استان فارس

انتقاد استاندار فارس از وضعیت آبیاری قطره‌ای: زیبنده استان فارس نیست

استاندار فارس در همایش تجلیل از کشاورزان نمونه بر ضرورت تغییر الگوهای کشاورزی تاکید کرد.

استاندار فارس 1

به گزارش اول فارس، دکتر حسینعلی امیری، با بیان این‌که کشاورزی بخش قابل توجهی از اقتصاد دنیا را تشکیل می‌دهد و تمدن‌های بشری در نتیجه توسعه کشاورزی و دامداری پایه‌گذاری شده است، گفت: یک سوم کارگران جهان در بخش کشاورزی مشغول به کارند و علی‌رغم صنعتی شدن دنیا، کشاورزی همچنان ارزش خود را حفظ کرده است.

بازنگری در الگوی مصرف محصولات کشاورزی

دکتر امیری با اشاره به هزینه‌های مادی و نیروی انسانی که برای تولید محصولات کشاورزی صرف می‌شود گفت: الگوی مصرف محصولات کشاورزی در کشور ما باید تغییر یابد و مصرف هر فرد به اندازه نیازش باشد.

استاندار فارس افزود: در کشور ما که در منطقه نیمه خشک قرار دارد و استان فارس که با چالش تأمین آب مواجه است، باید کشاورزی و بهره‌برداری از منابع آب علمی باشد.

وی اضافه کرد: ۷۰ درصد از مصرف آب ما در بخش کشاورزی‌ست و زیبنده استان فارس نیست که از تکنولوژی آبیاری قطره‌ای بی‌بهره باشد و البته وظیفه حاکمیت است که با فراهم آوردن تسهیلات زمینه را برای استفاده علمی از منابع آبی فراهم نماید.

کشاورزی دانش‌بنیان نیاز امروز استان فارس است

استاندار فارس با بیان این که دانشکده کشاورزی شیراز یکی از قدیمی‌ترین دانشکده‌های کشاورزی کشور است گفت: کشاورزی مبتنی بر اصول علمی بازدهی بیشتری خواهد داشت و این امکان برای استان فارس که ظرفیت‌های فراوانی دارد به راحتی فراهم می‌شود.

وی ادامه داد: در استان فارس۴۲۰ هزار بهره‌بردار کشاورزی داریم و برای توسعه طرح‌های کشاورزی و تولید محصول باید از تشکل‌های صنفی کشاورزی کمک بگیریم.

دکتر امیری همراهی مدیران و دستگاه‌های اجرایی را با کشاورزان و عشایر که بخش مولد جامعه هستند ضروری دانست و بر حفظ حرمت و جایگاه واقعی ایشان تاکید کرد.

نماینده عالی دولت در استان فارس در پایان گفت: با مطالعه جامع درباره بخش کشاورزی می‌توانیم متناسب با امکانات، ظرفیت‌ها و استعدادهایی که در استان وجود دارد برنامه مدونی برای رونق و بهبود وضعیت کشاورزی و تولید و همچنین ارتقاء جایگاه کشاورزان در استان داشته باشیم.

 این اداره کل استان فارس مدیر کل و سرپرست هم ندارد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا