برنامه ریزی تازه ناسا برای فتح مریخ

به گزارش اول فارس به نقل از نیواطلس، ماهواره ماون ناسا که در حال گردش به دور سیاره مریخ است، قرار است در مدار پایین تری قرار بگیرد تا بتواند ارتباطات و خدمات مخابراتی مورد نیاز برای ماموریت سال ۲۰۲۰ در این سیاره را ارائه دهد. فضاپیمای ناسا سال آینده میلادی به فضا پرتاب می […]

برنامه ریزی تازه ناسا برای فتح مریخ

به گزارش اول فارس به نقل از نیواطلس، ماهواره ماون ناسا که در حال گردش به دور سیاره مریخ است، قرار است در مدار پایین تری قرار بگیرد تا بتواند ارتباطات و خدمات مخابراتی مورد نیاز برای ماموریت سال ۲۰۲۰ در این سیاره را ارائه دهد.

فضاپیمای ناسا سال آینده میلادی به فضا پرتاب می شود تا بعد از چند ماه حرکت بر روی سیاره مریخ فرود آید.

13970801000255 Test PhotoN

قرار است فضاپیمای جدید ناسا در لایه های درونی تر سیاره مریخ مستقر شده و بعد از کاستن از سرعت خود فاصله اش از سیاره سرخ رنگ را از ۶۲۰۰ کیلومتر به ۴۵۰۰ کیلومتر کاهش دهد.

ماهواره ماون طی چهار سالی که از فعالیتش می گذرد، مشغول مطالعه دقیق جو سیاره مریخ بوده و سازوکارهای آن و نیز موارد تشکیل دهنده اش را به دقت مورد بررسی قرار داده است. ماهواره مذکور فعلا ۶۱۹۶ کیلومتر از سطح سیاره مریخ فاصله دارد.

این ماهواره از توان مانور و جابجایی مناسبی نیز برخوردار بوده و انتظار می رود از امروز فاصله خود با سطح مریخ را ۱۷۰۰ کیلومتر دیگر کاهش دهد. کاهش ارتفاع ماون باعث می شود این ماهواره برای هر بار گردش به دور مریخ به زمان کمتری نیاز داشته باشد. ماون قبلا هر روز ۵.۳ بار به دور مریخ می چرخید که این رقم به ۶.۸ بار افزایش یافته است.

قبلا اعلام شده بود که ماون به مدت دو سال مورد استفاده عملیاتی خواهد بود، اما با توجه به قابلیت تامین سوخت آن تا سال ۲۰۳۰ انتظار می رود از ماون برای مدت زمان بیشتری استفاده شود.

مطالب مرتبط

حیات بیگانه ممکن است زیر پوشش یخی مریخ پنهان شده باشد

راز غیرقابل سکونت شدن سیاره مریخ براساس داده‌های «کنجکاوی»

اتمسفر گمشده سیاره مریخ کجا رفته است؟

نظرات