بالاگرفتن جنجال سیتیاسکن بیمارستان صفاشهر که می گویند از رده خارج است
حدود ۲ سال پیش شبکه بهداشت شهرستان خرمبید وعده راهاندازی مرکز سیتیاسکن بیمارستان ولیعصر صفاشهر را به مردم داد و تصاویر انتقال تجهیزات مورد نیاز به بیمارستان نیز منتشر شد اما با وجود سپری شدن حدود ۲ سال این مرکز هنوز به بهرهبرداری نرسیدهاست.
خبرگزاری فارس : ۲ سال پیش شبکه بهداشت شهرستان خرمبید وعده راهاندازی مرکز سیتیاسکن بیمارستان ولیعصر صفاشهر را به مردم داد اما خبری از راهاندازی نشد!
طی این مدت شایعاتی مبنی بر از رده خارج بودن دستگاه سیتیاسکن انتقال یافته به بیمارستان صفاشهر به دلیل استفادههای زیاد در بیمارستان شهید فقیهی شیراز مطرح شد به طوری که گفته شد عملا استفاده از این دستگاه امکان پذیر نخواهد بود.
مدیر شبکه بهداشت خرمبید در واکنش به این موضوع با برشمردن دلایل عقب افتادن این طرح اظهار داشت: از آبانماه ۱۴۰۱ خیرین از ادامه فعالیت و پروژههای عمرانی امتناع کرده و در میانه راه پروژهها را متوقف کردند که یکی از این پروژهها تکمیل ساختمان سیتیاسکن بود.
آذرفر افزود: این پروژه با حمایت فرماندار دوباره فعال شد و اکنون که درصد پیشرفت بیش از ۹۰ درصد است و ساختمان در حال تکمیل میباشد، شرکت مطلب عارفان(شرکت راه اندازی دستگاه سیتی) ادعا میکند که دو سال پیش طی نامهای به رئیس شبکه وقت اظهار داشته که به علت فرسودگی و ۲ بار جابجایی، این دستگاه قابلیت راه اندازی مجدد را نداشته و از رده خارج است.
وی تاکید کرد: بدیهی است که در صورت اصرار ما مبنی بر راه اندازی دستگاه بعد از مدت اندکی مجددا دچار مشکل شده و هزینه تعمیر آن به صرفه نمیباشد.
همچنین لازم به ذکر است که شرکت راهانداز دستگاه سیتی در اسفند ۱۴۰۰ با ارسال نامهای به شبکه بهداشت خرمبید تاکید کرده است: به دلیل پایان مدت ۱۰ سال خدمات پس از فروش کارخانه سازنده تولید قطعات آن را متوقف کرده است و در شرایطی که هزینه گزاف بابت جابجایی پرداخت شده باشد ممکن است دستگاه مذکور بابت نیاز به قطعه ای ساده و ناموجود قابل استفاده نباشد.
هم آماده تعمیر و هم خرید دستگاه جدید هستیم
مهرداد شریفی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در گفتگو با خبرگزاری فارس در این باره توضیح داد: اولین باری نیست که این دستگاهها از مراکز درمانی بزرگ به شهرستانها برای مصارف کمتر انتقال داده میشوند و این اقدام در راستای صرفهجویی و اقتصاد مقاومتی انجام میشود.
وی افزود: ما قبلا هم اعلام کردیم که دستگاه مشکل خاصی ندارد و تنها یک قطعه به نام تیوپ نیاز دارد که ان را سفارش دادهایم و به محض دریافت دستگاه را تعمیر میکنیم.
شریفی اظهار کرد: اگر شرکت از تعمیر دستگاه امتناع میکند به این دلیل است که میخواهد دستگاه جدید بفروشد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: در هر صورت ما دستگاه را تعمیر می کنیم اما اگر دستگاه بعد از تعمیر هم کارایی نداشته باشد در صورت تامین منابع مالی که فرمانداری خرمبید قول آن را داده است، آماده خرید دستگاه جدید هستیم و ان را خریداری خواهیم کرد.
عضو کانال اول فارس شوید: