استان فارس

برداشت مکانیزه خرفه برای اولین بار در بیضا

برداشت مکانیزه خرفه برای نخستین بار در بیضا 3
به گزارش اول فارس به نقل از  روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا، صدیقه مویدی اظهار کرد: برداشت خرفه از سطح ۱۰ هکتار از مزارع این شهرستان از اوایل آبان ماه آغاز شده است و به مدت یک ماه ادامه دارد.
به گفته وی؛ این کمباین برداشت خرفه در مدت یک سال با جایگزینی و تغییر بعضی از قطعات کمباین برنج با استفاده از قطعات داخلی ساخته شده است.

برداشت مکانیزه خرفه برای نخستین بار در بیضا 2
این مقام مسئول با اشاره به اینکه برداشت سنتی و دو مرحله ای خرفه بسیار سخت و هزینه بر است، افزود: این کمباین هزینه برداشت را به کمتر از نصف کاهش داده است و قادر است روزانه دو هکتار محصول برداشت کند.
مویدی پیش بینی کرد: تا پایان زمان برداشت به میزان ۱۱ تن دانه خرفه از سطح مزارع مذکور جمع آوری شود و علاوه بر تامین نیاز شهرستان به شهرهای همجوار نیز ارسال می‌شود.

برداشت مکانیزه خرفه برای نخستین بار در بیضا 1
او تصریح کرد: دانه‌های این محصول در داروسازی و شیرینی پزی کابرد دارد و علوفه آن بعنوان خوراک دام مصرف می‌شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا خاطر نشان کرد: از مزایای کشت این محصول اصلاح الگوی کشت، مقاومت به شوری و خشکی خاک، دوره رشدی کوتاه، کاهش مصرف آب، بالا بودن ارزش غذایی، درآمدزایی بالا و رونق بازار است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا