ایرنا: پدیده باغشهرها در اطراف کلانشهر شیراز طی سه دهه گذشته با طرحهایی مانند فلاحت در فراغت شکل گرفت و بعدها با تبدیل اراضی کشاورزی و منابع ملی به مکانهایی برای باغداری و سکونت ابعاد تازهای یافت.
طی روزهای گذشته و با اجرای مانور گشت اراضی استان فارس، اخطارهایی بر در و دیوار باغشهریها و ویلاهای روستای گردشگری قلات،گویم و غرب شیراز نقش بست که مدیران جهاد کشاورزی و مقامات قضایی این استان این اقدامات را در راستای مقابله با ساخت و ساز غیرمجاز در این منطقه عنوان کردند.
این موضوع واکنش ذینفعان و مالکین را در پی داشت و برخی از آنها صبح امروز چهارشنبه با حضور مقابل سازمان جهاد کشاورزی استان و استانداری فارس، توقف عملیات تخریب این باغشهریها را خواستار شدند.
برخی از این افراد مدعی هستند که اخطار به تخریب و همچنین تخریب های سال گذشته که حوالی مهرماه ۹۸ انجام شد بدون درنظر گرفتن منافع مالکینی بوده که در زمان خرید زمینها به آنها اعلام شده بوده که با صدور مجوزهای لازم این اقدام صورت گرفته است.
حدود ۳۰۰ نفر از مالکین باغشهریهای شیراز که از سوی دستگاههای دولتی و قضایی عنوان شده بصورت غیرقانونی ساخته شده مقابل ساختمان استانداری فارس و جهاد کشاورزی این استان حضور یافتند.
یکی از نمایندگان تجمع کنندگان گفت: مهرماه سال گذشته بدون اعلام قبلی به باغداران و مالکین باغشهری های منطقه ارمغان قلات، دستگاه های دولتی ازجمله امور اراضی جهاد کشاورزی فارس اقدام به تخریب بخشی از این باغشهری ها کرد و حدود ۳۰۰ پلاک از این نوع تخریب شد.
امیرمحمد محبعلی افزود: در پی این اقدام مالکین این ۳۰۰ باغشهری در مهرماه سال ۹۸ مقابل استانداری فارس و جهاد کشاورزی تجمع کردند که در پی آن رییس امور اراضی وقت جهاد کشاورزی وعده حل کردن موضوع را داد اما تاکنون هیچ اقدامی در این خصوص صورت نگرفته است.
وی ادامه داد: روز چهارشنبه، امور اراضی و دستگاههای اجرایی مرتبط به محل این باغشهریها مراجعه و نوشتههایی بر در و دیوار این باغشهریها مبنی بر ساخت و ساز غیرقانونی و انجام کدبندی و اخطار با هدف تخریب درج کردهاند.
وی اضافه کرد: در پی این اقدام و جلوگیری از تخریب این باغشهریها امروز حدود ۳۰۰ نفر از مالکین به نمایندگی از حدود ۵ هزار پلاک مقابل ساختمان های جهاد کشاورزی و استانداری فارس تجمع کردند.
این مالک در ادامه به نمایندگی از سایرین بیان کرد: در اوایل دهه ۷۰ دو نفر بخشی از زمین های منطقه قلات را در قالب موسسه ارمغان به مردم واگذار کردند.
وی اظهار داشت: علیرغم اینکه در آن زمان اعلام شد دولت مجوز واگذاری این زمین ها به مردم را صادر کرده اما طی چند سال اخیر دستگاه های اجرایی اعلام می کنند که ساخت و سازهای این منطقه غیرقانونی بوده است.
مانور مشترک گشت حفظ کاربری اراضی کشاورزی با همکاری متولیان امور زمین و هماهنگی دستگاه قضایی و نیروی انتظامی استان فارس از روز بیست و هفتم مهرماه ۹۹ در مناطق شمال غربی شهرستان شیراز آغاز شده و تا دوم آبان ماه ادامه دارد.
رییس کل دادگستری استان فارس در این باره گفت: دستگاههای متولی باید مانع هرگونه تغییر کاربری و ساخت و ساز در اراضی ملی و منابع طبیعی این استان شوند و دستگاه قضایی هم از این اقدام حمایت خواهد کرد.
حجتالاسلام سید کاظم موسوی افزود: برخی افراد سودجو با تصرف اراضی ملی و یا تغییر کاربری در اراضی کشاورزی، اقدام به فروش آنها به سایر شهروندان میکنند که به شهروندان توصیه میشود فریب این افراد را نخورند چرا که آنها مالک این اراضی شناخته نشده و اجازه هیچ فعالیت و ساخت و سازی در این زمینها به آنها داده نخواهد شد.
طبیعت شیراز در تصرف باغشهرها
وی ادامه داد: دامنه این تصرفات به کوهها نیز کشیده شده و در صورت تداوم این روند، در آینده مردم حتی نمیتوانند از این طبیعت و کوهها استفاده کنند چرا که این باغ شهرها راه را بر مردم خواهند بست.
رییس کل دادگستری فارس تاکید کرد: این مساله باید در نخستین نشست شورای حفظ حقوق بیتالمال استان مطرح و تصمیمات جدی برای برخورد و مقابله با سودجویان و فرصتطلبان اتخاذ شود.
حجتالاسلام موسوی بیان داشت: ساخت و سازهای غیر مجاز و دیوارکشیهایی که در کوههای اطراف انجام شده، متعلق به هرفردی که باشد باید تخریب شود و همه متولیان باید در این زمینه با قاطعیت وارد شوند.
مسوولانی که در گذشته کوتاهی کردهاند باید پاسخگو باشند
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان فارس هم در این بازدید با اشاره به گسترش تصرف اراضی ملی و منابع طبیعی گفت: سنگ بنای بسیاری از این اتفاقات که امروز در حال گسترش است در گذشته و در اثر کوتاهی و سهلانگاری مسوولان وقت گذاشته شده که قانون باید آنها را در مقابل این اتفاقات مجبور به پاسخگویی کند.
عبدالحسن صمد نژاد افزود: عدم برخورد قاطع در گذشته، سبب شده که امروز مسوولان و متولیان امر با مشکلات بسیاری مواجه شوند و بدون تردید جلوگیری از ساخت و ساز در گذشته، بسیار کم هزینهتر و آسانتر از تخریب این حجم ساخت و ساز بود.
وی، ضمن تاکید بر لزوم اصلاح برخی قوانین در این زمینه ، بیان کرد: عزم همه مسوولان و دستگاهها برای برخورد با متجاوزان به اراضی ملی و منابع طبیعی جزم است و با متخلفان برابر قانون برخورد خواهد شد.
برخورد با پدیده تصرف اراضی نیازمند عزم ملی است
عضو شورای اسلامی شهر شیراز نیز در این باره اظهار داشت: با توجه به گستردگی تصرف اراضی و تغییر کاربریهای غیرمجاز صورت گرفته، برخورد با این معضل و پدیده، نیازمند عزم ملی و مشارکت همه متولیان امر است.
نوذر امامی افزود: از مجموع ۱۵۰ هزار هکتار وسعت شهر شیراز، ۲۰ هزار هکتار در محدوده این شهر و بیش از ۸۵ هزار هکتار هم حریم آن است که با توجه به گستردگی حریم، شهرداری به تنهایی نمیتواند نسبت به حفظ حریم اقدام کند.
وی اضافه کرد: موقعیت جغرافیایی کلانشهر شیراز سبب شده که گسترش این شهر به شکل طولی و به سمت گویم، قلات و دوکوهک باشد و امروز در این مناطق شاهد حجم وسیع تصرف و تغییر کاربری اراضی و ساخت و سازهای غیرمجاز هستیم که توقف و برخورد با آن نیازمند مشارکت همه دستگاههاست.
رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر شیراز بیان کرد: امروز مناطقی مانند گود گویم و دشت کوه به یک معضل برای شیراز تبدیل شده است.
وی ادامه داد: بسیاری از شهروندان در برخی از این اراضی ساخت و سازهایی کردهاند که تخریب آنها میتواند تبعات اجتماعی به دنبال داشته باشد و اگر قبل از هرگونه ساخت و سازی جلو آن گرفته شود، هزینه و تبعات آن بسیار کمتر خواهد بود
عضو کانال واتساپ اول فارس شوید
بازنشسته
تاریخ : ۲۲ - مرداد - ۱۴۰۳
لطفا سرمایه مردم که اکثرا کارمند بوده و با پاداش بازنشستگی و وام یه ۴دیواری و چندتا درخت با زحمت سبز کردن تا هم آرامش خود وخانواده اشان را تامین کنن و هم از آلودگی ودود شهر نجات بیان را به فنا ندین…بخدا اکثر این باغداران کل زندگیشون همین ۴دیواریه
غلامرضا لطفی
تاریخ : ۲۲ - مرداد - ۱۴۰۳
با سلام
بقول خیلی از دوستان بعد از ده بیست سال و کلی هزینه که نمیشه بیان خراب کنن..من نوعی ۳۰سال کارمند بودم کل پاداش و پول مرخصی ام را دادم یه زمین و با زحمت سرسبز کردم که برا آب وهوا هم مفیده…ترا خدا همه چیز را در نظر بگیرین و یکباره تمام سرمایه یک هموطن را به فنا ندین…
شهدا
تاریخ : ۳۰ - دی - ۱۴۰۰
طبیعت که طبیعت هست ولی زمینی که سند و بنجاق داره چه مشکلی داره،چرا با روح و روان مردم بازی میکنید اتفاقا باغشهری ها با هزینه خودشان باعث سرسبزی و زیبایی شده اند و اصل این است که جلوی ساخت و ساز را بگیرند نه تخریب کنند دولت ها عوض میشوند و تصمیمات عوض میشود.بهتر است آباد کنیم تا تخریب و از همه مهمتر امکانات آب شرب و برق و گاز بدهیم که این خود باعث درآمد برای کشور است.
باران
تاریخ : ۱۴ - مهر - ۱۴۰۰
کی گفته که همه این زمیتها منابع و اراضی نلی هستن من سند ۷۰ساله اسناد رسمی دارم
خود دولت دست گذاشت روی زمینهای کشاورزی ما و هنه رو بتفع دولت مصادره کرد و درحال ساخت لوکس ترین شهرک خاورمیانه س
ظلم و بیداد تاکی آخه؟؟؟
حق من چی میشه؟
من اجازه فروش زمینم رو ندارم؟
منی که کارگر میگیرم روزی ۲۵۰تومن و محصولم رو به مفت میخرن
میرم جهاد میگن سهمیه ها نشخص شده و برای فلان آقا و بهمان آقاست
شرمنده ایم …
اینکه نشد جواب که از زمانی که اسم تخریب زدن روی دیوارها هیچ خریداری نیست
من باید چکار کنم
آیا باید خودکشی کنم یا ملکم رو دودستی بدم به آقایون تا با قیمتهای هنگفت بفروشن به همون مردم که محرومن از داشتن یه باغچه
هوشمند
تاریخ : ۱ - مهر - ۱۴۰۰
دولت و آن دسته از ارگانهای زیربط میبایست براساس نوع درجه بندی زمین ها ،، زمین هایی که از لحاظ کشاورزی توجیهه اقتصادی ندارد با نظارت و دادن مجوز جهت ساخت باغ اقدام نمایند ،، با کاشت درخت و احداث باغ کمکی به آب هوا و محیط زیست هم میشود
و در مورد تخریب هم میبایست زمین هایی که تا الان به صورت باغ در آمدن با جریمه کردن و دادن مجوز مشکل را حل نمایند ولی از این به بعد اجازه ساخت و ساز را ندهند و البته آن دسته از باغ هایی که در حریم رودخانه و در زمین هایی منابع طبیعی و ملی و کوه ها احداث شده اند میبایست به شدت برخورد نمایند ،، با این شرایط بد و نابسامان اقتصادی تخریب کردن باغ ها در حق مردم و آن هایی که فقط به امید این که با داشتن باغ با وجود این که تمام زندگی مردم شده است آپارتمان نشینی و با این وجود مردم احتیاج به یک فضای سبز و تفریح به همراه خانواده میبایست داشته باشند تخریب کردن به صلاح نیست
سعید
تاریخ : ۱۸ - مرداد - ۱۴۰۰
این باغها که اکثرا استخر و چاه غیر مجاز دارن بلای جان سفره های آب زیرزمینی هستن
رودخانه قره آغاج کلا خشک شده بخاطر چیه؟ بخاطر هزاران چاه تو مسیر زهکش رودخانه
حافظ
تاریخ : ۹ - بهمن - ۱۳۹۹
درایران مافیای قدرت وثروت اجازه هرکارقانونی رو میگیرند باغشهرها تنها نیست تخریب طبیعت عمومی است نابودی آب های زیرزمینی است استخر ۴۰ هزار لیتر آب وویلا آنچنانی، گناه مردم نیست گناه مسولین است که پشت سرمردم عادی مخفی شده اندوباید مردم رو متوجه میکردند نه همکاری با دلالان وصاحبان ثروت
ناشناس
تاریخ : ۱۰ - آبان - ۱۳۹۹
با سلام . من یک فرهنگی هستم که توان خرید خانه حیاط دار در شهر ندارم بنابر این یک زمین سند دار ( نه منابع ملی) خریده و یک اتاق ۱۸ متری درست کرده ام . نکته قابل تامل اینجاست که هر وقت تصمیم به اجرای یک قانون گرفته می شود این قانون برای ضعیف ترین افراد اجرا میشود معمولا ویلاهای بزرگ و آنچنانی که مربوط به افراد با نفوذ و ثروتمند است تخریب نمیشوند و دیوار های بلوکی و اتاقک های افراد عادی و کم بضاعت تخریب میشوند . مثال بارز آن اینکه وقتی به سراغ معوقات بانکی میروند یقه افرادی بیچاره و مردم عادی را میگیرند که وام های ۵ میلیونی دارند و هیچگاه به سراغ افرادی که وامهای میلیاردی دریافت کرده اند نمیروند. در مجموع اگر فردی زحمت کشیده و زمینی را آباد کرده این باغچه مورد استفاده اکثر فامیل و اطرافیان قرار میگیرد آن هم در این شرایط کرونایی که سفر نمی توان رفت . کلا مسئولین ما فکر این هستند که چطور به مردم فشار بیاورند و خراب کنند همان عراضی ملی را کدامیک دولت امکاناتی برای تفریح مردم فراهم آورده یک نقطه اطراف شیراز نام ببرید که دولت سرویس بهداشتی درست کرده و امکانات برای خانواده ها فراهم باشد.
حسینی
تاریخ : ۱۰ - آبان - ۱۳۹۹
بله بیان لودر بزارن همه باغها رو خراب کنند بعداز ۲۰ سال تازه از خواب بیدار شدن دیدن که این باغها یکدفعه پیدا شدن و اینهمه مصالح ساختمانی که میتوان برای ساخت مسکن به کار رود برای ساخت و ساز باغ شهری بکار رفته
مگر اینهمه آب که برای آبیاری این باغ ها به کار رفته از خلیج فارس آمده و درختها با اراده طبیعت رشد کرده اند
چرا مسولین نمیدیدند مردم دارند زمین میخرند و هزینه میکنند و درخت میکارند ور بار برای رفتن بهم باغچه آب در باک ماشینشان میریزند و ۸۰ کیلومتر میرانند وه نهال ها سر میزند تا نهال ها درخت شوند آن موقع مسولین کجا بودند که با یک اسپری رنگ قرمز به این جماعت بی کار بفهماند که کارشان بیهوده است و دارند آب در هاون میکوبند خوب اگر بحث جریمه و دریافت وجه از مالکین هست خوب راحت بفرمایند تا مردم فهیم از هزینه زندگی شان بزنند وتقدیم نمایند و اینهمه استرس به جان مردم نیندازند و یک بار برای همیشه این موضوع را حل و فصل کنند و اگر میخواهند تخریب کنند هزینه های مردم را پرداخت کنند و بسم الله
ناشناس
تاریخ : ۹ - آبان - ۱۳۹۹
چه عیبی داره خیلی از زمینهای بایر رو مردم اباد کردند حالا با خراب کردنش چه اتفاق خوبی میوفته مدیریت کنید تا همه راضی باشند سپاس
اکبر
تاریخ : ۹ - آبان - ۱۳۹۹
سلام
تخریب باغات هیچ فایدهای نداره فقط چندتا آدم که دوستدار طبیعت هستند رو به خاک سیاه میشونید
محمد
تاریخ : ۹ - آبان - ۱۳۹۹
سلام
مردم چهگناهی کردن وقتی مجموعه ای که ۲۰سال هس کسی بهش گیر نداده رو میبینن فک میکنن مجوز داره و تمام سرمایه ای که به بدبختی در آورده رو میده این باغ حالا باید اینجوری تخریب کرد
مگر تخریب به جز ویران کردن و برجای گذاشتن یه مشت سنگ و سیمان نیس آیا طبیعت اینگونه سالم می مونه یا هرکسی واسه خودش یه زمینی خریده و به درختانش می رسه خود احادیث هم میگه هر
کسی هرجایی رو آباد کرد میشه صاحب انجا
اگر مردم رو میخواید از دین و انقلاب زده کنید
پس بسم الله خراب کنید ان شاالله ثواب کنید
ناشناس
تاریخ : ۹ - آبان - ۱۳۹۹
امید مردم نا امید نکنین . تو این گرونی و اوضاع خراب .
امیر
تاریخ : ۹ - آبان - ۱۳۹۹
مردم با هزار تا مشکل بدبختی یک قطعه باغ درست کردن این فقط ظلم و ستم به مردمه
ناشناس
تاریخ : ۹ - آبان - ۱۳۹۹
زمینی که چندین سال قبل آقایون مجوز را گرفتن و فروختن،حالا مردمی که خریدن باید تاوانشو پس بدن؟؟؟؟
نکنید،خدا را خوش نمیاد
باعدار
تاریخ : ۹ - آبان - ۱۳۹۹
سلام .بعصی از بزرگواران گفتند و تاکید میکنیم که مسئولان در این مدت خواب بودند که با وجود پیشرفت بسیار زیاد باعات عکس العملی نشان ندادند .من بازنشسته صرفا به خاطر علاقه به امر باعداری و بودن در محلی جهت آسایش بعد از بازنشستگی اقدام به خرید کردم . این نکته حایز اهمیت هست که به خاطر وجود این باغها تعداد زیادی از روستائیان مشغول به کار وکسب روزی حلال هستند و این امر موجب روانه نشدن جمع زیادی از اهالی روستا به شهر شده ..که موصوع کوچکی نیست .درست نیست که سرمایه ی جمع کثیری از مردم به خاطر عدم مدیریت و خواب بودن مسئولان به هدر برود .
ناشناس
تاریخ : ۹ - آبان - ۱۳۹۹
سلام خسته باشید.لطفاباغ شهری سیخ دارنگون مجتمع فارس مبین باهزارامیدوارزوخریدیم وباهزاربدبختی ونداری هزینه کردیم وساختیم..خواهش میکنم رحم کنید خواهش میکنم دلخوشی ماروازمون نگیرید.بذارید ماحداقل یک تکه زمین داشته باشیم .مادرختامونودوست داریم.ماجایی نداریم بریم تمام تفریح وزندگیمون همین تکه زمین هس
ناشناس
تاریخ : ۹ - آبان - ۱۳۹۹
خواهشا دلخوشی های کوچک را از مردم با هزاران مشکل نگیریم واقعا دیگه مغزها گنجایش تنش ندارند. بابا جان اینا اگه زمینخوار و پولدار بودن وسط شهر باغ میخریدند و میساختند مطمئن باشید همه با هزار خون دل از حق زن و بچه زدند به امید ساختن لحظات زیبا در کنار خانواده اینقدر بی انصاف نباشیم
محمد
تاریخ : ۹ - آبان - ۱۳۹۹
کوهها آباد شدند حالا شده جنگل میخان تخریب کنن
ناشناس
تاریخ : ۷ - آبان - ۱۳۹۹
جهاد کشاورزی یه فکر کنه به حاله کشاورزی که یه کود و یه سم با قیمت گران باید تهیه کنه و بازم گیرش نمیاد و محصولش هم باید مفت بفروشه .نه اینکه بیفته تو مردم و…. کنه .باید فکر کنید یه جا رو آباد کنید اگه هنرش رو دارید تخریب که کاری نداره .یه جا هم لطف کنید که باعث خوشحالی مردم بشید همش که شد ظلم .
ناشناس
تاریخ : ۶ - آبان - ۱۳۹۹
مردم چه دلخوشی دارن همه چیز گرون شده حتی ی مسافرت تو ایران هم هزینش سر سام اور شده به چه امیدی به این انید که ی سر پناه درست کنن واسه ی ارامش واسه ی استراحت به خدا که اصلا حق مردم این نیست جریمشون کنین تو این گرونی بار واسه مردم نشین بال بشین واسه مردم خدا رو خوش نمیات
بوشهری
تاریخ : ۴ - آبان - ۱۳۹۹
سلام.
مسئولین محترم
شما حق دارید ولی مردم هم حق دارن،
وقتی یک نفر میلیاردر نیست که بخواد باغ میلیاردی برای خانوادش خریداری کنه پس حق داره یه باغ کوچیک به اندازه پولش واسه خانوادش خریداری کنه!!
بجای تخریب، جریمه قانونی کنید و به اندازه متراژ زیربنا ساخته شده جریمه کنید!!
مسئولین محترم
زمین های تجاری بر اتوبان وجود دارد و برای افزایش شغل و کاهش بیکاری و افزایش درآمد دولت بهترین کار این است که خود دولت مجوز ساخت تجاری به صاحبان این زمین های تجاری بر اتوبان ها بدهد تا کمکی به مردم و دولت گردد.
باسپاس.
حکمت
تاریخ : ۳ - آبان - ۱۳۹۹
جهاد کشاورزی بفکر کود و… برا کشاورز باشه . ما با باغدار ها مشکلی نداریم خیلی هم اشتغال برا روستا ها درست کردن
تهرانی
تاریخ : ۳ - آبان - ۱۳۹۹
تو این مملکت بدون استرس نمیشه زندگی کرد .
پیمان رستمی
تاریخ : ۳ - آبان - ۱۳۹۹
هر روز یه فشار به مردم میآورند . آرامش برا مردم نمیخوان
ناشناس
تاریخ : ۲ - آبان - ۱۳۹۹
ایناین کار تخریب بسیار کار بدی هست تصمیم عجولانه هست صد درصد تبعات اجتماعی بدی درپیش داره امور اراضی باید در تصمیمش تجدید نظر کنه فقط ی چیز مهم هست اگه واقعا شخصی در زمین ملی ساخت وساز کرده حقش تخریبه چون اینا نقشه دارن معلومه کجاها ملی کجا ازاده اگه شخصی زمین ملی تصرف کرد ودر ان ساخت وسازی انجام داده حقش تخریبه نه زمینهای ازاد
فرهاد
تاریخ : ۲ - آبان - ۱۳۹۹
از وقتی رو دیوار باغ ما اسپری نویسی کردن خانم من که ام اس داره حالش خیلی بدتر شده . آخه این کارا چیه . عقل هم خوب چیزیه . وای بحال مردم
نعمت
تاریخ : ۲ - آبان - ۱۳۹۹
بهتره با مردم راه بیاین همه جا که باغ شهری نمیشه ایران اینقد وسعت داره که هرچقدم باغ شهری بسازن جا هست برای بقیه نگران نباشید اینو از من به شما نصیحت مردم ازاری بلای جانو مالتون میشه
داریوش
تاریخ : ۲ - آبان - ۱۳۹۹
ما که به خودمون هم رحم نمیکنیم . آمریکا چجوری باید به ما رحم کنه
مهدی
تاریخ : ۲ - آبان - ۱۳۹۹
من بازنشته ارتش هستم با پول بازنسشتگی یک اتاق ۶۰ متری در باغ ساخته ام و جز باغداری هم کاری انجام نداده ام . چرا هر روز استرس به مردم وارد میکنید
سعید
تاریخ : ۲ - آبان - ۱۳۹۹
اگر غیر قانونی هست هر کجا باشه باید تخریب شده و برگشت داده بشه چون متعلق به همه مردم هست و نه شخص خاص
البته باید فروشندگان هم مجازات و جریمه بشن و فقط خریداران مجازات نشوند این کار نباید منحصر به باغ شهری باشد
هر کس هر کجا تونست میگیره
اصلا انگار قانون نیست
رضا
تاریخ : ۲ - آبان - ۱۳۹۹
بنده بازنشته.جانبازشیمیایی.کهمبلغ بازنشستگی راجهت خرید باغشهردرحومه سپیدان نمودم .جهت دوربودن ازهیاهوی ناهنجاریهای شهر.وآرامش روحی وروانی .واندک اندک شروع به ساختن کلبه درآن نمودم خداراخوش نمیاداندوخته سالهازحمت رایکروزهتخریب کنند..ازمسولین خواستارم این موضوع راباتدبیرونگاه مثبت بازنگری کنند.تا ان شا.. کسانیکه دورازاین هنجارها آخرعمری درپناهگاه بعنوان باغشهربیتوته میکنند آرامش داشته باشند.
حبیب
تاریخ : ۲ - آبان - ۱۳۹۹
آقایون عرض ۲۰سال خواب بودند. اگر هم قرار هست جلوگیری شود باید حتما خسارت مردم بدبخت بیچاره داده شود و کسانی که مسولیت تقسیم اراضی بودند باید جواب بگو باشند ن هه مردم که کل دارای شده یک. قطع باغشهر عدالت کجا رفته