به گزارش گروه سلامت اول فارس، هرچه سن بالاتر می رود ، دیواره های داخلی صاف رگ هایی که خون را به قلب منتقل می کنند ، به دلیل ایجاد مواد چربی به نام پلاک می توانند آسیب دیده و باریک شوند .
هنگامی که منطقه ای از پلاک شکسته می شود ، سلول های خونی و سایر قسمت های خون به قسمت آسیب دیده می چسبند و لخته های خون را تشکیل می دهند.
سکته قلبی هنگامی رخ می دهد که یک لخته خون به طور کامل جریان خون را مسدود کرده و جریان خون به عضله قلب را بطور جدی کاهش می دهد. این همچنین باعث می شود بیماران درد قفسه سینه را تجربه می کنند. در نتیجه ، برخی از ماهیچه های قلب شروع به مردن می کنند .
علائم سکته قلبی
علائم هشدار دهنده سکته قلبی می تواند در افراد مختلف متفاوت باشد و ممکن است همیشه ناگهانی یا شدید نباشند.
علائم و نشانه های رایج سکته قلبی عبارتند از:
فشار ، سفتی ، درد یا احساس فشار یا سوزش در قفسه سینه یا بازوها .
حالت تهوع ، سوء هاضمه ، سوزش قلب یا درد شکم
تنگی نفس
عرق سرد
خستگی
سرگیجه یا سرگیجه ناگهانی
علائم سکته قلبی متفاوت است.
همه افرادی که حملات قلبی دارند ، علائم یکسانی ندارندو یا ممکن است علائم یکسان داشته باشند. برخی از افراد درد خفیف دارند. دیگران درد شدیدتری دارند. برخی از افراد هیچ علامتی ندارند.
برای دیگران ، اولین علامت ممکن است ایست قلبی ناگهانی باشد. با این وجود ، هر چه علائم و نشانههای بیشتری داشته باشید ، احتمال حمله قلبی بیشتر خواهد شد.
برخی از حملات قلبی به طور ناگهانی نمود می کنند ، اما بسیاری از افراد ساعت ها ، روزها یا هفته ها قبل علائم هشدار دهنده دارند.
اولین هشدار ممکن است درد مکرر یا فشار قفسه سینه (آنژین) باشد که با فشار وارد می شود و با استراحت تسکین می یابد. آنژین در اثر کاهش موقتی جریان خون به قلب ایجاد می شود.
توصیه می شود در صورت داشتن این علائم به مراکز اورژانس و پزشکی مراجعه و از هرگونه خوددرمانی خودداری شود
در این تصویر علائم سکته قلبی در مردان و زنان را ببینید.
تشخیص سکته قلبی
اگر با سکته قلبی مشکوک به بیمارستان منتقل شوید ، تیم مراقبت پزشکی آزمایشاتی را انجام می دهند تا دریابند که دچار سکته قلبی شده اید یا خیر. اینها شامل موارد زیر است:
الکتروکاردیوگرام (ECG)
آزمایش خون
اشعه ایکس قفسه سینه
آنژیوگرافی عروق کرونر.
این آزمایشات به آنها کمک می کند تا بهترین روش درمانی را برای شما درنظر بگیرند.
نظرات