اول فارس:چند جوان دوربین مخفی ساز با استفاده از ماسک مومو به خیابان های تهران رفته و با شهروندان شوخی کردند.
چالش مومو یک حقه و افسانه محلی است که شایعه آن در شبکههای اجتماعی پخش شد. گزارش شد که کاربری با نام مومو، کودکان و نوجوانان را به اعمال خطرناکی مانند خودزنی و خودکشی ترغیب میکند.با وجود صحبتهای زیادی که در مورد این شایعه پخش شد، تعداد شکایات واقعی بسیار کم بود و گزارشهای پلیس صدمه دیدن به دلیل تأثیر مستقیم این پدیده را تأیید نکرده. ترس و نگرانی ایجاد شده در کودکان بیشتر از خود «مومو» به دلیل گزارش رسانهها بود، به طوری که خیریههای کودکان هشدار دادند بیشتر آسیبها به دلیل «تأثیر انتظارات» است که کودکان را به دیدن محتوای خشونتآمیز در اینترنت ترغیب میکند.
مومو نام یک مجسمه از یک هنرمند ژاپنی است که هر چند شاید از نگاه بعضی زیبا نباشد اما کاملاً بیخطر است.
چالش مومو هر چند که در ایران به تازگی بین کاربران اینترنت مطرح شده اما چند سالی است که در سراسر جهان نگرانیهای مشابهی را برای والدین ایجاد کردهاست. گزارشهایی دربارهٔ این که «تصویر مومو ناگهان روی صفحه موبایل کودکان ظاهر شده و آنها را تشویق میکند که به خود آسیب بزنند» در سالهای ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ در آمریکای لاتین، آمریکای شمالی، فرانسه، اسپانیا، آلمان، و بریتانیا منتشر شد. بعضی گزارشها هم این چالش را با مرگ ۱۳۰ نوجوان در روسیه مرتبط دانستند هر چند که مقامهای رسمی آن را تأیید نکردند.
گفته میشود اولین بار در سال ۲۰۱۸ پس از آنکه روزنامه اندونزیایی خبر از خودکشی دختر ۱۲ ساله به این دلیل داد، این موضوع به یک «پدیده جهانی تبدیل» شد.
صدف
تاریخ : ۲۸ - اردیبهشت - ۱۴۰۰
مسخره ی دیوانه ی خر