حمیرا وفایی یکی از پزشکان رشته پریناتالوژی است که با عشق و علاقه از دانش و تجربه اش برای کمک و درمان مشکلات بارداری هموطنانش استفاده میکند.
به گزارش اول فارس ، پریناتالوژی یک شاخه از پزشکی است که مشکلات پزشکی مربوط به بارداری و مادر و جنین را مدیریت میکند .
پزشکان در این زمینه با عشق و علاقه فعالیت میکنند و جان مادران و جنین های زیادی را نجات میدهند.
حمیرا وفایی یکی از این پزشکان است که با عشق، علاقه و تجربه از دانشش برای کمک و درمان هموطنانش استفاده میکند.
او در گفتگویی خود را معرفی کرد و گفت: حمیرا وفایی اهل شهرستان سی سخت، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و فوق تخصص طب مادر و جنین( پریناتالوژی) هستم.
او از مدارک و سوابق تحصیلی اش گفت: مقطع ابتدایی، راهنمایی ودبیرستان را در شهر سی سخت گذراندم، سال چهارم دبیرستان بخاطر اینکه تعداد دانش آموزان کم بود و کلاسها منحل شد خودم به صورت متفرقه این سال را به اتمام رساندم و دیپلم گرفتم.
او ادامه داد: در سال ۱۳۷۰ در رشته پزشکی قبول شدم و در همان سال نیز وارد دانشگاه علوم پزشکی شیراز شدم و پس از اتمام تحصیل در یاسوج در حوزه معاونت بهداشتی خدمت کردم، در سال ۱۳۷۸ در دانشگاه علوم پزشکی شیراز در رشته جراحی زنان، زایمان و نازایی برای تخصص مشغول به تحصیل شدم و در سال ۸۳ برای گذراندن دوره فلوشیپ پریناتالوژی به لندن رفتم و در سال ۸۵ به عنوان هیئت علمی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز مشغول به فعالیت شدم.
ارتقاء سلامت بانوان و نوزادان
این عضو هیئت علمی دلیل انتخاب رشته پزشکی و پریناتالوژی را علاقه دانست و گفت: از کودکی طبابت و معلمی را دوست داشتم و همیشه به این فکر میکردم که در کنار پزشکی تدریس هم انجام دهم و در خدمت علم باشم و بخاطر علاقه به ارتقاء سلامت بانوان و نوزادان و کمک به مادران باردار و جنین هایی که نیاز به مراقبت های ویژه دارند این رشته را برای تحصیل و فعالیت انتخاب کردم.
فعالیت های پزشکی برای اولین بار در ایران
این بانوی پزشک فعالیتهای فعلی و پژوهشی اش را شرح داد و گفت: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، کارشناس پزشکی قانونی استان فارس، عضو کمیته کشوری ارتقاء سلامت مادران وزارت بهداشت هستم و به مدت ۱۲ سال رئیس گروه پریناتالوژی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و رئیس بخش مادران نیازمند مراقبتهای ویژه بیمارستان نمازی بودم و مسئولیتهای دیگری نیز داشتهام.
او ادامه داد: ختم انتخابی در بارداریهای چند قلو با استفاده از میکروویو، انجام جراحیهای درون رحمی جنین (تعبیه بالن برای تنگی دریچه قلب)، ترمیم نقص باز نخاعی، قرار دادن بالن برای فتق دیافراگمی مادرزادی از جمله فعالیتهایی است که برای اولین بار در ایران انجام دادهام و علاوه بر آنها بستن بند ناف جنین درون رحم را نیز به عنوان دومین مرکز در ایران انجام داده ایم.
او از حس و حال این شغل سخن گفت و بیان کرد: حسی که بعد از درمان یک بیمار به من دست میدهد وصف ناپذیر است و من نمیتوانم بگویم با چه حسی قابل مقایسه است، انقدر حس خوبی است که تمام خستگیهای کار و مشکلات را فراموش میکنم.
همسرم مهمترین مشوق من است
وی مشوقان خود را معرفی کرد و گفت: بنده در این مسیر مشوقان زیادی داشتم از جمله اعضای خانوادهام، معلم اول ابتدایی و مدیریت دبیرستانی که در آن تحصیل میکردم و از همه مهمتر همسرم که خودش نیز پزشک است؛ او علی رغم سختیهایی که وجود داشت و شب بیداریهایی که داشتیم همیشه همراه من بود و هیچگاه بر من در مسیر تحصیل سختگیری نکرد و کمک کرد که به مدارج علمی بالاتر برسم.
وفایی رمز موفقیت خود را شرح داد و گفت: استعداد و توانایی که خداوند در وجود من قرار داده بود و کمکهای او همچنین تلاش و پشتکاری که داشتم، توکل به خداوند و ایمان به اینکه همه ما باید نقش خود را در جامعه اجتماعی به خوبی ایفا کنیم و مشوقانی که داشتم از جمله عوامل موفقیت من بودند.
دینی بر عهده ما است که باید آن را ادا کنیم
او از فرصتهای مهاجرتش نیز گفت و اظهار داشت: زمانی که برای گذراندن دوره فلوشیپ به لندن رفته بودم فرصتهای خوب و زیادی برای ماندن و ادامه فعالیت در آنجا داشتم اما عِرق وطن و علاقه به مردم شریف ایران باعث شد که بعد از اتمام این دوره به کشورم بازگردم و از دانش و تجربیاتم همین جا استفاده کنم و معتقدم که دینی بر عهده ما است که باید تلاش کنیم تا بتوانیم آن را ادا کنیم.
وی در آخر به جوانان توصیه کرد و گفت: به جوانان میگویم که باید بمانیم و تلاش کنیم برای آبادانی بیشتر این کشور؛ این مرز و بوم و این کشور پهناور پتانسیلهای زیادی دارد و این شما هستید که میتوانید با استعدادها و پشتکار و تلاشتان آینده خوبی را برای این کشور رقم بزنید.منبع: خبرگزاری فارس
نظر بدهید
نظرات