سال ۱۹۱۶ – این عکس در نبرد Flers-Courcelette بین آلمانها و قوای فرانسه و انگلیس گرفته شده. جنون ناشی از هفتهها و ماهها سر کردن در سنگرهای نمناک، عفونت و دیدن بدن قطعه قطعه دوستان. آن زمان به ناراحتی روانی ناشی از این امر شوک سنگر میگفتند که الان اصطلاح PTSD برای آن استفاده میشود.
دست چه کسی است
عکس سادهای که در سال ۱۹۰۰ گرفته شده و کارگران زن یک کارخانه در ایرلند شمالی را نشان میدهد. در این میان و در شرایطی که همه دستها را در جلو قلاب کردهاند، برخی دقت کردهاند و میپرسند که دست چه کسی بر روی شانه زنی است که در گوشه راست و پایین عکس قرار گرفته؟!
شاید مسئله به سادگی یک ویرایش جزئی عکس ناشیانه باشد!
سال ۱۹۳۱- دختران ماسک با ماسک ضدگاز در حال راهپیمایی
این عکس در سال ۱۹۳۱، زمانی که ژاپن به منچوری جمله کرد، گرفته شده. آن زمان وحشت زیادی به خاطر احتمال استفاده از سلاح شیمیایی در شهرها ایجاد شده بود
سال ۱۸۹۰ – روشهای وحشتناکی که برای کنترل بیماران روانی استفاده میشد. این عکس در یک تیمارستان آلمانی گرفته شده.
سال ۱۹۲۵- آمریکا – مخترعی به نام هوگو گرنباخ ادعا میکرد که با این روش به صورت کامل جلوی حواسپرتی دانشآموزان را میگیرد. جریان اکسیژن هم که برقرار است!
کافهای روشنفکری در پاریس که بین سالهای ۱۸۹۲ تا ۱۹۵۰ فعال بود و دکوراسیونی داشت که میخواست که صحنههای رمان دوزح دانته را تقلید کند!
فوریه سال ۱۹۴۵، شهر زیبای درسدن آلمان بعد از اینکه متفقین ۴ هزار تن بمب روی آن ریختند و ۲۵ هزار نفر را کشتند. دستکم ۷۵ هزار ساختمان تخریب شد.
عصبشناس مشهور قرن نوزدهم گیلیام بنجامین آماند دوشن در حال تحریک الکتریکی عضلات صورت برای بررسی نحوهای که آنها به صورت حالت میدهند.
پرت شدن نوجوان از هواپیما. یک نوجوان ماجراجو در سال ۱۹۷۰ از خانه فرار کرد و به فرودگاه سیدنی رفت و به چرخهای یک هواپیمای DC-8 چسبید تا به این ترتیب به توکیو برود!
همزمان یک عکاس آماتور در حال عکسبداری از صحنه بود و متوجه سقوط مرگبار نوجوان شد.
نه اینها آدمها واقعی نیستند. اینها مجسمههای مومی موزه مادام توسو در سال ۱۹۲۵ هستند. این عکس بعد از وقوع یک آتشسوزی گرفته شده. آتش مهار شد و مجسمهها بعد ترمیم شدند.
مرگ بوکسور: در جریان پیکاری در ۲۴ می سال ۱۹۱۳ بوکسوری به نام لوتر مککارتی بعد از دریافت ضربه کاری میمیرد. این عکس لحظاتی قبل از مرگ او را نشان میدهد.
این یک عروسک است یا شخصی که ماسک بر چهره دارد؟!
در حقیقت این جسد ماریا النا میلاگرو دو هایوس است که با واکس و رزین پوشیده شده.
یک تکنسین رادیولوژی آلمانی به نام کارل تنزلر به صورت دیوانهواری عاشق او بود. زمانی که عشقش در سال ۱۹۳۱ درگذشت؛ او جسد او را دزدید، چشمهای شیشهای جانشین چشم واقعی او کرد و هفت سال تمام جسد را نگه داشت!
سال ۱۹۴۰- آیین مذهبی سنتی در یکی از شهرهای اسپانیا.
پنچم آوریل سال ۱۹۶۹ – تظاهرات صلح سنترال پارک در اعتراض به جنگ ویتنام و مردی که ماسک خوک بر سر دارد.
می ۱۹۴۸- تصویر ترنی بعد از انفجار دیگ بخارش در اوهایوی آمریکا
سایه هیروشیما – اگر خوب نگاه کنید سایه مردی را روی پلهها میبینید. بعد از انفجار بمب اتمی در ۵ آگوست ۱۹۴۵ در هیروشیما، آنهایی که نزدیک محل انفجار بودند؛ به خاطر حرارت زیاد تقریبا بخار شدند و چیزی از پیکر آنها باقی نماند.
سال ۱۸۷۰- توده بزرگ جمجمههای گاومیشهای کوهاندار قتل عام شده. فقط در عرض ۵۰ سال جمعیت این حیوانات از ۳۰ میلیون به ۳۰۰ راس رسید.
سال ۱۹۶۲- ونزوئلا – در جریان یک شورش سربازی تیر میخورد و یک کشیش در حال تسلی دادن به او در آخرین دقایق زندگیاش است. این عکس در سال ۱۹۳ برنده جایزه پولیتزر شد.
دالیای سیاه نام مستعاری است که به الیزابت شرت آمریکایی داده شد. وی در سال ۱۹۴۷ قربانی قتلی اسرار آمیز شد که پوشش بی سابقه رسانههای خبری را بدنبال داشت. او را به دلیل چهره رنگ پریده و لباسهای مشکی که میپوشید «دالیای سیاه» میخواندند. نام مستعار او ممکن است از یک فیلم نوآربه نام کوکب آبی که در آوریل سال ۱۹۴۶ منتشر شد گرفته شده باشد.
مراسم هالووین در سال ۱۹۰۵ – زمانی که این مراسم جنبه تفریحی کمتری داشت و واقعا سعی در هراسناکتر شدن البسه و تزئینات میکردند.
نظرات