برای موفق شدن در کمتر از یک سال با این ۸ عادت خداحافظی کنید
خداحافظی با برخی عادات میتواند دنیایی از فرصتها و موفقیتها را در کمتر از یک سال به روی فرد باز کند.این عادات عبارت اند از:
۱-منفی گویی
افراد معمولاً سختگیرترین منتقدان خود هستند. در مواجهه با شکست افراد بیرحمانه خود را سرزنش میکنند و تواناییها و ارزشهایشان را زیر سوال میبرند. این خودگویی و افکار منفی تنها فرد را از رسیدن به اهدافش باز میدارد. این افکار هیچ کمکی به موفق شدن نمیکنند و اعتماد به نفس را نیز کاهش میدهد. افراد موفق وقت خود را با شک کردن به خودشان تلف نمیکنند. آنها به تواناییهای خود ایمان دارند و حتی در مواجهه با شکست نیز به جلو حرکت میکنند. بنابراین، بهتر است آگاهانه این عادت بد را کنار بگذارید و خودگوییهای منفی را با خودگویی مثبت جایگزین کنید. در نتیجه خواهید دید که اعتماد به نفستان بهبود پیدا میکند، عملکردتان بهبود میابد و به سوی موفقیت حرکت میکنید.
۲-به تاخیر انداختن کارها
به تعویق انداختن کارها مانع اصلی موفقیت است. برنامه ریزی و آمادگی برای انجام کارها میتواند بسیار هیجان انگیز باشد، اما مسئله این است که موفقیت تنها با برنامه ریزی به دست نمیآید بلکه ناشی از اقدام است. افراد تنها در مورد کارهایی که میخواهند انجام دهند صحبت نمیکنند یا منتظر بهترین لحظه برای آغاز کارهایشان نمیمانند، بلکه به سرعت سراغ اصل مطلب میروند. اگر در مورد موفقیت در کمتر از یک سال جدی هستید، وقت آن رسیده است که به تعویق انداختن کارهایتان را تا حد ممکن متوقف کنید. با شروع کردن کارهایی که مدتهاست برایشان برنامه ریزی کردید به سرعت شاهد پیشرفت خود خواهید بود.
۳-ترس همیشگی از شکست
ترس از شکست میتواند فلج کننده باشد. ترس از شکست باعث دوری از ریسک کردن، امتحان کردن چیزهای جدید و خارج شدن از منطقه امن خود میشود. حقیقت این است که شکست دشمن موفقیت نیست، بلکه بخشی از سفر است. هر شکست درسهای ارزشمندی به همراه دارد که میتواند فرد را به سمت هدف نهایی خود راهنمایی کند. افراد موفق این موضوع را به خوبی درک میکنند. آنها اجازه نمیدهند ترس از شکست آنها را باز دارد. در عوض، آنها از هر فرصتی برای یادگیری استقبال میکنند. اگر میخواهید در کمتر از یک سال موفق شوید، وقت آن رسیده که با ترس از شکست خداحافظی کنید. به شکست به عنوان پله اول رسیدن به موفقیت نگاه نکنید. تنها شکست واقعی تلاش نکردن است.
۴- ورزش نکردن
شاید ورزش و موفقیت بیربط به نظر برسند، اما ورزش تنها درباره حفظ تناسب اندام نیست. ورزش بهترین راه برای سالم نگه داشت ذهن است. مطالعات نشان میدهد فعالیت بدنی منظم میتواند عملکرد مغز را تقویت کند، خلق و خوی را بهبود بخشد و بهره وری را افزایش دهد. افراد موفق رابطه فعالیت بدنی و موفقیت را به خوبی درک میکنند. آنها ورزش را جزئی از برنامه روزانه خود قرار میدهند، میدانند یک بدن سالم انرژی لازم برای ذهنی سالم را تأمین میکند و ذهن سالم کلید تصمیمگیری صحیح و تمرکز بر اهداف است. بنابراین، اگر در جستجوی موفقیت، سلامت جسمانی خود را نادیده میگیرید، وقت آن است که تجدید نظر کنید. بهتر است نوعی ورزش را در برنامه روزانه خود بگنجانید. نیازی به تمرینهای سخت و نفسگیر نیست؛ حتی یک پیاده روی سریع یا برخی تمرینات کششی نیز تفاوتی فوقالعاده در زندگی شما ایجاد میکند.
۵-مراقبت نکردن از خود
نادیده گرفتن مراقبت از خود یک اشتباه بزرگ است. موفقیت نباید موجب آسیب به فرد شود. موفقیت نوعی تعادل است؛ مراقبت حداکثری از سلامت جسمی، عاطفی و روانی و پس از آن تلاش برای رسیدن به اهداف و روابط اجتماعی. مراقبت از خود را در الویت قرار دهید، زیرا حتی اقدامات بسیار کوچک درباره این موضوع نیز تغییرات بسیار بزرگی ایجاد میکنند. بتوانید بهترین کار را برای کار و روابط خود ارائه دهید
۶-توجه نکردن به روابط شخصی در زندگی
فراموش کردن آنچه واقعاً مهم است در جستجوی موفقیت بسیار آسان است. روابط اجتماعی به خصوص با خانواده و عزیزان بسیار مهم است. موفقیت، هر چقدر هم که عالی باشد، نمیتواند جایگزین شادی و آرامش روابط معنادار شود. موفقیت تنها دستیابی به اهداف نیست و در واقع لذت بردن از سفر زندگی است. این سفر زمانی که با عزیزان به اشتراک گذاشته شود پربارتر خواهد بود. اگر به بهانه موفقیت از روابط شخصی خود غافل شدهاید، وقت آن رسیده است که تجدید نظر کنید. برای افرادی که برای شما مهم هستند وقت بگذارید و به آنها نشان دهید که برایشان ارزش قائل هستند.
۷- تعیین نکردن اهداف
موفقیت تصادفی نیست، بلکه نتیجه اقدامات عمدی است که توسط اهدافیی واضح هدایت میشوند. اهداف به تلاشهای فرد جهت میدهند و کمک میکنند. افراد موفق موفقیت خود را به شانس واگذار نمیکنند. آنها اهداف واضحی برای خود تعیین میکنند و با برنامه ریزی برای رسیدن به آنها تلاش میکنند. اگر میخواهید در کمتر از یک سال موفق شوید، بهتر است با تعیین اهداف کنید. هدف بدون برنامه فقط یک آرزوست. آرزوی خود را با تعیین اهداف روشن و تلاش برای رسیدن به آنها با اراده و پشتکار به واقعیت تبدیل کنید.
۸-کار کردن زیاد
بیش از حد کار کردن در دنیای مدرن اغلب مورد تمجید قرار میگیرد. با این حال موفقیت و بیشتر کار کردن رابطه مستقیمی با یکدیگر ندارند. شبانه روز کار کردن ممکن است میانبری برای موفقیت به نظر برسد، اما اغلب منجر به فرسودگی احساسی و روانی میشود. افراد موفق میدانند که راه موفقیت هوشمندانه کار کردن است؛ آنها برای زمان خود ارزش قائل هستند و اهمیت استراحت و تجدید قوا را درک میکنند. لازم است برای ساعات کاری خود حد و مرزی تعیین کنید و به آنها پایبند باشید. به طور منظم استراحت کنید و مطمئن شوید انرژی خود را خالی نمیکنید.