با این ۱۲ ترفند بوی زهم و بد مرغ در غذا را به راحتی از بین ببرید

راهکارهای مناسبی برای از بین بردن بوی مرغ قبل از پخت و از بین بردن بوی مرغ بعد از پخت وجود دارندتا از هرگونه بوی بد مرغ در غذا جلوگیری کنیم.در این مطلب می خواهیم شما را با ترفندهایی آشنا کنیم که بوی مرغ را با آن از بین ببرید. اما نکته ای که در […]

راهکارهای مناسبی برای از بین بردن بوی مرغ قبل از پخت و از بین بردن بوی مرغ بعد از پخت وجود دارندتا از هرگونه بوی بد مرغ در غذا جلوگیری کنیم.در این مطلب می خواهیم شما را با ترفندهایی آشنا کنیم که بوی مرغ را با آن از بین ببرید. اما نکته ای که در اینجا قابل اهمیت است این است که ابتدا باید در خرید مرغ دقت کنیم و مرغی را تهیه کنیم که رنگ پوست آن صورتی کم رنگ باشد زیرا تهیه مرغ های مانده که رنگ پوست زرد و کبودی دارند سلامت خانواده مان را به خطر می اندازد.

 از بین بردن بوی زهم مرغ

ترفندهایی برای از بین بردن بوی بد مرغ

بسیاری از افراد به علت بوی نامطبوع مرغ از خوردن این غذا امتناع می ورزند اما ترفندهایی برای طبخ مرغ وجود دارد که می توان با استفاده از آن ها بوی زهم مرغ را از بین برد و این غذا را دلپذیر کرد. اگر فرزند بهانه گیری دارید که به علت بوی مرغ، از خوردن آن خودداری می کند و یا مهمانی ویژه ای در راه دارید این ترفندها را در این بخش از اول فارس بیاموزید و با آن غذای خود را خوشبو و خوشمزه کنید.

بوی بد مرغ

۱- قبل از پخت مرغ را ساعتی در سس یا آب لیمو بخوابانید.

۲- هنگام کباب کردن مرغ از علف لیمو استفاده کنید.

۳- هویج یکی دیگر از مواد غذایی است که موجب از بین بردن بوی زهم مرغ می شود.

۴- برای اینکه مرغ بوی خوبی بدهد هنگام سرخ کردن کمی زنجبیل روی آن بپاشید.

۵- ۳۰دقیقه قبل از پخت تکه های مرغ را در آب لیمو، سرکه یا زردچوبه بخوابانید.

۶- بهتر است موادی که مرغ را قبل از پخت در آن می خوابانید، سیر رنده شده زیادی داشته باشد.

۷- شب قبل از پخت مرغ روی آن نمک بپاشید و در صافی قرار بدهی تا آب آن خارج گردد و سپس آن را خوب بشویید و با مقداری کره تفت دهید و مراحل پخت را تکمیل کنید.

۸- برای از بین بردن بوی بد مرغ میتوانید در هنگام پخت آن را با گیاهانی مانند رزماری، سیر و پیاز طعم دار کنید.

بوی بد مرغ

۹-یک روش معمول و ساده در طبخ مرغ که بوی نامطبوع آن را نیز از بین می برد این است که ابتدا مرغ را تکه تکه می کنیم و سپس دو عدد پیاز را رنده کرده با نمک و زعفران آب شده و یک قاشق غذا خوری آبلیمو مخلوط می کنیم. مرغ ها را در یک قابلمه می چینیم و مقداری از مواد را روی آن می ریزیم به همین روش ادامه می دهیم تا مواد تمام شود سپس مقداری روغن اضافه و زیر قابلمه را کم می کنیم تا بپزد.

۱۰-برای از بین بردن بوی نامطبوع مرغ به آب آن در هنگام طبخ یک عدد سیب، ۲ چوب دارچین، چهارعدد میخک، کمی زنجبیل و یک چهارم پیمانه سرکه اضافه نمایید.

۱۱-اگر نسبت به بو و طعم حساسید و قادر به استفاده از موادی که ذکر شد نیستید، می توانید از چند تکه هویچ یا ساقه کرفس را هنگام پخت درون مرغ بیاندازید و بعد از اینکه این مواد بوی بد و هورمون ها و مواد مضر را جذب کردند، آنها را از درون ظرف خارج کنید و دور بریزید.

۱۲-برای از بین بردن بوی نامطبوع مرغ و خوشمزه شدن مرغ از حداقل آب برای طبخ آن استفاده کنید و یا می توانید مرغ را داخل یک ماهیتابه دردار بگذارید و با حرارت ملایم بپزید تا به روغن بیفتد و به نوعی با آب و روغن خودش بپزد و سرخ شود و بعد همراه با پیاز سرخ کرده و ادویه ها آن را طعم دار کنید.

منبع:نمناک

مطالب مرتبط

دستور پخت مرغ سوخاری رژیمی در فر با طعمی فوق العاده خوشمزه

خطرناک ترین عوارض مصرف بال و گردن مرغ!

دستور تهیه کباب مرغ کنجدی بسیار خوش طعم و متفاوت

نظرات