سلامت

تعطیلی۳ کافه رستوران، یک کبابی و یک هایپرمارکت توسط بازرسان بهداشت در فارس

تعطیلی بهداشت

به گزارش اول فارس، بازرسان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز به طور مستمر بر سلامت استان فارس نظارت می‌کنند که نتیجه آن تعطیلی تعدادی از واحدهای صنفی و معدوم‌سازی حجم قابل توجهی از مواد غذایی فاسد بوده است.

در شهرستان مرودشت، یک هایپرمارکت به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی و عرضه اجناس تاریخ گذشته با دستور قضایی تعطیل شد. دکتر ابراهیم شهریاری، سرپرست شبکه بهداشت و درمان مرودشت، از تمامی واحدهای صنفی خواستار همکاری با بازرسان و رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی شد تا سلامت و ایمنی شهروندان حفظ شود.

در شهرستان آباده نیز، دو هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر قابل مصرف توسط کارشناسان بهداشت محیط کشف و معدوم شد. محسن کرم‌نژاد، رئیس مرکز بهداشت آباده، تاکید کرد که این نظارت‌ها به صورت شبانه‌روزی برای تامین سلامت شهروندان ادامه خواهد داشت و با متخلفان برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

همچنین، در شهرستان داراب، سه کافه رستوران به دلیل تخلفات بهداشتی و استعمال قلیان تعطیل شدند. دکتر محمد رسول تقوی، رئیس مرکز بهداشت داراب، از کشف و جمع‌آوری ۵۰ عدد قلیان و ۱۰۰ کیلوگرم اجناس تاریخ گذشته شامل انواع گوشت و نوشیدنی خبر داد. او از شهروندان خواست هرگونه تخلف بهداشتی را به سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اطلاع دهند.

در کازرون نیز، یک واحد کبابی به دلیل عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی با دستور دادستان و همکاری نیروی انتظامی تعطیل شد. مهندس محمد احمدی، سرپرست معاونت بهداشت شبکه بهداشت و درمان کازرون، هشدار داد که با تهدیدکنندگان سلامت عمومی برخورد قانونی خواهد شد و از مردم خواست موارد تخلفات بهداشتی را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.

دانشگاه علوم پزشکی شیراز  با هشدار در زمینه برخورد قانونی با تهدیدکنندگان سلامت عموم، از مردم خواست موارد تخلفات بهداشتی را به سامانه تلفنی ۱۹۰ رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اطلاع رسانی کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا