چاپ کد خبر: 127590
15 آذر 1402

ترفندهایی کاربردی برای نگهداری لیمو به مدت طولانی

لیمو یکی از مفید ترین میوه هاست که حاوی ویتامین های فراوانی است.لیمو یکی از پر استفاده ترین ها در آشپزخانه است که می توانید آن را به تمام آبمیوه های مورد علاقه خود اضافه کنید و یا کمی از آن را در صبح میل کنید. همچنین می توانید کمی لیمو را روی میز اتاق نشیمن خود و یا روی میز آشپزخانه نگه داشته و هر موقع خواستید از آن بخورید.اگر شما نیز میخواید لیمو را به مدت طولانی و تازه در خانه نگهداری کنید در این مطلب نکاتی را در این مورد شرح خواهیم داد پس با ما همراه باشید.

نگهداری طولانی مدت لیمو

برای اینکه بتوانیم لیموترش را در فریزر نگهداری کنیم باید زمان خرید لیموترش توجه کنیم و لیموهایی را انتخاب کنیم که:

  • بزرگ‌تر باشند چون هرچه لیمو بزرگ‌تر باشد، آب بیشتری دارد و برای نگهداری مناسب است.
  • توجه داشته باشید که پوست لیمو صاف و شفاف، درخشان و سالم و بدون هیچ نوع لک قهوه‌ای باشد.
  •  لیمو‎هایی را انتخاب کنید که وزن زیادی نسبت به سایزشان دارند.
  • پوست لیمو باید نازک باشد لیموهای دارای پوست کلفت و اسفجی کم‌آب هستند.
  • چنانچه روی پوست لیمو، زدگی و خرابی وجود داشته باشد نشانه شرایط نگهداری و انبار کردن غیر استاندارد است.
  •  لیموهایی را انتخاب کنید که رسیده باشند چون لیمو ترش بعد از چیده شدن نمی‌رسد.

چنانچه لیموهایی که انتخاب کردید این خصوصیات را داشته باشند می‌توانید آنها را داخل یخچال به مدت یک هفته نگهداری کنید.

روش نگهداری لیمو ترش در طولانی مدت

نگهداری لیمو ترش در شیشه
یکی از شیوه‌های تازه نگه داشتن لیموترش، نگهداری آن در ظروف شیشه‌ای بوده و از گذاشتن آنها در ظروف پلاستیکی به شدت پرهیز کنید. برای تازه نگه داشتن لیمو ترش، نخست هسته‌های آن را بگیرید؛ چون وجود آن، در طولانی مدت یک مزه تلخی به لیمو می‌دهد. بعد از آن لیموها را در ظروف شیشه ای به همراه جاذب اتیلن قرار دهید. این کار باعث تازه ماندن لیمو ترش، در زمان طولانی می‌شود.

تازه نگه داشتن لیمو ترش با جاذب اتیلن
جاذب اتیلن یک ماده جاذب  است که سبب حذف گازهای اتیلن میشود. جاذب اتیلن، به تازه نگه داشتن لیموترش، کمک خیلی زیادی می‌کند. استفاده از جاذب اتیلن بهترین و آسان ترین شیوه نگهداری لیموترش در طولانی مدت است. جاذب اتیلن به صورت بسته‌های کوچک کاغذی، موجود بوده که برای ماندگاری مواد غذایی برای مدت طولانی استفاده می‌شود.

نگهداری لیمو ترش در سرکه
نگهداری لیموترش در سرکه و درست کردن ترشی آن، یکی از روش‌های تازه نگه داشتن لیمو ترش است. از مزایای این شیوه این است که استرس را پایین آورده و به درمان بیماری اگزما و آفت دهان کمک می‌کند. همین طور نگهداری لیموترش در سرکه، برای بیماران سرطانی و جلوگیری از سرطان خیلی موثر است.

شیوه تازه نگه داشتن لیمو ترش در یخچال و فریزر
به صورت کلی، شما نمی‌توانید در یک مدت زمان طولانی از یخچال برای تازه نگه داشتن لیمو ترش، استفاده کنید به جز  اینکه لیمو ترش به صورت آبلیمو، باشد. به جای یخچال، فریزر انتخاب خوبی برای تازه نگه داشتن لیمو ترش است.

نگهداری لیمو

برای تازه نگه داشتن لیمو ترش در فریز، اول لیموها را به خوبی شسته و به مدت چند ساعت روی یک دستمال برای خشک شدن بگذارید. پس از آن، لیمو ترش‌ها را همراه با جاذب اتیلن درون نایلون و یا زیپ پک گذاشته و داخل فریزر، قرار دهید.

لیمو را رنده کنید

برای اینکه هم لیمو و هم رنده‌ پوست لیمو داشته باشید به روشی که گفته‌ایم عمل کنید: اول لیمو را رنده کنید و سپس آن را روی یک ورقه‌ پخت سیلیکونی خوب پخش کنید. ورقه‌ سیلیکونی را چند ساعت داخل فریزر بگذارید. پس از گذشت این زمان ورقه را بیرون بیاورید و لیموی یخ زده را از روی آن جدا کنید.

برای فریز کردن لیموهایی که پوست آن‌ها را رنده کرده‌اید، خیلی ساده آن‌ها را داخل سلفون پلاستیکی یا فویل آلومینیومی بگذارید تا خشک نشوند. لیموی پیچیده در سلفون یا فویل را درون کیسه‌ فریزر قرار دهید و تا جایی که امکان دارد هوای آن را خالی کنید. آنگاه آن‌ها را درون فریزر بگذارید یا می‌توانید لیمو را درون یک ظرف دردار ذخیره کنید.هر وقت که لیموی رنده شده احتیاج دارید، تکه‌ای از آن را برمی دارید و باز بقیه را داخل فریزر قرار می دهید.

روش نگهداری لیمو ترش در فریزرگرفتن آب لیمو

اگر می‌خواهید در زمستان نیز آب‎ لیمو مصرف کنید: با آب لیموگیری ساده‌ دستی یا برقی می‌توانید آب لیمو تهیه کنید. آب لیمو را پس از گرفتن داخل قالب مکعبی یخ بریزید.

نگهداری عصاره لیمو ترش در قطعات مکعبی یخ به شما این امکان را می‌دهد که بتوانید آب لیموترش را برای مدتی طولانی‌تر حفظ کنید.بعد از یخ زدن آب لیمو، قالب‌ها را درون یک کیسه‌ی فریزر بریزید و روی آن برچسب بزنید.

روش جالب برای گرفتن آب لیمو ترش
برای گرفتن آب لیمو ترش توصیه ما این است که ابتدا لیموترش را روی سطح صافی مثل میز با فشار تقریباً زیادی بغلتانید. این کار باعث می‌شود تا آب بیشتری از لیموترش بدست بیاورید. سپس به کمک یک پوست کن سعی کنید پوست لیموترش را خلال کنید. در این مرحله می‌توانید از رنده هم استفاده کنید. توجه کنید که قسمت سفید پوست لیمو را برش نزنید. چرا که این قسمت طعم بسیار تلخی دارد. حالا می توانید از آب لیموترش به راحتی استفاده کنید.

برچسب ها:
نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار