شیراز

در یکصد و نود و پنجمین جلسه صحن علنی شورای اسلامی

تصویب نرخ تعدیل عوارض، نامگذاری معابر جدید و پیشبرد پروژه‌های شهری در صحن علنی شورای شهر شیراز

شورای شهر

به گزارش اول فارس به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهر شیراز، امروز(یکشنبه، ۲۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴) یکصد و نود و پنجمین جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر شیراز با حضور اعضای شورای اسلامی شهر به ریاست سید ابراهیم حسینی، رئیس شورا، قائم مقام شهردار شیراز، مدیران شهری و اصحاب رسانه برگزار شد.

محمد رضا هاجری، رئیس کمیسیون فرهنگی، گردشگری و سومین حرم اهل بیت (ع) شورای اسلامی شهر شیراز مطرح کر:

نمایشگاه کتاب جنوب کشور در شیراز برگزار می‌شود/ حمایت از تیم فجر سپاسی و توسعه فضای سبز ارتفاعات 

محمد رضا هاجری، رئیس کمیسیون فرهنگی، گردشگری و سومین حرم اهل‌بیت (ع) شورای اسلامی شهر شیراز، در نطق پیش از دستور خود در یکصد و نود و پنجمین جلسه علنی شورا، بر ضرورت برگزاری نمایشگاه کتاب جنوب کشور، حمایت از تیم فجر سپاسی، افزایش اختیارات شوراهای شهر، توسعه فضای سبز ارتفاعات و برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت جوانان تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر شیراز، محمد رضا هاجری، رئیس کمیسیون فرهنگی، گردشگری و سومین حرم اهل‌بیت (ع) شورای اسلامی شهر شیراز، در جلسه علنی شورا با اشاره به روز ارتباطات و روابط عمومی، از زحمات تلاشگران این عرصه تقدیر کرد و سپس به پنج موضوع کلیدی در حوزه مسایل فرهنگی پرداخت.

هاجری با اشاره به موفقیت نمایشگاه تهران در مصلای نماز جمعه، اعلام کرد: حرم شهر شیراز به عنوان سومین حرم اهل بیت (ع) و پایتخت فرهنگ و ادب فارسی، نیاز مبرمی به نمایشگاه کتاب سالانه دارد.

وی از همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیریت نمایشگاه‌های شهرک گلستان برای برپایی نمایشگاه بزرگ کتاب جنوب کشور در شیراز خبر داد و پیشنهاد کرد: شهرداری می‌تواند در بین‌الحرمین، نمایشگاه دائم کتاب راه‌اندازی کند.

رئیس کمیسیون فرهنگی، گردشگری و سومین حرم اهل بیت (ع) شورای اسلامی شهر شیراز، صعود تیم فجر سپاسی به لیگ برتر را بهترین پدیده ورزشی امسال خواند و گفت: شورا و شهرداری شیراز از این تیم مردمی حمایت کرده و خواهد کرد.

وی همچنین از ورود شورا و شهرداری به پروژه تکمیل ورزشگاه ۵۰ هزار نفری پارس برای میزبانی مسابقات بین‌المللی خبر داد و آن را برگ زرین دیگری در کارنامه مدیریت شهری شیراز عنوان کرد.

هاجری با اشاره به دیدار شهرداران کلانشهرها با رئیس‌جمهور، خواستار افزایش اختیارات شوراها از پایین به بالا شد و گفت: با توجه به درخواست رئیس‌جمهور، شهرداری شیراز باید طرح‌های خود را برای ارتقای اختیارات شورا ارائه دهد.

وی کاشت حداقل یک میلیون نهال در ارتفاعات شیراز از جمله بام شیراز، جبل‌النور و ارتفاعات مشرف به باغ دلگشا را ضروری دانست و گفت: مدیریت ارتفاعات باید به افراد متعهد سپرده شود.

هاجری همچنین از استاندار و مدیران مربوطه خواست تا محور دروازه قرآن تا پل‌های رکن‌آباد و جاده خرامه را به شهرداری تحویل دهند تا اقدامات مناسب‌سازی انجام شود.

رئیس کمیسیون فرهنگی، گردشگری و سومین حرم اهل بیت (ع) شورای اسلامی شهر شیراز با هشدار درباره خطرات فضای مجازی برای جوانان، از تمامی دستگاه‌ها خواست تا با برنامه‌های جذاب، اوقات فراغت دانش‌آموزان و دانشجویان را پر کنند.

وی تأکید کرد: شهرداری شیراز با امکاناتی مانند سالن‌های ورزشی، فرهنگسراها و بوستان‌ها باید پیشگام این عرصه باشد.

هاجری در پایان گفت: تخصیص ۱۸۶ میلیارد تومان برای مناسبت‌های محلی در سال ۱۴۰۴ می‌تواند به بهبود فضای فرهنگی شهر کمک کند.

علیرضا اسکندری، رئیس کمیسیون اقتصاد و سرمایه‌گذاری شورای اسلامی شهر شیراز عنوان کرد:

روابط‌عمومی‌ها، بی‌صدا‌ترین فریادها هستند/ پایان عصر حاشیه‌امن مدیران؛ روابط عمومی باید در کانون تصمیم‌سازی ها باشد

رئیس کمیسیون اقتصاد و سرمایه‌گذاری شورای اسلامی شهر شیراز، در یکصد و نود و پنجمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر شیراز، ، با ایراد نطق پیش از دستوری در تبیین دغدغه های روابط‌عمومی‌ به تشریح جایگاه و اهمیت نقش این قشر زحمتکش در سازمان‌ها پرداخت.

اسکندری سخنان خود را با تبریک روز بزرگداشت حکیم عمر خیام و قرائت ابیاتی از او آغاز کرد و با اشاره به قشر روابط‌عمومی، گفت: آمده‌ام از کسانی بگویم که شانه‌شان زیر بار همه چیز هست، جز قدردانی!

وی با توصیف چالش‌های پیش‌روی روابط‌عمومی‌ها افزود: همان‌هایی که شب خبر می‌نویسند و روز بحران می‌خوابانند. همان‌هایی که هم‌زمان باید لبخند بزنند، تحلیل کنند، تولید کنند، پاسخ بدهند، انتقاد را تحمل کنند و آخر سر… فراموش شوند.

رئیس کمیسیون اقتصاد و سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر شیراز با انتقاد از نگاه حاشیه‌ای به این حوزه تأکید کرد: در اوج بحران می‌گویند: برو روابط عمومی جمعش کن! در اوج آرامش می‌گویند: ولش کن، فقط روابط عمومیه! کافی‌ست یک خبر اشتباه منتشر شود؛ همه تیغ‌ها به سمت روابط عمومی‌ست. ولی وقتی با هزار خلاقیت، اعتماد عمومی بازسازی می‌شود، نامی از آنان نیست.

اسکندری روابط‌عمومی‌ها را «بی‌صدا‌ترین فریادها» خواند و گفت: آنها فقط پیام‌رسان نیستند؛ پیام‌اند. آنها فقط اطلاع‌رسان نیستند؛ اعتبارسازند. آنها فقط پشت دوربین نیستند؛ در خط مقدم نبرد افکار عمومی‌اند.

وی با اعلام موضع شورای شهر شیراز در حمایت از این قشر تصریح کرد: من با صدای بلند اعلام می‌کنم:؛ روابط عمومی‌ها دیگر نباید حاشیه امن مدیران باشند؛ باید مرکز تصمیم‌سازی سازمان‌ها شوند.

رئیس کمیسیون اقتصاد در پایان با خطاب مستقیم به روابط‌عمومی‌ها گفت: ما صدای شماییم. در شیراز، دیگر قرار نیست روابط عمومی‌ها، پشت‌صحنه بمانند. قرار است بیایند روی صحنه. چون زمانه، زمانِ روایت است و شما، استادان روایت‌اید.

محمدعلی چوبینی، معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز گزارش داد:

برگزاری باشکوه هفته شیراز با اجرای ۴۰۰ پروژه عمرانی و رویدادهای فرهنگی بین‌المللی 

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز در این گزارش گفت: هفته شیراز امسال با اجرای بیش از ۴۰۰ پروژه عمرانی و خدماتی و همچنین برگزاری رویدادهای فرهنگی بین‌المللی، به نقطه عطفی در تاریخ این شهر تبدیل شد.

چوبینی افزود: این برنامه‌ها با همکاری شهرداری و شورای اسلامی شهر شیراز و با اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان در ۱۱ منطقه شهر به مرحله بهره‌برداری رسید یا عملیات اجرایی آن آغاز شد.

وی در ادامه به برخی از پروژه‌های شاخص اشاره کرد  و این برنامه ها را شامل آغاز ساخت سالن تئاتر بزرگ شیراز** در محدوده حسینیه الهاشمی، رونمایی از ناوگان جدید اتوبوس‌رانی شهری برای بهبود حمل‌ونقل عمومی، تکمیل باغ اوتیسم در منطقه ۴ به عنوان فضایی ویژه برای افراد دارای اختلال اوتیسم است.

چوبینی در بخش فرهنگی نیز این هفته را بی‌سابقه توصیف کرد و افزود: در حوزه فرهنگی، رویدادهای بزرگی همچون رونمایی از دانشنامه بزرگ شیراز که هفته آینده در صحن شورای شهر نیز به نمایش گذاشته خواهد شد، اجرای سمفونی اختصاصی شیراز و بازگشایی مرکز شیرازشناسی، جایگاه فرهنگی این شهر را بیش از پیش ارتقا داد.

وی با اشاره به حضور هیئت‌های دیپلماتیک بین‌المللی گفت: شیراز در این هفته میزبان ۱۴ هیئت از شهرهای خواهرخوانده و نامدار جهان بود که با حمایت شورای شهر، فرصتی استثنایی برای معرفی شیراز به عنوان **سومین حرم اهل بیت** فراهم آمد.

چوبینی در پایان با تقدیر از همکاری شورای شهر تأکید کرد: امسال هفته شیراز ابعاد ملی و بین‌المللی یافت و نشان داد که این شهر ظرفیت تبدیل شدن به یکی از قطب‌های فرهنگی و گردشگری منطقه را دارد.

آنچه در صحن علنی شورای اسلامی شهر شیراز گذشت؛

از تصویب نرخ ضرایب تعدیل مسکونی تجاری، اداری و تغییر کاربری زمین تا تصویب لایحه انعقاد قرارداد احداث پروژه باغ موزه سرو، پل و مسیر زندگی

در یکصد و نود و پنجمین جلسه صحن علنی ششمین دوره شورای اسلامی شهر شیراز ۱۱ دستور کار با حضور ۱۲ عضو شورا بررسی و در نهایت ۵ دستورکار به تصویب رسید.

در یکصد و نود و پنجمین جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر شیراز که در تاریخ  ۲۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ برگزار شد، اولین دستور کار لایحه شهرداری شیراز در خصوص موضوع “نحوه وصول قدرالسهم سرانه خدمات عمومی موضوع ماده ۱۰۱ اصلاحی قانون شهرداری و قانون تعیین وضعیت املاک واقع در طرح های دولتی و شهرداری ها”، ارسالی از کمیسیون برنامه، بودجه، امور حقوقی و املاک شورا، با حضور ۱۲ نفر اعضای شورا بررسی و به شرح زیر به تصویب رسید:

شرح ماده واحده این لایحه بدین شرح است:

مشروط به رعایت قوانین و مقررات و مصوبه ۱۴۳‏‏/۹۹‏‏/ص مورخ ۶‏‏/۲‏‏/۱۳۹۹ و مصوبات اصلاحی ۳۳۶۸‏‏/۹۹‏‏/ص مورخ ۲۹‏‏/۱۰‏‏/۱۳۹۹ و ۴۷۰۹‏‏/۱۴۰۰‏‏/ص مورخ ۲۷‏‏/۱۰‏‏/۱۴۰۰ و ۸۳۲۸‏‏/۱۴۰۲‏‏/ش مورخ ۲۲‏‏/۰۶‏‏/۱۴۰۲ با موضوع ” نحوه وصول قدرالسهم سرانه خدمات عمومی موضوع ماده ۱۰۱ اصلاحی قانون شهرداری و قانون تعیین وضعیت املاک واقع در طرح های دولتی و شهرداری ها ” عنوان ستون ششم جدول ذیل ماده ۱۴ و تبصره ۱۵ به شرح ذیل اصلاح گردید:

‏- عنوان ستون ششم (آخر) جدول ذیل ماده ۱۴ از “رعایت بند ر تبصره ۸ قانون بودجه ۱۴۰۲و ملاک عمل دریافت قدرالسهم در شهرداری” به “ملاک عمل دریافت قدرالسهم در شهرداری شیراز با رعایت ردیف ۱ بند ث ماده ۵۰ قانون برنامه هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران” تغییر یافت.

تبصره ۱۵ (اصلاحی): در خصوص قدرالسهم ماده ۱۰۱ اصلاحی قانون شهرداری و قانون تعیین وضعیت املاک واقع

در طرح های دولتی و شهرداری ها املاک واقع در محدوده های الحاقی (به استثنا باغ های  قصردشت ، سایر باغ ها و فضای سبز ) به شهر شیراز به شرح ذیل عمل می گردد:

۱‏‏- املاکی که در محدوده های الحاقی به شهر شیراز قرار دارند و طبق ضوابط و مقررات قبل از الحاق دارای مجوز، پایانکار یا پروانه ساختمانی معتبر از مراجع ذیصلاح باشند، به شرط تامین معابر براساس طرح های ملاک عمل شهرداری، از پرداخت قدرالسهم ماده ۱۰۱ اصلاحی قانون شهرداری و قانون تعیین وضعیت املاک واقع در طرح های دولتی و شهرداری ها معاف می باشند.

۲‏‏- ‏املاکی که در محدوده های الحاقی به شهر شیراز قرار دارند و قبل از ورود به محدوده دارای ابنیه مسکونی فاقد مجوز بوده، می بایست موضوع تخلفات ساختمانی در کمیسیون ماده صد قانون شهرداری مطرح و در صورت صدور رأی بر ابقاء بنا، درصورت داشتن سند شش دانگ قبل از ۱۴‏‏/۰۳‏‏/۱۳۹۰ به شرط تامین معابر براساس طرح های ملاک عمل شهرداری، تا ۲۵۰ متر مربع، پرداخت قدرالسهم ماده ۱۰۱ اصلاحی قانون شهرداری و قانون تعیین وضعیت املاک واقع در طرح های دولتی و شهرداری ها به میزان ۱۰ درصد و در خصوص مساحت مازاد بر ۲۵۰ متر مربع صرفاً مشمول پرداخت قدرالسهم موضوع تبصره ۴ قانون تعیین وضعیت املاک واقع در طرح های دولتی و شهرداری ها (به میزان ۲۰%) می گردد.

۳‏‏- املاکی که در محدوده های الحاقی به شهر شیراز قرار دارند در صورتی که بر اساس این مصوبه مشمول پرداخت قدرالسهم ماده ۱۰۱ اصلاحی قانون شهرداری و قانون تعیین وضعیت املاک واقع در طرح های دولتی و شهرداری ها گردند، در صورت پرداخت نقدی قدرالسهم موضوع این مصوبه محاسبه و با ضریب تعدیل جدول ذیل اخذ می گردد:

جدول ضریب تعدیل

شرح                                    ضریب تعدیل

۶ ماهه اول سال ۱۴۰۴                   ۶۰%

۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۴                  ۷۰%

۶ ماهه اول سال ۱۴۰۵                   ۸۰%

۶ ماهه دوم سال  ۱۴۰۵               ۹۰%

۴‏‏- املاکی که قبل از اصلاح این تبصره، قدرالسهم موضوع این مصوبه را پرداخت نموده اند، مشمول کاهش های موضوع این تبصره نمی گردند و هیچ گونه وجهی به آن ها مسترد نمی گردد.

دستور کار بعدی صحن علنی شورا،  طرح کمیته نامگذاری شورا در خصوص نامگذاری معابر و اماکن عمومی، ارسالی از کمیسیون تلفیق شورا، با حضور ۱۲ نفر اعضای شورا بررسی و به شرح زیر به تصویب رسید:

در ماده واحده این طرح آمده است :

ضمن درج شماره کوچه، خیابان و غیره با نامگذاری و تغییر نام کوچه و خیابان و … به شرح زیر موافقت شد:

۱- نامگذاری معبر بی نام (در امتداد خیابان شریف آباد) حدفاصل بلوار تخت جمشید شرقی و خیابان شاعر شیرازی احد ده‌بزرگی به نام خیابان شهدای قصر ابونصر

۲- نامگذاری کوچه بی نام شماره ۱ و تمامی انشعابات آن واقع در بلوار رازی به نام شهید محسن افتخار

۳- نامگذاری خیابان بی نام (جنب پیاده‌راه و پارک محله ای باباکوهی) حدفاصل بلوار قدس و خیابان شهید سرپرست به نام باباکوهی

۴- نامگذاری کوچه بی نام شماره ۲ واقع در خیابان شهید علیرضایی شرقی به نام زنده یاد دکتر منوچهر رسولی

۵- نامگذاری خیابان بدون نام به طول تقریبی ۱.۵ کیلومتر مسیر شمال به جنوب بزرگراه آیت ا… حسینی الهاشمی به موازات رودخانه خرم دره ، قبل از پارک کوهستانی دراک به نام شهید احمد رضا کشمیری

تبصره: شهرداری مکلف است، نسبت به نصب تابلو و المان معرفی این شهید بزرگوار در محل مربوطه اقدام نماید.

۶- نامگذاری خیابان بدون نام حد فاصل تقاطع بلوار شهیدان زمانی _ خیابان بهمن شیخی و در امتداد خیابان شهید مسعود باقری و به موازات محور ارتباطی شیراز ـ سپیدان به نام آیت اله سید عبدالحسین لاری

تبصره: شهرداری مکلف است، نسبت به نصب تابلو و المان معرفی ایشان در محل اقدام نماید.

۷- نامگذاری کوچه بی نام شماره ۱۳ واقع در خیابان شهید حراف به نام شهیدان محمود، احمد و حسین فهیمی

۸-نامگذاری کوچه بی نام شماره ۲ واقع در خیابان شهید حراف به نام شهید حسین مشفق

۹- نامگذاری کوچه بی نام شماره ۶۱ واقع در خیابان ارتش به نام شهید جلیل صدری

۱۰- نامگذاری کوچه بی نام شماره ۲۵ واقع در خیابان ارتش به نام شهید علی قریه ملکی

۱۱- نامگذاری کوچه بی نام شماره ۱۹ واقع در خیابان ارتش به نام شهید رسول مهدوی نعمتی

۱۲- نامگذاری کوچه بی نام شماره ۳۱ واقع در خیابان ارتش به نام شهید نوروز نوروزی

۱۳- نامگذاری کوچه بی نام شماره ۲۹ واقع در خیابان ارتش به نام شهید صفر مولایی

۱۴- نامگذاری کوچه بی نام شماره ۲۳ واقع در خیابان ارتش به نام شهید علی اصغر شاهوران

۱۵- ابطال بند ۵ مصوبه شماره ۹۶/۲۲۸۰/ص مورخ ۱۳۹۶/۰۵/۲۴ درخصوص شهدای فاطمیون

۱۶- نامگذاری خیابان بی‌نام به طول تقریبی یک کیلومتر حدفاصل بزرگراه امام خمینی (جنب پارک نهر اعظم) و انتهای کوچه ۸ بلوار دکتر حسابی به نام شهدای فاطمیون

۱۷- نامگذاری کوچه بی نام شماره ۸ بلوار شهید اسماعیلی ابهری واقع در بلوار سرداران شهید و تمامی انشعابات آن (به جز کوچه ۳/۸ که دارای نام می باشد) به نام شهید سید ابراهیم افسریان

دستور کار دیگر صحن علنی، موضوع:  لایحه شهرداری شیراز در خصوص انعقاد قرارداد جهت احداث پروژه باغ موزه سرو، پل و مسیر زندگی با شرکت سد و عمران پارس گستر وابسته به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به صورت طراحی، تأمین مصالح و تجهیزات و اجرا، ارسالی از کمیسیون مشترک برنامه، بودجه، امور حقوقی و املاک و فرهنگی، گردشگری و سومین حرم اهل بیت (ع) شورا، با حضور ۱۲ نفر اعضای شورا بررسی و به شرح زیر به تصویب رسید:

در ماده واحده :این لایحه تصریح شده است:

به شهرداری شیراز اجازه داده میشود به استناد بند یک ماده ۳۱ آئین نامه معاملات شهرداری تهران تسری یافته به شهرداری های کلانشهرها و مراکز استان ها نسبت به انعقاد قرارداد (به صورت واگذاری بدون تشریفات) جهت طراحی و احداث پروژه باغ موزه سرو، پل و مسیر زندگی تا سقف مبلغ سی هزار میلیارد ریال با شرکت سد و عمران پارس گستر وابسته به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و پرداخت به صورت ۲۵%نقد (شامل وجه نقد، کارت اوراق بستانکاری، برات کارت و سایر اوراق قرضه) و ۷۵% به صورت تهاتر با زمین، املاک، عوارض(مجوز ساخت)، تراکم کاربری های مختلف و با رعایت تکالیف بودجه در خصوص تصویب طرحها اقدام نماید.

موضوع دیگر دستور کار صحن علنی شورا، موضوع لایحه شهرداری شیراز در خصوص نرخ ضرایب تعدیل مسکونی تجاری (rm)، اداری (rt)، زمین (rf)، تغییر کاربری (rc)،، ملاک عمل محاسبات عوارض محلی و بهای خدمات شهرداری شیراز و ضرایب تعدیل مشارکت بسته های سرمایه گذاری بخش مسکن بر اساس نحوه پرداخت نقدی در سال ۱۴۰۴، ارسالی از کمیسیون مشترک برنامه، بودجه، امور حقوقی و املاک و فرهنگی، گردشگری و سومین حرم اهل بیت (ع) شورا، با حضور ۱۱ نفر اعضای شورا بررسی و به شرح زیر به تصویب رسید:

در ماده واحده این لایحه آمده است:

نرخ زمانی ضرایب تعدیل مسکونی (rm)، تجاری (rt)، اداری (re)، زمین (rF)، تغییر کاربری (rc) ملاک عمل محاسبات عوارض محلی و بهای خدمات شهرداری شیراز بر اساس نحوه پرداخت نقدی و در بازه های زمانی در سال ۱۴۰۴ به شرح جدول ذیل می¬باشد:

جدول ۱: نرخ زمانی ضرایب تعدیل

براساس میزان نقدی عوارض و بهای خدمات شهرداری شیراز

تا ۱۲۰ میلیارد ریال

ردیف        درصد پرداخت نقدی از عوارض ۱۰۰%     حداقل ۷۰%              حداقل ۵۰%

۱              از ابتدای سال تا ۷ خرداد         ۶۸%        ۷۸%        ۸۴%

۲              از ۸ خرداد تا ۷ تیر  ۷۲%        ۸۲%        ۸۷%

۳              از ۸ تیر تا ۷ مرداد   ۷۵%        ۸۴%        ۸۹%

۴              از ۸ مرداد تا ۸ شهریور            ۷۸%        ۸۶%        ۹۱%

۵              از ۹ شهریور تا ۷ مهر               ۸۱%        ۸۸%        ۹۲%

۶              از ۸ مهر تا  ۷ آبان   ۸۴%        ۹۰%        ۹۳%

۷              از ۸ آبان تا ۸ آذر     ۸۶%        ۹۲%        ۹۴%

۸              از ۹ آذر تا ۷ دی      ۸۸%        ۹۳%        ۹۵%

۹              از ۸ دی تا ۷ بهمن   ۹۰%        ۹۴%        ۹۶%

۱۰           از ۸ بهمن تا ۷ اسفند               ۹۲%        ۹۵%        ۹۷%

۱۱           از ۸ اسفند تا پایان سال           ۹۴%        ۹۶%        ۹۸%

تبصره ۱: جهت مؤدیانی که مجموع پرداخت نقدی عوارض و بهای خدمات آن¬ها مازاد بر مبلغ ۱۲۰ میلیارد ریال می¬باشد¬، نرخ زمانی ضرایب تعدیل عوارض و بهای خدمات نسبت به میزان پرداخت نقدی به صورت پلکانی بر اساس جدول ذیل از ردیف های جدول ۱ کسر می¬گردد:

جدول ۲: درصد کسر پلکانی نرخ زمانی ضرایب تعدیل

نسبت به پرداخت نقدی مازاد بر ۱۲۰ میلیارد ریال

ردیف        شرح         درصد

۱              مازاد مبلغ ۱۲۰ میلیارد ریال تا مبلغ ۳۰۰ میلیارد ریال          ۳%

۲              مازاد مبلغ ۳۰۰ میلیارد ریال تا مبلغ ۶۰۰ میلیارد ریال          ۵%

۳              مازاد مبلغ ۶۰۰ میلیارد ریال تا مبلغ ۱۳۰۰ میلیارد ریال       ۷%

۴              مازاد مبلغ ۱۳۰۰ میلیارد ریال ۹%

تبصره ۲: هرگونه تقسیط عوارض و بهای خدمات صرفاً وفق مصوبات ملاک عمل صورت می پذیرد.

تبصره ۳: دارندگان کارت اوراق بستانکاری به استثناء مصوبه ۳۰۷۶‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/۹۶‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/ص مورخ ۲۴‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/۷‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/۱۳۹۶، مشمول ضرائب مندرج در این مصوبه می گردند.

ماده ۲: مؤدیانی که طبق مصوبه شماره ۱۵۹۳۸‏‏‏‏/۱۴۰۱‏‏‏‏/ش مورخ ۴‏‏‏‏/۱۱‏‏‏‏/۱۴۰۱، اقدام به اخذ دستور نقشه بر روی املاک خود می¬نمایند، در صورت تمایل می¬توانند تا پایان سال ۱۴۰۴ نسبت به خرید بسته های سرمایه گذاری مسکن شهرداری شیراز اقدام نمایند و براساس ضریب تعدیل مشارکت به شرح جدول ذیل از ردیف های جدول ۱ کسر می¬گردد:

جدول ۳: ضرایب تعدیل مشارکت

خرید بسته های سرمایه گذاری مسکن نسبت به پرداخت نقدی

نوع بسته  میزان محاسبات عوارض مساحت مندرج در دستور نقشه         ضریب تعدیل مشارکت

بسته سرمایه گذاری طلایی مسکن            ۱۰۰%     ۱۲%

بسته سرمایه گذاری نقره ای مسکن          ۷۰%        ۷%

بسته سرمایه گذاری برنزی مسکن            ۵۰%        ۴%

تبصره ۱: دارندگان بسته سرمایه گذاری مسکن در زمان دریافت پروانه ساختمانی (پروانه اجرایی) به میزان درصد پرداخت عوارض بر اساس مساحت و کاربری مندرج در دستور نقشه (طبق ستون دوم جدول ۳ ) ، مشمول پرداخت عوارض ساختمانی نمی¬گردند.

تبصره ۲: پرداخت مبلغ بسته سرمایه گذاری صرفاً می¬بایست به صورت نقد (ریالی) و با ارائه فیش بانکی صورت پذیرد.

تبصره ۳: شهرداری مکلف است در دستور نقشه صادره نوع بسته خریداری شده توسط ذینفع و شماره و تاریخ فیش پرداختی را درج نماید.

تبصره ۴: در صورتی که مودی درخواست انتقال عوارض پرداختی براساس این ماده را بر روی پلاک دیگر متعلق به خود داشته باشد، مبلغ پرداختی با احتساب نرخ بهره عقود مبادله‌ای مصوب شورای پول و اعتبار اعلامی بانک مرکزی محاسبه و به عنوان بستانکاری مودی محسوب و بر روی پلاک معرفی شده جدید لحاظ می‌گردد. لازم به ذکر است مبلغ محاسبه شده طبق این تبصره مشمول مشوق‌های این مصوبه نیز می‌گردد.

ماده ۳: مؤدیانی که تا پایان سال ۱۴۰۴ هزینه پسماندهای خانگی، واحد تجاری و ساختمانی (موضوع مصوبه ۸۳۳۰‏‏/۱۴۰۲‏‏/ش مورخ ۲۲‏‏/۰۶‏‏/۱۴۰۲) ملک خود اعم از معوق و سال جاری را به صورت نقد پرداخت نمایند، هزینه پسماند سال جاری ملک آن ها با ضریب ۶۸% محاسبه و اخذ می گردد.

ماده ۴:  مؤدیانی که جهت پرداخت عوارض و بهای خدمات به شهرداری مراجعه نموده و بدهی آنان با مطالبات قطعی شده آنها از شهرداری (صرفاً جهت بدهی و مطالبات شخص مؤدی یا سهام داران شرکت با اجازه محضری صاحبان امضای مجاز) تهاتر می گردد، مشمول ضرایب مندرج در جداول ۱، ۲ و ۳ می گردند.

ماده ۵: عوارض ملی (مانند عوارض سالیانه نوسازی، عوارض سالیانه خودرو و …)، کلیه مبالغـی که شهرداری به استناد قوانیـن مربوطه برای سایر ادارات و سازمان های دیگر اخذ می نماید (مانند سهم آموزش و پرورش از عوارض ساختمانی و …)، عوارض

ارزش افزوده ناشی از تغییر و تعیین کاربری عرصه املاک باغات گروه ۱ واقع در حوزه باغات قصردشت، عوارض  ارزش افزوده ناشی از اجرای طرح های عمران شهری، جرائم کمیسیون ماده صد، قدرالسهم سرانه خدمات عمومی موضوع ماده ۱۰۱ اصلاحی قانون شهرداری و قانون تعیین وضعیت املاک واقع در طرح های دولتی و شهرداری ها، دستورالعمل اجرایی ضوابط و پارکینگ (نامه شماره ۱۷۶۸۱۴‏‏‏‏‏/۹۹ مورخ ۵‏‏‏‏‏/۵‏‏‏‏‏/۱۳۹۹ و اصلاحات بعدی آن)، آراء کمیسیون ماده ۷۷ سال های قبل از ۱۴۰۴ که مبلغ در آن ذکر گردیده است، عوارض تمدید پروانه ساختمانی، عوارض تجدید پروانه ساختمانی، عوارض آتش نشانی در هنگام صدور پروانه ساختمانی و عوارض ناشی از اجرای ماده (۹) قانون حمل و نقل ریلی شهرهای بالای ۵۰۰ هزار نفر جمعیت، مشمول این مصوبه نمی گردند.

ماده ۶: سایر عوارض محلی و بهای خدمات شهرداری شیراز که ضرایب تعدیل مسکونی (rm)، تجاری (rt)، اداری (re)، زمین (rF)، تغییر کاربری (rc) ملاک عمل محاسبات آنها نمی باشد (به استثناء بهای خدمات موضوع ماده ۳ این مصوبه)، براساس زمان و میزان پرداخت نقدی، مشمول ضریب تعدیل موضوع جداول ۱ و ۲ ماده ۱ می گردند.

ماده ۷: مودیانی که از ابتدای سال تا زمان ابلاغ این مصوبه، نسبت به پرداخت عوارض و بهای خدمات بر اساس مصوبات ملاک عمل سال ۱۴۰۴ اقدام نموده اند، مشمول مفاد این مصوبه می گردند و شهرداری مکلف است محاسبات جدید را طبق این مصوبه اعمال و در صورت وجود مابه التفاوت به عنوان بستانکاری مودی لحاظ نماید.

دستور کار بعدی صحن علنی شورا، موضوع لایحه شهرداری شیراز در خصوص احیا و توسعه سقاخانه ها در محلات شیراز، ارسالی از کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا، با حضور ۱۲ نفر اعضای شورا بررسی و به شرح زیر به تصویب رسید:

ماده واحده :

شهرداری مکلف است حداکثر تا پایان سال ۱۴۰۵ نسبت به بهره برداری از حداقل یک باب سقاخانه در هر محله شیراز اقدام نماید.

تبصره یک: حداقل ۲۴ باب سقاخانه در دهه فجر سال جاری(۱۴۰۴) افتتاح گردد.

تبصره دو: حداکثر ظرف مدت دو هفته نسبت به جانمایی سقاخانه ها، اقدام و گزارش آن به شورا ارسال گردد.

تبصره سه: طرح های تهیه شده جهت اجرا ظرف مدت یک هفته از تاریخ ابلاغ مصوبه به مناطق شهرداری ابلاغ گردد.

تبصره چهار: ملاحظات اجرایی مندرج در نامه شماره ۱۴۰۳/۴۶۳۶/ش مورخ ۱۴۰۳/۰۴/۲۳ شورا در کلیه مراحل و مقاطع در نظر گرفته شود.

تبصره پنج: پیوست بهداشتی احداث، حفظ و نگهداری سقاخانه ها با همکاری و هماهنگی دستگاه های متولی تهیه گردد.

 

موضوع دستور کار دیگر، موضوع لایحه شهرداری شیراز در خصوص مساعدت به آقای زریر نیکنام، ارسالی از کمیسیون برنامه، بودجه، امور حقوقی و املاک شورا، با حضور ۱۱ نفر اعضای شورا بررسی و به شرح زیر تصمیم گیری شد:

لایحه شماره ۴۶۴۰۱/۱۴۰۴ مورخ ۰۳/۰۲/۱۴۰۴ شهرداری شیراز در خصوص مساعدت به آقای زریر نیکنام به شهرداری مسترد گردید.

موضوع مطرح دیگر در صحن علنی شورا،  تصمیم کمیسیون شهرسازی، معماری و هوشمندسازی شورا مبنی بر ارائه گزارش شهرداری در خصوص پیشرفت طرح مطالعاتی و اجرایی باغ دهکده تفریحی و گردشگری باغات قصردشت، با حضور ۱۲ نفر اعضای شورا بررسی و به شرح زیر تصمیم گیری شد:

تصمیم این طرح بدین شرح است:

با تصمیمات اتخاذی در کمیسیون شهرسازی و معماری و هوشمندسازی به شرح ذیل موافقت گردید:

۱- بند ۹ مرحله ۱/۲ طراحی تفصیلی مصوبه شورا ۱۴۰۳/۱۲۷۷۷ مورخ ۱۴۰۳/۰۹/۲۱ مربوط به طرح باغ دهکده تفریحی و گردشگری باغات قصردشت به شرح ” مرحله ۹: ارائه طرح تفصیلی به شورای شهر جهت بررسی و تصویب و ابلاغ مرحله سوم از فاز اول ” مورد تائید کمیسیون قرار گرفت. شهرداری شیراز مکلف است نسبت به مرحله سوم فاز اول اقدام گردد.

۲- مقرر گردید مدیر پروژه اجرای طرح باغ دهکده تفریحی و گردشگری توسط شهرداری تعیین گردد.

۳- مقرر شد کمیته ای ( مشتمل بر رئیس کمیسیون شهرسازی ومعماری شورا ، جناب آقای مهندس طاهری عضو محترم کمیسیون و معاون محترم شهرسازی و معماری و مدیر محترم اداره خدمات طراحی شهری و مشاور محترم طرح جهت بررسی و رسیدگی جزئیات اجرایی ( دیتایل های فنی ) فاز سوم اجرایی بسته به ضرورت های حین اجرا تشکیل شده و اجرای جزئیات های تعیین شده با تائیدیه این کمیته ملزم به اجرا خواهد بود.

۴- مقر شد در صورتی که نیاز به تائیدیه ای از مراجع بالادستی با توجه به اجرای طرح وجود دارد ، شهرداری ملکف به اخذ تائیدیه های مربوطه می باشد.

نوشته های مشابه

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا