بهترین روش درمان خانگی برای رفع اختلال نعوظ

عدم نعوظ یا اختلال در نعوظ، مشکل جنسی متداول در فرهنگ‌ها، باورها و کشورهای مختلف است. عدم نعوظ یا اختلال در نعوظ، مشکل جنسی متداول در فرهنگ‌ها، باورها و کشورهای مختلف است. سن، دیابت، سیگار کشیدن، بیماری‌های قلبی‌غروقی، بیماری‌های کلیوی، سابقه عمل جراحی، عوامل روانشناختی و مصرف دارو از جمله علل ایجاد اختلال نعوظ هستند. […]

عدم نعوظ یا اختلال در نعوظ، مشکل جنسی متداول در فرهنگ‌ها، باورها و کشورهای مختلف است.

عدم نعوظ یا اختلال در نعوظ، مشکل جنسی متداول در فرهنگ‌ها، باورها و کشورهای مختلف است. سن، دیابت، سیگار کشیدن، بیماری‌های قلبی‌غروقی، بیماری‌های کلیوی، سابقه عمل جراحی، عوامل روانشناختی و مصرف دارو از جمله علل ایجاد اختلال نعوظ هستند. درواقع ناتوانی جنسی در رسیدن به نعوظ یا حفظ حالت نعوظ برای انجام رضایت‌بخش عمل جنسی، اختلالی است که اگر تکرار شود باعث بهم خوردن زندگی جنسی فرد شده و نیازمند درمان است. در ادامه با ما همراه باشید تا با روش‌های درمان نعوظ در طب سنتی بیشتر آشنا شویم.

رفع اختلال نعوظ 1

اختلال نعوظ بیماری شایعی است که به ناتوانی مکرر در حفظ نعوظ و سفت نگه داشتن آلت در مدت زمان مناسب برای انجام عمل جنسی (مقاربت) اطلاق می‌شود. این ناتوانی جنسی در هر سنی سراغ آقایان می‌آید اما بیشتر در مردان بالای ۷۵ سال رواج دارد و بیش از یک سوم مردان را تحت تاثیر قرار می‌دهد. البته درمان این ناتوانی جنسی به علت ایجاد اختلال بستگی دارد.

داروهای تجویز متخصص، دستگاه‌های وکیوم، یا حتی عمل جراحی همگی از گزینه‌های درمان نعوظ هستند. اما گاهی تغییر سبک زندگی و روش‌های درمانی طبیعی و طب سنتی می‌توانند به رفع مشکل نعوظ کمک کنند.

مردان مسنی که دیابت یا فشارخون بالا دارند، یا از آسیب نخاعی، آلت یا لگن رنج می‌برند، مردانی که داروهای ضدافسردگی یا فشار خون مصرف می‌‌کنند، افراد بیش از حد چاق که اضافه وزن دارند، از استرس و اضطراب رنج برده و سیگار می‌کشند بیشتر با مشکل عدم نعوظ مواجهند. داروهای تجویز متخصص، دستگاه‌های وکیوم، یا حتی عمل جراحی همگی از گزینه‌های درمان نعوظ هستند. اما گاهی تغییر سبک زندگی و روش‌های درمانی طبیعی و طب سنتی می‌توانند به رفع مشکل نعوظ کمک کنند. هرچندکه به‌لطف پیشرفت علم، هرروزه روش‌های درمانی جدیدی برای کاهش این مشکل ارائه می‌شوند اما افراد زیادی هم هستند که مکمل‌های گیاهی و طب سنتی را به‌عنوان جایگزین داروهای صنعتی و شیمیایی انتخاب می‌کنند.

طب سنتی گیاهان مختلفی را برای درمان نعوظ تجویز می‌کند که پتانسیل بهبود کارکرد جنسی مردان را دارند البته رعایت احتیاط در میزان مصرف مکمل‌های گیاهی لازم و ضروری است.

درمان طبیعی اختلال نعوظ

روش‌های درمانی طبیعی مختلفی برای اختلال نعوظ وجود دارند مانند تغییر سبک زندگی و رژیم غذایی، ورزش کردن، ارتقای سلامت روان و مشاوره درمانی. بهتر است پیش از هر اقدام جدیدی برای درمان نعوظ در طب سنتی حتما با پزشک خود مشورت کنید تا هم علت ناتوانی مشخص شود و هم روش‌های درمانی موثر سنتی، طبیعی و خانگی مناسب‌تان را تجویز کند. در ادامه برخی از روش‌های درمان نعوظ در طب سنتی را برای افرادی آورده‌ایم که از ناتوانی جنسی ناشی از اختلال نعوظ رنج می‌برند:

ال-آرژینین

ال-آرژینین (L-arginine) نوعی آمینو اسید و گشاد کننده عروق است که باعث باز شدن رگ‌های خونی می‌شود. در تئوری مصرف آرژینین باعث افزایش گردش خون به‌سمت آلت تناسلی شده و به نعوظ کمک می‌کند. بررسی‌های علمی نشان می‌دهند که میزان ال-آرژینین پایین با اختلال نعوظ رابطه دارد. مصرف این مکمل همزمان با داروهایی مثل ویاگرا ممنوع است چرا که ترکیب این دو باعث افت شدید فشار خون می‌شود و خطر سردرد و گرگرفتگی دارد. حالت تهوع، کرامپ شکم، فشار خون پایین و افزایش قند خون از عوارض احتمالی مصرف ال-آرژینین هستند.

یوهیمبین

یوهیمبین (Yohimbine) نوعی مکمل از پوست درخت آفریقایی است که پزشکان پیش از داروی ویاگرا رای درمان اختلال نعوظ تجویز می‌کردند. طب سنتی معتقد است که یوهیمبین باعث تحریک رسپتورها در بدن و انتشار هورمون‌های اپینفرین و نوراپی نفرین می‌شود. انتشار این هورمون‌ها جلوی تاثیر ترکیباتی را می‌گیرد که باعث شده خون کمتری به عروق آلت جنسی برسد. افزایش فشار خون، ضربان قلب بالا، و اضطراب از عوارض جانبی مصرف یوهیمبین هستند بنابراین بدون مشورت با پزشک نباید مصرف شود

جینسینگ قرمز

جینسینگ قرمز گیاهی است که طب سنتی و گیاهی کره تاکید زیادی بر قابلیت آن در درمان اختلال نعوظ دارد. البته نحوه تاثیرگذاری جینسینگ قرمز روی کاهش علایم اختلال نعوظ و درمان نعوظ در طب سنتی دقیقا مشخص نیست. شاید این ماده گیاهی روی هورمون‌های نعوظ تاثیر می‌گذارد یا اینکه با افزایش میزان اکسید نیتریک باع افزایش جریان خون ورودی به آلت می‌شود. بیخوابی از عوارض شایع مصرف جینسینگ است اما در کوتاه مدت خطری ندارد.

گیاه اپیدیوم (علف بز شاخدار)

نوعی گیاه چینی که در گذشته برای رفع علل اختلالات جنسی از جمله اختلال نعوظ در طب سنتی استفاده می‌شد. به‌علاوه اینکه برای کاهش مقاربت دردناک و جلوگیری از کاهش میل جنسی در خانم‌ها هم تجویز می‌شد. البته مکانیسم دقیق گیاه اپیدیوم برای درمان نعوظ در طب سنتی مشخص نیست اما ظاهرا این گیاه تغییراتی در میزان برخی هورمون‌ها در بدن ایجاد کرده که باعث بهبود عملکرد جنسی می‌شود. البته بیماران قلبی مجاز به مصرف گیاه اپیدیوم نیستند چرا که باعث بی ‌نظمی ضربان قلب می‌شود. ضمن اینکه مصرف آن با سایر داروها تداخل دارد.

گیاه دارویی جینکو بیلوبا

جینکو بیلوبا (Ginkgo biloba) گیاهی است که هزاران سال در طب سنتی برای بیماری‌های مختلف از جمله زوال عقل، استرس، جریان خون ضعیف به مغز تجویز می‌شود. مصرف جینکو برای درمان نعوظ در طب سنتی باعث رقیق شدن خون عروق شده و جریان خون بیشتری را به اندام‌های جنسی می‌رساند. افزایش خون‌ریزی از ریسک‌های مصرف این گیاه برای درمان اختلال نعوظ است بنابراین افرادی که داروی رقیق کننده خون مصرف می‌کنند مجاز به مصرف جینکو نیستند. حالت تهوع، سردر، درد معده و زخم دهان از جمله عوارض جانبی مصرف این مکمل گیاهی به‌شمار می‌آیند.

رفع اختلال نعوظ 2

مکمل دهیدرواپی آندروسترون (DHEA)

دهیدرواپی آندروسترون (Dehydroepiandrosterone) باعث تولید هورمون‌های جنسی مثل تستوسترون و استروژن می‌شود. با افزایش سن، میزان دهیدرواپی اندروسترون طبیعی در بدن فرد پایین می‌آید درنتیجه عملکرد جنسی فرد ضعیف می‌شود. طب سنتی مصرف این مکمل گیاهی برای رفع اختلال نعوظ را موثر می‌داند. هرچند که مصرف آن، عوارض جانبی مثل خستگی، سردرد، جوش و آکنه، و ضربان قلب نامنظم به دنبال دارد.

پروپیونیل ال کارنیتین

مصرف پروپیونیل ال کارنیتین (Propionyl-L-Carnitine) همراه با سیلدنافیل (sildenafil) در مردانی که اختلال نعوض دارند باعث بهبود کارکرد نعوظ آلت می‌شود. درست است که پروپیونیل ال کارنیتین برای درمان عوظ در طب سنتی تجویز می‌شود اما عوارض جانبی مثل خارش و قرمز شدن پوست، اسهال، تهوع، و سوزش معده به‌دنبال دارد. بیماران قلبی، افرادی که فشار خون، دیابت یا سیروز کبدی دارند نباید از این نوع کارنیتین مصرف کنند.

مارچوبه

مارچوبه از گیاهان موثر برای رفع ناتوانی‌های جنسی، بهبود سلامت و عملکرد جنسی محسوب می‌شود که روی سیستم تولید مثل مردان تاثیر می‌گذارد و برای درمان اختلال نعوظ در طب سنتی توصیه می‌شود.

رفع اختلال نعوظ 3

دارچین

نوعی دارچین به‌نام کاشیا (Cassia) که برای بهبود عملکرد جنسی توصیه شده و زودانزالی و اختلال نعوظ را برطرف می‌کند.

موصلی

دیگر داروی گیاهی که برای درمان نعوظ در طب سنتی توصیه می‌شود موصلی است که مصرف آن باعث افزایش تعداد اسپرم‌ها می‌شود.

راهکارهای درمان نعوظ در طب سنتی

طب سنتی معتقد است که برای درمان اختلال نعوظ باید علت آن یعنی بلغم، قی و اسهال موجود در مغز را برطرف نمود. سپس سراغ درمان اختلال رفت. دستورالعمل‌های بهبود و درمان نعوظ در طب سنتی مختلف هستند که سه ترکیب متداول و محبوب سنتی موثر بر تقویت نعوظ را در ادامه آورده‌ایم:

  • ترکیب ۲۰ گرم از گلنار فارسی، زیره سبز، زیره سیاه، دارفلفل، زنجبیل، صمغ عربی، مصطکی، بلوط، زنیان، تخم کرفس، تخم بالنگ، همراه با ۳۰ گرم از میخک، شقایق، گیاه دم اسب، خارخاسک، کندر خوراکی، خولنجان، و عود قماری را با ۴۰ گرم سیاه دانه و یک مثقال زعفران آسیاب کرده و ترکیب پودری به‌دست آمده را با عسل مخلوط کنید تا به‌شکل خمیر سفتی در بیاید. ترکیب را به اندازه قرص‌های کوچک دایره‌ای دربیاورید و پس از اینکه کاملا خشک شدند آن‌ها را در ظرف در دار نگهداری کنید و روزی دو وعده صبح و شب هربار ده عدد بخورید. مصرف این ترکیب به تدریج مشکل اختلال نعوظ را رفع می‌کند.
  •     برای درمان اختلال نعوظ، طب سنتی مصرف روغن زیتون، عسل، لیمو ترش و پودر جوانه گندم همراه سالاد یا غذا را توصیه می‌کند. ترکیبی که علاوه بر تقویت نعوظ باعث درمان انزال زودرس هم می‌شود.
  •     ۵۰ گرم میخک، دارچین، زنجبیل، هل و دارفلفل را با هم ترکیب و آسیاب کرده و با عسل ترکیب کنید. روزی ۲ تا ۳ قاشق در وعده صبحانه یا به‌صورت میان‌وعده مصرف کنید.

رژیم غذایی برای درمان نعوظ در طب سنتی

طب سنتی همچنین مصرف خوراکی‌های زیر در رژیم غذایی را برای درمان اختلال نعوظ تجویز می‌کند:

  •     مصرف نعنا برای تقویت اندام تناسلی
  •     نخود، شلغم، لوبیا و انگور شیرین
  •     مصرف غذاهای سالم، ورزش، کاهش نمک مصرفی، و گنجاندن روغن‌های سالم مثل کنجد و زیتون در رژیم غذایی
  •     مصرف روزانه زنجبیل به‌صورت دمنوش، چای یا همراه وعده غذایی
  •     مصرف دارچین همراه با غذا یا چای
  •     کاهش مصرف نعنا، پونه و ترکیبات ضدنفخ
  •     از زالو درمانی کمک بگیرید.
  •     کاهش یا حذف مصرف خوراکی‌های آماده و فرآوری شده، پرکالری، چرب و شور
  •     مصرف نخود، عدس و شیره انگور برای تقویت عضلات اندام جنسی
  •     مصرف سردیجات باید به حداقل برسد بخصوص افرادی که طبع سرد دارند.
  •     روزی یک لیوان آب هویج همراه یک قاشق مغز آفتابگردان به‌مدت ۴۰ روز باعث رفع عدم نعوظ می‌شود.

اقدامات موضعی جهت درمان نعوظ در طب سنتی

طب سنتی برای رفع مشکل نعوظ، ناتوانی جنسی و درمان زودانزالی روش‌های درمانی موضعی هم توصیه می‌کند مانند:

  •     ورزش
  •     ماساژ با روغن گیاهی (روزی ۱۰ تا ۲۰ دقیقه به‌مدت ۴۰ روز)
  •     بادکش کردن قسمت‌های پایین کمر باعث بهبود تقویت جنسی و درمان اختلال نعوظ و زودانزالی می‌شود.
  •     قرص کمر
  •     کاهش مصرف سیگار و نوشیدنی‌های الکلی

کلام آخر

اختلال نعوظ بیماری است که روی اعتماد بنفس، روابط خصوصی و کیفیت زندگی‌ مردان تاثیر می‌گذارد. بهترین درمان عدم نعوظ به علت ایجاد این مشکل بستگی دارد. روش‌های طبیعی مختلفی برای درمان نعوظ در طب سنتی توصیه شده‌اند. پژوهش‌های زیادی روی تاثیر داروهای گیاهی برای درمان اختلال نعوظ در طب سنتی انجام شده‌اند، اما هنوز اطلاعات دقیقی درباره دوز مناسب این داروهای گیاهی، واکنش‌شان با داروهای شیمیایی و تاثیرشان روی نعوظ در دست نیست.

بنابراین بهتر است پیش از مصرف هر داروی گیاهی حتما با پزشک خود مشورت کنید. این نکته مهم را هم به‌خاطر داشته باشید که درمان بخصوص تغییر سبک زندگی مثل کاهش وزن و ورزش کردن زمان می‌برد. پس صبور باشید! “نی نی بان”

مطالب مرتبط

تق رابطه جنسی مامور مخفی در حمام میشل اوباما درآمد

نشانه‌های اضطراب بابت عملکرد جنسی چیست؟

خواص درمانی سنگ‌های صفراوی گاو و قیمت میلیاردی آن !

نظرات