازرگانی است و از نیروهای جوان وزارت کشور به شمار می‌رود. سوابق او شامل کارشناس سیاسی و انتخابات بخشداری اسیر، کارشناس IT و کارشناس دفتر فنی فرمانداری مهر است.

نوشته های مشابه

1 دیدگاه

  1. بخشدار یک منطقه یعنی گزارش عملکرد منطقه را در طول سالی که گذشت به فرماندار تحویل داده و تصمیمات مطلوب و سودمند برای آتیه ی منطقه برای تا سالی دیگر فراهم باشد…خدا قوت بخشدار سابق..سپاس از بیکران زحمات خستگی ناپذیرتان… خوش آمد می گوئیم بخشدار جدید ،پرانرژی و آماده به خدمت…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا