بررسی استفاده از پشم و پنبه در حلیم

به گزارش پایگاه خبری اول فارس از شیراز،  با آغاز ماه مبارک رمضان مصرف انواع آش و حلیم نیز بیشتر می‌شود و هر چه به افطار نزدیک‌تر می‌شود این شلوغی بیشتر است. صف‌های طولانی مقابل مغازه‌های فروش آش و حلیم نشان از عادت دیرینه مردم در خرید این غذاها در ماه مبارک رمضان دارد. در چند روز گذشته اخباری در […]

تکذیب استفاده از پشم و پنبه در حلیم؛ 75 تیم بر فروش مواد غذایی در استان فارس نظارت می‌کنند

به گزارش پایگاه خبری اول فارس از شیراز،  با آغاز ماه مبارک رمضان مصرف انواع آش و حلیم نیز بیشتر می‌شود و هر چه به افطار نزدیک‌تر می‌شود این شلوغی بیشتر است.

صف‌های طولانی مقابل مغازه‌های فروش آش و حلیم نشان از عادت دیرینه مردم در خرید این غذاها در ماه مبارک رمضان دارد.

در چند روز گذشته اخباری در فضای مجازی مبنی بر استفاده از پشم و پنیه در حلیم در شهر شیراز منتشر شده،اخباری که به سرعت در صفحات اینستاگرامی پخش شده و نگرانی‌هایی برای مردم به همراه داشته است.

استفاده از پنبه در پخت حلیم شایعه است 

احمدرضا وردی‌زاده، رئیس اتحادیه پزندگان استان فارس  از صدور ۲۰۰ واحد پروانه کسب در حوزه فروش آش و حلیم در استان سخن می‌گوید که همگی تحت نظارت دقیق اتحادیه هستند.

وی موضوع استفاده از پشم و پنبه در پخت حلیم در کل استان فارس را رد می‌کند و این امر را شایعه می‌خواند. وردی‌زاده همچنین به مردم اطمینان می‌دهد که مواد غذایی چون آش و حلیم را می‌توانند با اطمینان کافی از واحدهای دارای پروانه کسب تهیه کنند و نگرانی بابت رعایت نکات بهداشتی و مواد اولیه نداشته باشند.

سیامک شمس، مدیر گروه سلامت بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شیراز با شایعه خواندن این مطلب معتقد است که از لحاظ فنی و منطقی هم این موضوع امکان‌پذیر نیست.

به گفته وی ۴۰۰ نفر در قالب ۷۰ تا ۷۵ تیم بحث نظارت بر بهداشت واحدهای فروش مواد غذایی را بر عهده دارند و تاکنون هیچ گزارشی مبنی بر وجود چنین تخلفی گزارش نشده است.

شمس با اطمینان به مردم می‌گوید: بازرسان بهداشت در بازرسی از یک واحد از انبار گرفته تا مواد اولیه و ظروف را کامل بررسی می‌کنند و اگر چنین تخلفی انجام شده بود باید شواهدی دال بر آن وجود داشت علاوه بر آن آزمایش نمونه‌گیری‌های انجام شده در آزمایشگاه نیز این ادعا را رد می‌کند.

مدیر گروه سلامت بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شیراز از تشدید نظارت بر واحدهای فروش مواد غذایی در ماه مبارک رمضان خبر داد که این نظارت‌ها در صنف‌های حساس در ساعات نزدیک به افطار تا پاسی از شب ادامه دارد.

علاوه بر این موضوع وردی‌زاده به مردم هشدار می‌دهد که از خرید از دست‌فروشان به ویژه کسانی که در خیابان اقدام به فروش آش و حلیم می‌کنند، خودداری کنند چراکه فعالیت این افراد مورد تائید اتحادیه پزندگان نیست.

وی همچنین اعلام کرد که قیمت انواع آش و حلیم در استان فارس در ایام ماه مبارک رمضان افزایش نداشته است و در صورت مشاهده تخلف مردم می‌توانند به اتحادیه پزندگان شکایت خود را اعلام کنند تا بررسی شود.

مطالب مرتبط

آش اسفناج مقوی خانگی با یک دستور تهیه بسیار دلچسب

۸ علت اصلی خمیر شدن آش رشته موقع پخت آن

دستور پخت یک حلیم خوشمزه برای نذری

نظرات