ایرانخبر اول

نقره داغ کردن مردم و مسافرین توسط چند پارکینگ‌ در شیراز

معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس از تشکیل تعداد ۲۰ فقره پرونده تخلف به ارزش بیش از یک میلیارد ریال در پارکینگ های عمومی سطح شهر شیراز در نوروز خبر داد.

پارکینگ شیراز

به گزارش اول فارس ، مهدی حسنی در رابطه با نحوه بازرسی و برخورد با پارکینگ‌های عمومی متخلف در سطح شیراز نسبت به رعایت نکردن تعرفه‌های قانونی خبر داد و گفت: با توجه به اجرای طرح نظارتی ویژه در ایام نوروز ۱۴۰۲ از تعدادی از  پارکینگ های عمومی مستقر در سطح شهر بازرسی به عمل آمد.

وی افزود: با توجه به اجرای طرح نظارتی نوروز ۱۴۰۲ و یکی از اولویت های بازرسی در این ایام که توقفگاه های عمومی (پارکینگ) در سطح شهر میباشد، لذا طی بازرسی های روزانه از این واحد ها توسط بازرسان سازمان صمت منجر به کشف تعداد ۲۰ فقره پرونده تخلف به ارزش ۱ میلیارد و ۲۴۷ میلیون ریال شد.

حسنی گفت: در این ایام بازرسان سازمان ترافیک به طور مستقر در برخی از پارکینگ های پر تردد و بازرسان اتاق اصناف نیز از این واحد ها بازرسی کردند.

معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صمت فارس در رابطه با برخورد قانونی با متخلفان، اظهار داشت: پرونده‌ها نیز جهت سیر مراحل قانونی به سازمان تعزیرات حکومتی مرکز استان ارجاع شده است تا برخورد قانونی لازم با هدف بازدارندگی از وقوع جرم در کسب‌وکارهای آتی این صنف خدماتی صورت بگیرد.

هر کس بتونه شتر را در این تصویر ببینه هرگز آلزایمر نمیگیره !

تست بینایی: فقط ۱ ٪ افراد می توانند حرف متفاوت را ۸ ثانیه ای پیدا کنند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا