بهترین راه برای تشخیص فاسد شدن شیر
بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بهترین راه برای تشخیص فاسد شدن شیر، تست ساده «بو» است. غذاهای فاسد شده، بو، طعم یا بافت بدی به دلیل باکتریهای فاسد کننده طبیعی ایجاد میکنند. همچنین میتوانید آن را بجوشانید. در صورتی که شیر به صورت تکه تکه درآید، شیر فاسد است.
حتما نکات زیر را بعد از خرید شیر فراموش نکنید:
– پس از خرید شیر، آن را بلافاصله در یخچال قرار دهید.
– ظرف شیر را تا حد امکان در بسته نگه دارید. در این صورت برای مدت طولانیتری تازهتر خواهد ماند.
– باقیمانده شیری که در لیوان ریخته شده است، باید دور ریخته شود و آن را دوباره در ظرف شیر نریزید.
آیا میتوان شیر را فریز کرد؟
انجماد شیر یک راه عالی برای نگهداری آن برای استفاده در آینده است. شیر وقتی منجمد شود منبسط میشود، پس حتما آن را در ظرف بگذارید تا ترک نخورد. پس از انجماد، شیر را می توان در یخچال یا آب سرد ذوب کرد و برای مصرف بیخطر است.