خیلی ها این سوال را از خود می پرسند که اکبر رحیمی مدیر شرکت چای دبش که به تازگی دستگیر شده کیست ؟
دلگرم: اکبر رحیمی، متولد سال ۱۳۵۰ در شهر تهران است. وی تحصیلات خود را تا مقطع کارشناسی ارشد در رشته مدیریت بازرگانی ادامه داده است.
اکبر رحیمی از سال ۱۳۷۶ به صورت رسمی وارد فعالیت در صنعت چای کشور شد. در آن زمان، پدر وی، محمدرحیم رحیمی، مدیریت شرکت چای دبش را بر عهده داشت. اکبر رحیمی در ابتدا در بخش فروش شرکت فعالیت میکرد و سپس به تدریج مسئولیتهای بیشتری را بر عهده گرفت.
در سال ۱۳۸۵، اکبر رحیمی به عنوان مدیرعامل شرکت چای دبش منصوب شد. وی در طول دوران مدیریت خود، این شرکت را به یکی از بزرگترین و موفقترین شرکتهای تولید و توزیع چای در ایران تبدیل کرده است.
شرکت چای دبش در حال حاضر با ظرفیت تولید بیش از ۶ هزار تن چای در سال، یکی از بزرگترین کارخانههای چای سازی در قاره آسیا است. این شرکت علاوه بر تولید چای در ایران، در کشورهای آفریقایی نیز اقدام به کشت و فرآوری چای میکند.
جرم مدیر عامل چای دبش چیست؟
خبرگزاری مشرق نوشت مدیرعامل گروه کشت و صنعت دبش، اواخر ماه گذشته با تعیین وثیقه پنج هزار میلیاردی بازداشت و روانه زندان شده است: اطلاعات حاکی از این است که گروه کشت و صنعت دبش، برای چای درجه یک هندی ثبت سفارش کرده، اما در عمل چای درجه دو کنیایی (یعنی همانجایی که کشت فراسرزمینی انجام میدهد) وارد کرده است، اختلاف قیمت این دو نوع چای چیزی حدود ۱۲ دلار در هر کیلو بوده که در تناژ بالا اعداد سرسامآوری نصیب مدیران این گروه شده است. گفته میشود که این شرکت با حضور در بازار چای صادراتی ایران همان چای صادراتی را نیز به قیمت دو دلار وارد کرده و به قیمتهای نزدیک به ۱۴ دلار فروخته است.
حسب پیگیریهای صورت گرفته، مشخص شد بخشی از ارزهایی که توسط این گروه دریافت شده، در بازار آزاد به مبالغ بالاتر فروخته شده است. ذکر این نکته ضروری است که علاوه بر مبلغ مورد اشاره (یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار) مهلت مابقی ارزهای دریافتی این گروه نیز رو به پایان است و میزان ارز رفع تعهد نشده در حوزه واردات چای برای این شرکت تا عدد نزدیک به دو میلیارد دلار قابل افزایش است.
عصر ایران نوشت: تاکنون عددی به بزرگی ۳ میلیارد و ۳۷۰ میلیون دلار زیر عنوان «فساد اقتصادی» در ایران سابقه نداشته است. آنگونه که اطلاعات به دست آمده نشان میدهد ابعاد این پرونده پیچیدگیهای زیادی دارد و آنچه هماکنون توسط رییس سازمان بازرسی افشا شده، در آینده با ورود نهادهای امنیتی مبارزه با فساد بیشتر دیده خواهد شد. این را هم باید اضافه کرد که مدیرعامل این گروه صنعتی هماکنون در بازداشت نهاد قضایی است.
گرچه او در گذشته نیز یکبار بازداشت و سپس آزاد شدهاست که امید میرود اینبار تا نهایی شدن پرونده در بازداشت بماند. البته بر اساس گزارشهایی که منتشر شدهاست او یک پرونده بزرگ مربوط به تخلف در واردات کاغذ هم در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دارد.
رامیار
تاریخ : ۱۸ - آذر - ۱۴۰۲
دزدان بزرگ کارهای بزرگ میکنند و ما “پیشرفت!” کردیم!!!
علی
تاریخ : ۱۷ - آذر - ۱۴۰۲
خدا لعنت کنه ……..
ناشناس
تاریخ : ۱۵ - آذر - ۱۴۰۲
ای خدااگرهستی ادمی شش ماه گوشت نبیندواین آنسان نما این ثروت را می خواهدهزارسال زنده بماندچه کسی مقصراست من اسفنددودکن یا دولت ها