تذکر عضو شورای شهر در خصوص پارکینگ مجتمع نگین فارس و ترافیک بلوار عدالت شیراز
افسانه خواست خدایی، نماینده مردم شیراز در شورای اسلامی این شهر، با اشاره به مشکلات ترافیکی حاد ناشی از فعالیت مجتمع تجاری نگین فارس در منطقه پنج شهرداری، خواستار تسریع در اجرای طرح پارکینگ عمومی برای رفع این معضل شد.
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر شیراز، افسانه خواست خدایی، عضو شورای شهر شیراز، صدور مجوز اولیه بدون در نظر گرفتن پارکینگ کافی را خطای اساسی شهرداری در سنوات گذشته دانست.
خواست خدایی با اشاره به گره ترافیکی سنگین در بلوار عدالت جنوبی و گلایه ساکنان اطراف مجتمع از پارک خودرو مشتریان در مقابل منازل و معطلی روزانه برای تردد، بر ضرورت جبران کمبود پارکینگ این مجتمع تاکید کرد.
وی یادآور شد که پیش از این در صحن علنی شورا در خصوص تامین پارکینگ عمومی توسط شهرداری و الزام مالک مجتمع به جبران کسری پارکینگ تذکر داده است.
خواست خدایی همچنین از پیگیریهای صورت گرفته در جریان تدوین بودجه سال ۱۴۰۴ برای تامین اعتبار لازم جهت ساخت پارکینگ عمومی در منطقه پنج و معاونت حمل و نقل و ترافیک خبر داد.
این عضو شورای شهر شیراز اعلام کرد که موضوع الزام مجتمع نگین فارس به تامین کسری پارکینگ از طریق کمیسیون ماده صد شهرداری نیز در حال پیگیری است.