طبخ غذای محلی میرزا قاسمی که از خطه شمال کشورمان است را در این گزارش کوتاه تصویری می بینید.
میرزا قاسمی یکی از انواع غذاهای خطه شمال کشورمان است و آنقدر گسترش پیدا کرده که به عنوان محبوبترین غذاهای ایرانی در سراسر کشور است.
این غذای خوشمزه با بادمجان کبابی، تخم مرغ، گوجه فرنگی و همراه همیشگی شمالی کشور یعنی سیر تهیه میشود.
این غذای پرطرفدار خطه شمال کشورمان در مدت ۱۵ دقیقه آماده میشود.
طرز تهیه مرحله به مرحله میرزا قاسمی
در ابتدا بادمجان ها را کباب می کنیم ( شما می توانید بادمجان ها را داخل فر و یا روی آتش کباب کنید ) سپس پوست آنها را کنده و سرهای بادمجان ها را جدا می کنیم ؛ پس از آن بادمجان ها را ساطوری می نماییم.
حال نوبت به گوجه ها می رسد ؛ ها را در آب جوش ریخته و پوست آنها را میگیریم و سپس خرد می کنیم.
سیر را کوبیده و داخل روغن داغ که از قبل درتابه و روی اجاق آماده شده است میریزیم تا کمی سیر ها سرخ شود.
سپس بادمجان ها و گوجه های آماده شده را به همان تابه اضافه کرده و سرخ می کنیم ؛ این کار را تا زمانی که آب آنها کشیده شده و کمی روغن بیافتد ادامه می دهیم.
حال کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و مایه را در یک طرف تابه قرار می دهیم و در طرف دیگر خالی تابه تخم مرغ ها را شکسته و مخلوط می کنیم و انقدر هم می زنیم تا بسته شده و سرخ شود.
بعد بادمجان ها و تخم مرغ ها (یعنی تمام محتویات تابه) را با هم مخلوط می کنیم.
میرزا قاسمی ما آماده شده و می توانید آنرا در دیس کشیده و با تزئین سرو نمایید.
تزئین میرزا قاسمی
نکات تکمیلی در مورد میرزا قاسمی
میرزا قاسمی جزو غذای محلی – گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵دقیقه میباشد .
میرزا قاسمی را می توانید در وعده نهار – میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .
نظرتان را در باره دستور پخت میرزا قاسمی برای ما بنویسید
عضو گروه واتساپ اول فارس شوید
نظرات