استان فارس

برخورد هولناک پژو ۲۰۶ و تیبا در کیلومتر ۳۰ جاده قائمیه-شیراز

photo ۲۰۲۵ ۰۳ ۲۸ ۲۳ ۴۱ ۳۸

به گزارش اول فارس از قائمیه(چنار شاهیجان)؛ ساعت ۱۶:۱۴ روز جمعه ۸ فروردین، بر اثر برخورد دو خودروی پژو ۲۰۶ و تیبا در کیلومتر ۳۰ جاده قائمیه-شیراز، سه نفر مصدوم شدند.

بر اساس اعلام سجاد امیرزاده، رئیس جمعیت هلال‌احمر شهرستان کوهچنار، بلافاصله پس از دریافت گزارش، سه امدادگر از پایگاه شهدای امدادگر این شهرستان با یک دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شدند.

در این حادثه، یک زن ۲۷ ساله و دو مرد ۳۱ و ۳۵ ساله دچار مصدومیت شدند.

امدادگران پس از انجام اقدامات پیش‌بیمارستانی و ایمن‌سازی صحنه، مصدومان را با همکاری اورژانس، به بیمارستان شهید رضازاده قائمیه انتقال دادند. وضعیت این افراد پس از دریافت خدمات درمانی، پایدار گزارش شده است.

بررسی اولیه نشان می‌دهد شدت برخورد دو خودرو به حدی بوده که بخشی از بدنه هر دو وسیله نقلیه دچار فرورفتگی و آسیب جدی شده است. هنوز علت دقیق این تصادف اعلام نشده و پلیس راه در حال بررسی جزئیات است.

امیرزاده با تاکید بر لزوم رعایت سرعت مجاز و احتیاط در جاده‌های فرعی، از رانندگان خواست به دلیل افزایش ترددها در ایام نوروز، همواره هوشیاری لازم را داشته باشند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا