فارس: یکی از مراکزی که از ابتدای شیوعِ ویروس کرونا در شهرستان ممسنی شبانهروز مشغولِ خدمترسانی به مردم بوده و هست، بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) شهر نورآباد میباشد که بخش عمدهای از تختهای آن در اختیار بیماران کرونایی است.
یک زوج جوان از ابتدای شیوع ویروس کرونا در شهرستان ممسنی با آغوش باز در بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) شهر نورآباد از بیماران کرونایی استقبال کرده و گویی خانهشان را به بیمارستان آورده و به کودک چهار ساله خود آموختهاند که برای خدمت به مردم دوری از والدین را باید تحمل کرد، از این قبیل مدافعانِ سلامت در میهن عزیزمان کم نداریم.
مجید صادقی و سحر بهزادی، زوجی که در کنار یکدیگر، در خط مقدم مبارزه با ویروس منحوس کرونا یکی بهعنوان سوپروایزر و دیگری بهعنوان پرستار در بخش مراقبتهای ویژه(ای سی یو) در تلاش برای بهبود بیماران کرونایی هستند و این روزها در خطِ مقدمِ جبههِ مصاف با کرونا در قلبِ بیمارستانِ شهر نورآباد، دوشادوش و پا به پای هم مشغول امداد و خدمترسانی به بیماران مبتلا به ویروس کرونا میباشند.
مجید صادقی سوپروایزر بیمارستان نورآباد بیان داشت: عشق به پرستاری باعث شد من و همسرم این رشته را انتخاب کنیم، شاید مهمترین دلیل این انتخاب برای هر دوی ما، ایثار و حس مفید بودنی هست که در رشته پرستاری وجود دارد.
مجید صادقی در ادامه گفت: از اینکه در عرصه تلاش برای مبارزه با کرونا هستیم، افتخار میکنیم، بهبودی روز افزون بیمارانمان از عناصر مهم روحیهبخش برای ما است و هنگام بهبودیِ بیماران، آرامش و خوشحالی ما مضاعف میشود.
صادقی افزود: زیبایی کار این روزهایمان در این است که در این لباس کسی شناخته نمیشود، نه چهره مشخص است و نه پست و مقام، همه با یک هدف مشخص کار میکنیم، یک رنگ برای از بین بردن ویروس کرونا و حفظ سلامت و جانِ مردم تلاش میکنیم.
سوپروایزر بیمارستان نورآباد ادامه داد: از اتفاقات ناراحت کننده برایمان در این روزها، فوت پدرم در اثر ابتلا به بیماری منحوس کرونا بود، این موضوع شوک بزرگی به من و خانواده وارد کرد، من و همسرم به سهم خودمان تمام ثوابی که با انجام مسئولیتمان، شامل حالمان شود را به پدرِ مهربانم که به دلیل ابتلا به کرونا آسمانی شد، تقدیم مینماییم.
این زوج جوان، یک پسر خردسال چهار ساله بهنام آرسین دارند، از خانم سحر بهزادی -همسر آقای صادقی- که پرستار بخش ای سی یو بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) نورآباد است، در مورد نحوه ارتباط با پسرشان در این روزها پرسیدم، با بغض میگوید: آرسین پسر چهار سالهام را به خانواده همسرم سپردیم و رفت و آمدها به خانه خودمان بسیار محدود بود، پس از شیوع کرونا دوری از پسرم بیشتر شد، این دوری هر دوی ما را اذیت میکند.
بهزادی در ادامه از حس و حال خودش در رویارویی با بیماران بستری شده، می گوید: باتوجه به اینکه بنده در بخش مراقبتهای ویژه مشغول خدمت به بیماران کرونایی هستم، در روزهای اول حجم بالای بیماران، اضطراب را در وجود کارکنان افرایش میداد، ارتباط خوبی بین بیمارانی که پر استرس بودند و پرستارانی که باید در اوج استرس، لبخند بر لب بر بالینشان حاضر شوند، باید صورت بگیرد، افزایش مرگ و میر در طول شبانهروز یکی از مواردی بود که برای کادر درمان تازگی داشته و رعبآور بود.
بهزادی، همسر مجید که در کنار وی به مداوای بیماران تلاش میکند، با اشاره به تلاش شبانهروزیشان به همراه همکاران خود، در این زمینه گفت: شیرینترین لحظات کاری ما، روند رو به بهبود و افزایش علایم سلامتی و لبخند رضایت بیماران و دعای خیر آنها در هنگام مرخص شدن از بیمارستان است و بدترین لحظات کاری نیز هنگامی است که دیگر کاری از دستمان برای بهبودی حال وخیم بیمار برنمیآید.
این زوج پرستار در خصوص حال و هوای این روزهای بیمارستان و روحیه همکاران خود گفتند: خدا را شکر روحیه تمام همکاران بالا است و به لطف پروردگار همه پرسنل بهداشت و درمان با تمام توان مشغول خدمترسانی و مبارزه با این بیماری هستند و کادر بهداشت و درمان تمام تلاش خود را در غلبه بر این بیماری بهکار گرفتهاند.
این زوجِ پرستار در پایان از مردم تقاضا کردند باتوجه به اینکه در موج سوم شیوع بیماری کرونا در شهرستان هستیم، همشهریان عزیز امسال دورهمیِ یلدا را بهمنظور حفظ سلامتی خود و خانوادهشان به صورت مجازی برگزار کنند و به هیچ عنوان دید و بازدید حضوری نداشته باشند تا بیش از این شاهد پرپر شدن عزیزانمان نباشیم.
عضو کانال واتساپ اول فارس شوید
نظرات