خبر اولسرگرمی

با خُرفه و لوبیا چشم بلبلی این خورشت خوشمزه را درست کنید+طرز تهیه

خورشت ها انواع و اقسام مختلفی دارند و این بار قرار است با سبزی خرفه این خورشت خوشمزه را تهیه کنید.

با خرفه و لوبیا چشم بلبلی این خورشت خوشمزه را تهیه کنید+طرز تهیه

خرفه یک گیاه علفی یک ساله است که آبدار با طعمی شیرین و ترش است. گیاه خرفه شامل برگ‌ها، ساقه‌ها، گل‌ها و دانه‌ها خوراکی است و به صورت گسترده در اروپا، آسیا، خاور میانه و آفریقا مورد استفاده قرار می‌گیرد. خواص خرفه برای سلامتی فراوان است و این خواص را مدیون مواد مغذی فراوان خود است. خرفه حاوی مقادیر بالای امگا۳، فیبر، ویتامین B، C ، A ، آهن، منیزیم، پتاسیم، کلسیم، منگنز و مس است. خواص خرفه برای سلامتی بدن فراوان است

 خورشت ها انواع و اقسام مختلفی دارند و این بار قرار است با خرفه این خورشت خوشمزه را تهیه کنید. خرفه یک گیاه علفی یک ساله است که طعم شیرین یا ترش دارد و برگ ها، ساقه ها، گل ها آن خوراکی است و صورت گسترده در اروپا و آسیا مورد استفاده قرار می گیرد.

با خرفه و لوبیا چشم بلبلی این خورشت خوشمزه را تهیه کنید+طرز تهیه

طبع خرفه سرد و خشک است. اما خرفه یک سبزی بسیار مغذی و مفید برای بدن می باشد که شما می توانید برای جلوگیری از خون ریزی رحم می توانید از خرفه استفاده کنید و اگر خون ریزی شدیدی دارید می توانید از خرفه استفاده کنید. خرفه برای کبد نیز چرب و مشکلات آن نیز بسیار مفید است.

مواد لازم

لوبیا چشم بلبلی ۱ لیوان
گوشت ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
رب گوجه ۱ ق غذا خوری
پوره گوجه فرنگی ۱ لیوان
سبزی خرفه ۳۰۰ گرم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، گرد لیمو، فلفل قرمز به مقدار لازم

طرز تهیه خورش خرفه

مرحله اول: آماده سازی

لوبیا چشم بلبلی را خیس کنید برای این کار باید چندین بار آب لوبیا را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود و به راحتی نیز پخته می شود. سبزی خرفه را را تمیز کنید و بشورید ساطوری ریز خرد کنید. گوجه فرنگی را بشورید رنده ریز بزنید و یا می توانید به همراه گوشتکوب برقی بزنید تا پوره شود.

مرحله دوم: تفت دادن مواد

پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید با کمی روغن داخل قابلمه بریزید و گوشت را اضافه کنید و به همراه پیاز را تفت دهید تا رنگ گوشت حسابی تغییر کند و بعد زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید و تفت دهید بعد رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود.

مرحله سوم: پخت گوشت

در ادامه باید پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوجه کشیده شود و بعد لوبیا خیس خورده را اضافه کنید و روی مواد آب جوش بریزید و ابتدا حرارت را زیاد کنید تا به جوش بیاید و بعد حرارت را کم کنید و بگذارید تا گوشت پخته شود.

مرحله چهارم: تهیه خورش خرفه

در ادامه سبزی خرفه پاک شده را به همراه کمی روغن سرخ کنید و بعد زمانی که گوشت نیم پز شد باید به خورش اضافه کنید و هم بزنید و در انتها گرد لیمو و نمک و کمی فلفل قرمز اضافه کنید و زمانی که خورش حسابی لعاب انداخت و غلیظ شد آماده شده است می توانید برای سرو چند عدد گوجه سرخ کنید و روی خورشت قرار دهید و به همراه کته و سبزی خوردن یا فلفل سبز تند میل کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت خورشت خرفه

  1. می توانید به دلخواه بجای گوشت و مرغ استفاده کنید و مرغ را به صورت فیله مکعبی خرد کنید.
  2. افزودن پوره گوجه فرنگی باعث ترشی در خورش می شود که طعم و مزه عالی می دهد.
  3. می توانید خرفه را ابتدا سرخ کنید و از اول به مواد اضافه کنید.

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

  1. من دوست دارم انواع خورش‌ها ملس را بلد باشم واز راهنمایی شما متشکرم عالی هست دستور پخت خورشت خرفه ولودیا متشکرم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا