اقتصادی

تاکید مدیرعامل آبفای شیراز بر کاهش هزینه‌ها و بهبود خدمات با اقدامات فنی در ایستگاه‌های پمپاژ

b1417ce3 870d 4679 b0af 6c02b03bfd41

به گزارش اول فارس ، بهمن بهروزی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شیراز، از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات اصلاحی و فنی در ایستگاه‌های پمپاژ آب با هدف ارتقاء بهره‌وری، کاهش هزینه‌ها و بهبود خدمات خبر داد.

وی با اشاره به انجام مطالعات مهندسی مجدد و تصویب تغییرات در کمیته فنی بهره‌برداری گفت: این مصوبات در راستای تحقق اهداف مختلفی از جمله ارتقای عملکرد تجهیزات، مدیریت مصرف برق و انرژی، کاهش هزینه‌های تعمیرات و… در ۵ باب از ایستگاه‌های پمپاژ، بر اساس اولویت وارد فاز عملیاتی شده است.

بهروزی با تأکید بر اهمیت مدیریت انرژی و کاهش هزینه‌های نگهداری افزود: در همین راستا، یک باب ایستگاه پمپاژ حذف شد که این اقدام موجب افزایش راندمان انتقال و صرفه‌جویی در مصرف انرژی گردید.

وی در ادامه از مطالعه مجدد یک باب ایستگاه پمپاژ با هدف هم‌افزایی در اجرای طرح‌های عمرانی شهری خبر داد و گفت: همچنین در ایستگاه‌های پمپاژ شهر صدرا، به‌منظور افزایش ظرفیت آبرسانی، پمپ‌های جدید نصب و در برخی موارد جایگزین شده‌اند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا