این گروه از کشاورزان جریمه و زندانی می شوند

رئیس جهاد کشاورزی فارس گفت: طبق ماده ۲۰ قانون هوای پاک، سوزاندن بقایای گیاهان زراعی پس از برداشت محصول ممنوع است و متخلف به پرداخت جزای نقدی و حبس محکوم می‌شود. به گزارش اول فارس، به گفته این مقام مسئول؛ آتش‌زدن بقایای گیاهی پس از برداشت محصول، آسان‌ترین ولی بدترین و پرخطرترین شیوه ای است […]

رئیس جهاد کشاورزی فارس گفت: طبق ماده ۲۰ قانون هوای پاک، سوزاندن بقایای گیاهان زراعی پس از برداشت محصول ممنوع است و متخلف به پرداخت جزای نقدی و حبس محکوم می‌شود.

آتش زدن مزارع
به گزارش اول فارس، به گفته این مقام مسئول؛ آتش‌زدن بقایای گیاهی پس از برداشت محصول، آسان‌ترین ولی بدترین و پرخطرترین شیوه ای است که برای تسریع در آماده سازی مزرعه برای کشت بعدی رایج شده است.

دهقان پور تصریح کرد: گروه های گشت مشترک با اداره محیط زیست، مرکز بهداشت و نیروی انتظامی تشکیل شده است که به منظور پیشگیری از آتش زدن بقایای گیاهی ، مزارع را پایش می‌کنند.

این مقام مسئول با بیان اینکه آتش زدن بقایای گیاهی در مزارع نه تنها باعث ایجاد خسارات قابل توجهی به ماده آلی خاک و میکرو ارگانیسم های موجود در آن می شود، خاطر نشان کرد: این کار باعث آلودگی شدید هوا شده و باید با خاطیان برخورد قانونی کرد

مجتبی دهقان پور از کشاورزان خواست ادوات مکانیزه خود را از قبیل تراکتور، گاوآهن و سمپاش ها برای کنترل حریق احتمالی به صورت آماده باش در دسترس داشته باشند.
وی، برگزاری کلاس های آموزشی، اطلاع‌رسانی در فضای مجازی، تهیه بنر، اطلاعیه و آموزش چهره به چهره در مناطق مختلف استان فارس را از اقدامات موثر در آگاه سازی جامعه نسبت به مضرات آتش زدن بقایای گیاهی برشمرد.
رئیس جهاد کشاورزی فارس، تصریح کرد: بقایای گیاهی می‌توانند برای تغذیه دام، تولید گیاه خاک، کمپوست، ورمی کمپوست، منبع سوخت و تولید انرژی و پروتئین و همچنین به عنوان خاک پوش استفاده شود.

مطالب مرتبط

درآمد ۹۰ میلیاردی کشاورزان بیضا با فروش لوبیا قرمز

جهاد کشاورزی فارس کارش را بموقع انجام می‌داد نیازی به رزمایش نبود!

پیش بینی هواشناسی از ورود سامانه جدید و بارش‌های سنگین و هشدار به کشاورزان

نظرات