ببینید|عربستان سعودی با «سارا» دنیا را دچار شگفتی کرد

این ربات به‌ نام «سارا»، دوربین دارد و با کمک هوش مصنوعی می‌تواند حضور افراد را در مقابل خود تشخیص دهد. دیجیاتو: این ربات به‌ نام «سارا»، دوربین دارد و با کمک هوش مصنوعی می‌تواند حضور افراد را در مقابل خود تشخیص دهد. عربستان سعودی از اولین ربات خود که مبتنی بر هوش مصنوعی ساخته […]

این ربات به‌ نام «سارا»، دوربین دارد و با کمک هوش مصنوعی می‌تواند حضور افراد را در مقابل خود تشخیص دهد.

دیجیاتو: این ربات به‌ نام «سارا»، دوربین دارد و با کمک هوش مصنوعی می‌تواند حضور افراد را در مقابل خود تشخیص دهد.

عربستان سعودی از اولین ربات خود که مبتنی بر هوش مصنوعی ساخته شده است و می‌تواند با زبان عربی صحبت کند، رونمایی کرد. این ربات در رویداد فناوری LEAP۲۳ به نمایش گذاشته شد تا با انسان‌ها تعامل داشته باشد.

سارا ربات عربستان

نمایشگاه فناوری LEAP23 میزبان رباتی به‌ نام «سارا» بود که دوربین دارد و با کمک هوش مصنوعی می‌تواند حضور افراد را در مقابل خود تشخیص دهد. این ربات پس از تشخیص انسان‌ها و شنیدن فرمان «سلام سارا» قادر است با افراد وارد گفت‌وگو شود.

ربات جدید عربستان می‌تواند گویش‌های مختلف عربی در این کشور را تشخیص دهد و با تحلیل جملات، محتوای آن‌ها را بفهمد. به‌ همین خاطر، او به هر سؤال به‌شکل متفاوتی پاسخ می‌دهد. در ادامه می‌توانید ویدیویی از این ربات را که قابلیت رقص هم دارد، ببینید.

عربستان بر دنیای ربات‌ها تمرکز کرده است

عربستان سعودی در سال‌های اخیر تمرکز زیادی بر توسعه صنعت رباتیک خود داشته. این کشور در ماه سپتامبر سال ۲۰۲۲ سه ربات جدید را معرفی کرد که می‌توانستند آیه‌های قرآن را بخوانند و اذان بگویند. آن برنامه بخشی از طرح راهبردی بزرگ عربستان به‌منظور پیاده‌سازی نقشه Vision 2030 و ارائه خدمات هوشمند به مسافران در این کشور در سال ۲۰۲۴ است.

عربستان همچنین در سال ۲۰۱۷ به اولین کشوری تبدیل شد که به یک ربات شهروندی داده است. دولت این کشور در آن سال ربات «سوفیا»، محصول شرکت Hanson Robotics هنگ‌کنگ را به شهروندی قبول کرد و این ربات را در رویداد Future Investment Initiative در ریاض به نمایش گذاشت.

یک ماه بعد، سوفیا خواستار رسیدگی به حقوق بشر در قبال زنان عربستانی شد. «دیوید هانسون»، مدیرعامل Hanson Robotics در آن زمان گفته بود: «سوفیا به‌شدت حامی حقوق زنان و حقوق همه انسان‌هاست.» این اتفاق در شرایطی افتاد که زنان سراسر دنیا نسبت به اعطای شهروندی به این ربات آن هم در کشوری که زنان حتی حق رانندگی نداشتند، انتقاد کرده بودند.

جمهوری اسلامی : پس چه شد آن «وا اسلاما» هایی که سر می‌دادید؟ قدرت چقدر می‌ارزد؟

مطالب مرتبط

کشف شهر باستانی ۴ هزار ساله در بیابان عربستان

جراحی شگفت‌انگیز دو بیمار از فاصله‌ای ۸ هزار کیلومتری به کمک ربات‌ها

(ویدئو)ساخت یک ربات زنده که با قارچ خوراکی هدایت می‌شود

نظرات