• 01 شهریور 1403
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 152435

تارت قارچ و پنیر با مرغ یک فینگر فود فوری مناسب مهمانی ها

تارت قارچ و پنیر با مرغ یک فینگر فود فوری مناسب مهمانی ها

تارت قارچ و پنیر یک انتخاب مناسب به عنوان فینگر فود در مهمانی ها و مجالس است.

در این بخش طرز تهیه تارت قارچ و پنیر را آموزش داده ایم پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم:

سینه مرغ : ۱ عدد
قارچ : ۳۰۰ گرم
پیاز : ۱ عدد
پنیرپیتزا : به مقدار لازم
خمیر تارت آماده : به مقدار لازم
پودر سیر : ۱ قاشق چایخوری
آویشن : ۱ قاشق چایخوری
نمک، فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم

طرز تهیه تارت قارچ و پنیر

طرز تهیه تارت قارچ و پنیر با مرغ

مرحله اول:

ابتدا درون قابلمه ای یک عدد سینه مرغ را به همراه مقداری نمک و فلفل و زردچوبه بپزید، سپس مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم:

بعد از پوست کندن پیاز، آن را رنده ریز کنید، سپس قارچ ها را بشویید و سپس پوست آن را بگیرید و خرد کنید.

مرحله سوم:

در یک تابه مناسب روغن بریزید و پیاز را به همراه پودر سیر و قارچ های خرد شده تفت دهید.

مرحله چهارم:

بعد از تفت دادن قارچ ها نوبت به اضافه نمودن مرغ ریش ریش شده به تابه می رسد، مرغ را به همراه ادویه های گفته شده به قارچ های سرخ شده اضافه کرده و تفت دهید.

مرحله پنجم:

قالب تارت را با روغن چرب کنید و خمیر آماده را در آن پهن کنید. اگر می خواهید خمیر تارت را خودتان تهیه کنید در بخش شیرینی پزی نمناک بخوانید.

مرحله ششم:

مواد تهیه شده را درون قالب بر روی خمیر تارت بریزید و سپس پنیر را اضافه کنید. میزان پنیر پیتزا دلخواه است، برای طعم دهی بیشتر می توانید کمی جعفری نیز روی مواد بریزید.

مرحله هفتم:

قالب های تارت را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده، به مدت ۱۵ – ۱۰ دقیقه قرار دهید تا لبه های تارت طلایی و پنیر آب شود، بعد از خنک شدن تارت قارچ و پنیر را از قالب خارج کنید و به همراه سس دلخواه سرو نمایید.

مطالب مرتبط

دستور پخت اریشته داغلاما،یک غذای سنتی ترکی و بسیار مقوی

طرز تهیه دنت شکلاتی خانگی فوق العاده خوش طعم

طرز تهیه سالاد تن ماهی خوشمزه و مقوی به ۴ روش مختلف

نظرات