ترشی تربچه بسیار خوشمزه را اینجوری درست کنید+طرز تهیه

ترشی تربچه یکی از انواع ترشی‌های بین‌المللی بسیار خوشمزه است که اصالت آن به کشور کره جنوبی برمی‌گردد و دستور تهیه بسیار آسانی دارد.

اینجوری ترشی تربچه بسیار خوشمزه درست کنید+طرز تهیه

تربچه، گیاهی قرمز رنگ و کوچک است که با اینکه در بین سبزی خوردن‌ سفره خوش می‌درخشد، اما کمتر کسی پیدا می‌شود که به سراغ این گیاه خوشمزه برود و آن را میل کند.تربچه؛ با ظاهر دل فریبش ارزش غذایی بالا دارد و این خواص را به برگ‌های خود هم القا کرده است

آموزش آشپزی : ترشی‌ها ازجمله مخلفات خوشمزه‌ای هستند که در کنار وعده‌های غذایی سرو می‌شوند و تنوع بالایی دارند. فصل اصلی تهیه ترشی معمولا پاییز است؛ ولی برخی از ترشی‌ها هستند که می‌توان مواد مورد استفاده آنها را در همه فصول سال تهیه کرد.

در فصل پاییز و زمستان خوردن ترشی در کنار غذا دلچسب‌تر از خوردن ماست و سالاد و سایر چاشنی‌هاست، به همین دلیل تنوع ترشی‌های این فصل بسیار زیاد است. ترشی تربچه نوعی ترشی خوشمزه و مشهور کشور کره جنوبی است که معمولا در کنار انواع غذا‌های دریایی مانند ماهی و میگو سرو می‌شود.

روش درست کردن این ترشی خوشمزه و خوشرنگ بسیار آسان است و شما می‌توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید،

پس در ادامه این مطلب اول فارس با آموزش ترشی تربچه همراه ما باشید.

مواد لازم
تربچه: ۳۰۰ گرم
فلفل سبز تند: ۲ عدد
سیر: ۵ حبه
سرکه سفید: ۱ پیمانه
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق غذاخوری
آب سرد: ۱ پیمانه

 طرز تهیه تربچه

برای درست کردن این ترشی خوشمزه ابتدا تربچه‌ها را خوب بشویید و اجازه بدهید کاملا خشک شود، سپس تربچه‌ها را به صورت حلقه‌ای کمی درشت خرد کنید. حالا یک شیشه تمیز و خشک را انتخاب کنید. ۲ حبه سیر پوست گرفته و ۱ عدد فلفل سبز خرد شده را داخل شیشه بیندازید و تربچه‌های خرد شده را روی آن بریزید. در آخر بقیه حبه‌های سیر و فلفل سبز را روی تربچه‌ها بریزید. داخل یک کاسه جداگانه، آب، سرکه، شکر و نمک را مخلوط کنید و حسابی هم بزنید. حالا این ترکیب را داخل شیشه ترشی بریزید تا جایی که کاملا روی ترب‌ها را بپوشاند. درب شیشه را ببندید و آن را به مدت ۱ هفته در جای خشک و خنک قرار بدهید. بعد از این مدت زمان، ترشی تربچه خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.

نکات مهم در تهیه تربچه

۱ ـ شکر را از دستور این ترشی حذف نکنید؛ زیرا شکر تیزی بیش از حد سرکه را تعدیل می‌کند.
۲ ـ ترشی را در ظرف شیشه‌ای بریزید. ظرفی که برای ترشی در نظر گرفته‌اید، باید کاملاً تمیز و خشک باشد. در غیر این صورت ترشی کپک می‌زند. در ظرف را هم محکم ببندید تا هوا نکشد. اگر هوا بکشد، ترشی خراب می‌شود.
۳ ـ ترشی را حتماً در جای خنک به دور از نور خورشید و ترجیحاً در داخل یخچال نگهداری کنید.
۴ ـ حتما اجازه بدهید مواد ترشی بعد از شستشو کاملا خشک شود در غیر این صورت مواد داخل ترشی کپک می‌زند.
۵ ـ در ریختن ادویه ترشی و نمک زیاده‌روی نکنید. بعضی‌ها در تهیه ترشی به قدری ادویه را زیاد می‌ریزند که تمام مواد ترشی عطر و طعم اصلی خودشان را از دست می‌دهند.

علت پوسته شدن دور ناخن چیست؟+روش پیشگیری از آن

مطالب مرتبط

نظرات