عضوکمیته علمی ستاد مقابله با کرونا گفت: پلفترم خاصی برای تزریق دز چهارم واکسن مد نظر نیست اما واکسن های بر پایه پروتئین تولید داخل (پاستوکووک، کووپارس، اسپایکوژن) می تواند گزینه مناسبی برای این مرحله از واکسیناسیون باشد.
به گزارش اول فارس، محمد وجگانی عضوکمیته علمی ستاد مقابله با کرونا در گفتوگو با خبرگزاری برنا اظهار کرد: تزریق دز چهارم واکسن فعلا برای کسانی که مشکل نقص ایمنی دارند مطرح شده است.
وی با بیان اینکه توصیه شده است افرادی که سرکوب سیستم ایمنی بدن دارند و یا به دلایلی دچار نقص ایمنی هستند دز چهارم واکسن کرونا را دریافت کنند، افزود: پلفترم خاصی برای تزریق دز چهارم واکسن مد نظر نیست اما واکسن های بر پایه پروتئین تولید داخل(پاستوکووک، کووپارس، اسپایکوژن) می تواند گزینه مناسبی برای این مرحله از واکسیناسیون باشد.
وجگانی تصریح کرد: واکسن های مد نظر تولید داخل در صورتی می توانند برای تزریق دز چهارم استفاده شوند که مجوز این مرحله را دریافت کرده باشند.
عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا ادامه داد: افراد بالای ۷۵ سال نیز در حال حاضر مشمول کسانی هستند که می توانند دز چهارم واکسن را دریافت کنند.
وجگانی گفت: سه تا چهار ماه فاصله بین تزریق دز سوم و چهارم است و افرادی که این مدت از تزریق در بوسترشان گذشته و شرایط دریافت دز چهارم را نیز دارند، می توانند برای دریافت دز چهارم اقدام کنند.