ترک آسیاب کردن و نوشیدن قهوه توسط سران قبایل سوریه +ویدئو
یکی از بزرگان قبایل بادیهنشین در سوریه گفت این قبایل تا زمانی که تمام سرزمینهای کشور تحت کنترل کامل دولت قرار نگیرد، مصرف قهوه را کنار میگذارند.
به گزارش اول فارس، یکی از بزرگان بادیهنشین با انتشار ویدئویی و در اقدامی اعتراضی، در حالیکه قهوه را روی زمین میریخت، گفت: «پس از اعلام بسیج عمومی توسط شورای قبایل سوریه، اعلام میکنیم که از این پس آسیاب کردن و نوشیدن قهوه تا زمانی که تمام استانها و اول از همه سویدا تحت کنترل دولت قرار نگیرند، آن را مصرف نمیکنیم و ممنوع اعلام میداریم.»
این ویدئو که توسط شبکه اسکای نیوز عربی منتشر شده، نشاندهنده فرهنگی دیرینه در اعراب بادیهنشین است؛ طبق این فرهنگ و رسوم، اعلام ممنوعیت نوشیدن قهوه و ریختن آن روی زمین، یک عمل نمادین قدرتمند از خشم شدید و رد صلح در زمان درگیری است.
سویداء (به عربی: محافظه السویداء)، نام یکی از چهارده استان کشور جمهوری عربی سوریه است.
استان سویداء در جنوبیترین نقطه سوریه قرار دارد.استان سویداء در سوریه تنها استانی است که دروزیها در آن اکثریت دارند. فقط سه درصد جمعیت سوریه را دروزیها تشکیل میدهند. اکثر دروزیها در استان سویداء زندگی میکنند. اقلیتی از مسیحیان و مسلمانان سنی در این استان ساکنند.