فردی که با طراحی درگاه جعلی اقدام به برداشت غیرمجاز ۳۰۰ میلیون ریال از حساب متقاضیان خرید شارژ کرده بود، شناسایی و دستگیر شد. درپی مراجعه چند نفر از شهروندان به پلیس فتای استان اصفهان و طرح شکایاتی مبنیبر اینکه برای خرید شارژ ازطریق لینک معرفیشده به درگاه جعلی هدایت و مبالغی از حساب آنها بهصورت غیرمجاز برداشت شده است، رسیدگی به موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت. در بررسیهای فنی مشخص شد لینک معرفیشده در کانال تلگرامی، کاربران را به یک درگاه بانکی جعلی هدایت کرده و پس از دریافت اطلاعات حساب آنان، اقدام به برداشت وجه از حساب بهصورت غیرمجاز میکند.
با ارائه مستندات ازسوی شاکیان و اقدامات تخصصی صورتگرفته، درنهایت متهم شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی به پلیس فتا انتقال داده شد. این متهم در تحقیقات تکمیلی تاکنون به برداشت مبلغ ۳۰۰ میلیون ریال بهصورت غیرمجاز اعتراف کرده است.
سرهنگ سیدمصطفی مرتضوی، رئیس پلیس فتای استان اصفهان، به شهروندان هشدار داد: گزارشها و تماسهای متعددی ازسوی شهروندان درباره کلاهبرداری ازطریق تبلیغات جعلی و اغواکننده به پلیس فتا واصل میشود که مجرمان با این ترفند از کاربران درخواست میکنند برای دریافت کالا یا خدمات با پرداخت مبالغ اندک به لینکی که جعلی است و خودشان طراحی کردهاند، مراجعه کنند که درواقع کاربر را به درگاه جعلی پرداخت هدایت و اقدام به برداشت غیرمجاز میکنند.
وی افزود چندی پیش نیز در ماجرایی مشابه درپی مراجعه شخصی به پلیس فتای پایتخت و طرح شکایتی مبنیبر برداشت غیرمجاز مبلغ ۳۰۰ میلیون ریال از حساب بانکىاش توسط فرد یا افرادى ناشناس، رسیدگى به این پرونده در دستور کار پلیس قرار گرفت.
شاکی در اظهاراتش عنوان کرد در حال مکالمه تجاری مهمی بودم که شارژ تلفن همراهم به پایان رسید و با توجه به اینکه برای خرید شارژ و ادامه مکالمه عجله داشتم، با واردکردن عبارت خرید شارژ وارد اولین سایت شدم و پس از واردکردن اطلاعات بانکی با تراکنش ناموفق مواجه شدم و پس از چند لحظه تمام موجودی حسابم را از دست دادم.
کارشناسان پلیس فتا پس از اخذ اظهارات شاکی متوجه شدند فردی تحت عنوان خرید شارژ با ارزانترین قیمت با ایجاد یک درگاه جعلی پرداخت از کاربران فضای مجازی کلاهبرداری میکند. مأموران اطلاعات هویتی و سکونتی متهم را به دست آوردند و پس از تشریفات قضائی مجرم را در یکی از مناطق جنوبی تهران بزرگ دستگیر کردند.
سرهنگ داوود معظمیگودرزی، رئیس پلیس فتای تهران بزرگ، دراینباره به شهروندان توصیه کرد: پیامک رمز یکبارمصرف را که حاوی اطلاعاتی از تراکنش شامل مبلغ، نوع تراکنش و… است، با خرید اینترنتی خود مطابقت دهند و بههیچعنوان فریب تبلیغات اغواکننده و دروغین خریدهای آنلاین با قیمتهای ارزانتر را نخورند.
نظرات