سینماخبر اول

تشکر گوگوش از محسن تنابنده بخاطر ساخت سریال پایتخت

روایت سعید حدادیان از ماجرای تشکر گوگوش از محسن تنابنده به‌خاطر ساخت سریال پایتخت مورد توجه قرار گرفته است.

سعید حدادیان، مداح گفت: به محسن تنابنده زنگ زدم و گفتم این سریال پایتخت عالی است. محسن تنابنده گفت فقط ۴ نفر از من تشکر کردند: آقای حاتمی‌کیا، رخشان بنی‌اعتماد، گوگوش و شما.

واکنش تنابنده به اظهارات حدادیان درباره تماس گوگوش

تنابنده در واکنش به این اظهارات گفت: من در هیچ جایی نگفته‌ام که «فقط ۴ نفر به من زنگ زده‌اند». اغلبِ اهالی فرهنگ و هنر و مردم کوچه و خیابان، هر وقت با من مواجه شده‌اند، نسبت به سریال «پایتخت» لطف داشته‌اند.

او افزود: عمده‌ی هنرمندان معمولاً از ساخت سریال «پایتخت» راضی بوده‌اند و از آن تمجید کرده‌اند. حتما ایراداتی هم به آن داشته‌اند، اما به نسبت زمان و شرایطی که برای ساخت سریال در تلویزیون وجود دارد، از آن راضی بوده‌اند.

وی ادامه داد: در بحث فصل جدید، چندین نظرسنجی برگزار شد که اگر مردم رضایت دارند، این سریال بار دیگر تولید شود. نتیجه این نظرسنجی‌ها نشان داد که ۹۷ درصد موافق ساخت فصل جدید «پایتخت» بودند.

تنابنده تاکید کرد: بنابراین «پایتخت» بنابر رضایت مردم ساخته می‌شود، نه سفارش مجموعه خاصی. این مجموعه صرفاً براساس نظرات مردمی، تداوم یافته و هرگز سفارش جایی یا سازمانی نبوده است.

نوشته های مشابه

‫۳ دیدگاه ها

  1. حالاشما شورنزن.فشارت میافته.یادبگیر.عقایدخودتو براخودت نگهدار وبه عقاید دیگران احترام بذارین میشه درک وشعوربالا

  2. .. خورده تنابنده ک بازیگر خوبیه خاک برسرش تو نقی معمولی پایتخت گیر کرده و همیشه ی شکل از اون تو بازیهاش هس هنرمند احمد مهران فره ک هم نقش طنز میره هم اطلاعات سپاه هم دکتر …

  3. به آقای تنابنده هنرمندمحبوب وعزیز کشورم دستمریزادمیگویم.ایشان نه فقط پایتخت بلکه هرفیلمی روکه بازی کردن معرکه بوده.هم طنز هم جدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا