پایان مدارس ناایمن در فارس نزدیک شد: خشت اول نهضت عدالت آموزشی گذاشته شد
به گزارش اول فارس ، مهندس محسن کلاری مدیر کل آموزش و پرورش فارس در مراسم نمادین خشت گذاری یک مدرسه در صدرا در قالب طرح ملی نهضت توسعه عدالت در فضاها و تجهیزات آموزشی و پرورشی با مشارکت مردم در سراسر استان که با حضور دکتر حسینعلی امیری؛ استاندار فارس برگزار شد، اظهار کرد: امیدواریم با تحقق اهداف این نهضت، مدارس ناایمن ، کانکسی و سنگی در سراسر استان فارس پایان یابد.
وی افزود: نهضت توسعه عدالت در فضاها و تجهیزات آموزشی و پرورشی اتفاق مبارکی است که توسط دکتر پزشکیان؛ رییس جمهور کشورمان در حال اجراست.
کلاری تصریح کرد: در این نهضت تنها مدرسه سازی هدف نیست بلکه این طرح مقدمه ای برای تحقق ساحت های مختلف تربیتی دیگر است.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس گفت: قرارگاه های جهادی در راستای همکاری مردم و سایر نهادها با آموزش و پرورش در امر مدرسه سازی ایجاد شده است.
وی اضافه کرد: در قالب نهضت توسعه عدالت در فضاها و تجهیزات آموزشی و پرورشی تعداد ۶۲۲ مدرسه تا پایان احداث و به بهره برداری می رسد.
مدیرکل نوسازی مدارس فارس نیز، اظهار کرد:درراستای تاکید رئیس جمهور در خصوص توسعه فضاهای آموزشی و پرورشی، طرح خشت گذاری در قالب نهضت توسعه عدالت در فضاها و تجهیزات آموزشی و پرورشی با مشارکت مردم در استان فارس در حال اجرا است.
مهندس امین سینایی افزود: تلاش خواهیم از فرصتی که دولت چهاردهم ایجاد کرده است نهایت استفاده را در توسعه فضاهای آموزشی و پرورشی ببریم.
وی ادامه داد: امروز شاهد آیین نمادین طرح «خشت گذاری» در پروژه ۱۲ کلاسه مدرسه البرز با زیربنای ۱۷۷۰متر مربع در شهر صدرا هستیم.
سینایی گفت: مدرسه البرز صدرا دارای ۳۴۰ میلیارد ریال اعتبار از محل منابع استانی و ملی است که امیدواریم تا پایان سال جاری به بهره برداری برسد.
مدیرکل نوسازی مدارس استان فارس خاطر نشان کرد: در نهضت توسعه عدالت در فضاها و تجهیزات آموزشی و پرورشی با مشارکت مردم کار احداث تعداد۶۲۲ مدرسه استان تا قبل از مهرماه به اتمام می رسد و این مدارس از اول سال تحصیلی جدید در چرخه تعلیم و تربیت قرار می گیرند.
وی اضافه کرد: طرح خشت گذاری شامل مدارس کانکسی، سنگی تراکم بالای ۳۵ نفر و سرانه زیر ۳ متر مربع می شود.
استاندار فارس :ساخت بیش از ۶۰۰ مدرسه تا مهرماه آینده تنها با اعتبارات دولتی امکانپذیر نیست
به گزارش اداره اطلاع رسانی وروابط عمومی آموزش و پرورش فارس، دکتر حسینعلی امیری در مراسم نمادین خشت گذاری یک مدرسه در صدرا در قالب طرح ملی نهضت توسعه عدالت در فضاها و تجهیزات آموزشی و پرورشی با مشارکت مردم در سراسر استان اظهار کرد: این خشتگذاری، تنها شروع یک عملیات عمرانی نیست بلکه شروع یک رویداد است؛ رویدادی که بر مبنای عدالت آموزشی شکل گرفته و از ایجاد فضاهای آموزشی آغاز میشود.
او افزود: دانشجویان آینده کشور از نظام آموزش و پرورش عبور می کنند و آینده کشور را این محصولات آموزش و پرورش، دانشگاه و اجتماع، میسازد.
استاندار فارس ادامه داد: دنیای امروز متفاوت از جامعه دهههای گذشته است که فرزندان از نوجوانی به دنبال کشاورزی، صنعت، نظام استاد و شاگردی یا پیشه پدری میرفتند، امروز با توجه به پیچیدگیهایی که جامعه ماشینی به ما تحمیل کرده، حتی کسی که می خواهد کشاورزی و صنعت را در پیش گیرند نیز نیازمند برخورداری از زمینه آموزشی و تحصیلی هستند.
امیری با اشاره به آغاز آموزش تحولات و تکنولوژی روز از مدارس، گفت: این وضعیت اهمیت نظام تعلیم و تربیت را نسبت به ۲۰ سال گذشته بسیار بیشتر کرده است و آینده کشور از طریق نظام تعلیم و تربیت کشور رقم می خورد.
او اظهار کرد: این امر نیازمند وسایلی است که فضای آموزشی و مدرسه یکی از آنها است.
استاندار فارس اذعان کرد: در برخی نقاط استان فارس، مدارس سنگی، کانکسی و ناامنی وجود دارد.
امیری گفت: نهضت مدرسه سازی کاری اساسی و زیربنایی است که بر اساس تشخیص درست رئیس جمهور آغاز شده و به دیگر موضوعات آموزش و پرورش میرسد؛ رویدادی مهم و بیان کننده یک فرهنگ است.
استاندار فارس ادامه داد: این پذیرفته نیست که افرادی که در کنکور رتبه می آورند و در دانشگاه ها پذیرفته می شوند، تنها از مدارس خاصی باشند، و این با نظام عدالت آموزشی ما در تعارض و تناقض است.
او افزود: یکی از مبانی نظام جمهوری اسلامی ایران عدالت است و عدالت آموزشی یکی از مهمترین و موضوعاتی است که در این زمینه باید مورد توجه قرار گیرد.
امیری با بیان اینکه رئیس جمهور دستیابی به عدالت آموزشی را به درستی هدف گذاری کرده، یادآور شد: رهبر معظم انقلاب همواره به نظام تعلیم و تربیت عنایت داشتند و امیدواریم این هدف در فارس نیز به سرانجام تعیین شده برسد.
استاندار فارس گفت: ساخت بیش از ۶۰۰ مدرسه با بیش از سه هزار کلاس درس، تنها با اعتبارات دولتی امکانپذیر نیست و اعتبارات دولتی برای این طرح ناچیز است.
او ادامه داد: مردم فارس همواره در کار خیر سرآمد و زبانزد بوده و خیران مدرسه ساز سبب دلگرمی و امید برای تحقق نهضت عدالت آموزشی در این استان هستند.
امیری اضافه کرد: نهادها و دستگاه های دیگر مانند بنیاد مستضعفان، بنیاد علوی، آستان قدس نیز در این زمینه همکاری میکنند.
استاندار فارس اطهار کرد: چنانکه تجربه نیز ثابت کرده، مردم برای آموزش و پرورش و آینده فرزندانشان کمک میکنند و اگر اهمیت این طرح ترویج و اطلاع رسانی شود، گروههای مردمی در این امر مشارکت خواهند کرد.
امیری گفت: اینکه ۱۰ هزار نفر روزانه برای تحصیل از صدرا به شیراز بروند قابل قبول نیست و باید مسئولان استان و صدرا برنامه ای کمیت پذیر و زماندار برای رفع این مشکل ارائه کنندتا نیاز این شهر به مدرسه تامین شود.
او گفت: تراکم جمعیت دانش آموزان در کلاس های درس شیراز بالاتر از میانگین کشوری است و مشکلات حمل و نقل، اتلاف وقت و الودگی هوا از دیگر مشکلات این وضعیت است.