ماجرای تغییر قانون ساعت رسمی کشور که منجر به عدم جابجایی ساعت در شش ماهه اول سال شد،از همان ابتدا مورد انتقاد کارشناسان بود. دولت و مجلس با اصرارشان این موضوع را تبدیل به قانون کردند. قانونی که از ابتدای امسال اجرای آن آغاز شد.
سید محی الدین حسینی ارسنجانی روزنامه نگار نوشت:
تغییرات لحظه ای ساعات کار کارکنان دولت و بخش های خصوصی در چند ماه اخیر موجب سردرگمی و بلاتکلیفی مردم و خانواده ها و اهل کسب و کار و بازاریان و بانکها و…. شده است. اتخاذ تصمیمات آنی و فوری و اغلب بدون پشتوانه فکری یا بدون در نظر گرفتن تبعات منفی ان به اسم تعدیل درمصرف انرژی یا صرفه جویی اب و برق و گاز و … در محیطهای کاری ضربات جبران ناپذیری بر روح و روان و مال و حتی جان و محل کار کارکنان و حقوق بگیران و فعالان اقتصادی زده و موجب عدم رضایت خاطر عموم مردم گردیده است.
با تغییرات ناشیانه و تصمیمات غلط در ساعات کار کارکنان که موجب بر هم خوردن نظم و نظام زندگی مردم و مراکز علمی و آموزشی، خدماتی و…گردیده،لازم است تا با تدبیر و اینده نگری و توجه به جمیع مسائل و مشکلات مردم بویژه در کلانشهرها،کاری کنیم و تصمیماتی بگیریم که بیشترین منافع و کمترین نارضایتی ها را به دنبال باشد.
بایستی برابر تصمیمات استانداران هر استان با توجه به وضعیت اب و هوایی و شرایط اقلیمی و…استانها تصمیمات و تغییر ات ساعات کار نیم سال اول و دوم یا کلا سالانه انجام شود تا مردم حساب کار و زندگی و امور بیرون از خانه خود را بهتر بدانند.تغییرساعات آغاز به کار ادارات برای چهارمین بار آنهم در طی ۲ ماه اخیر واقعا چه معنی میدهد؟!همزمان با ابلاغ وزیر محترم کشور، ساعت شروع به کار ادارت در خرداد و تیرماه به ساعت ۸ صبح تغییر کرد.
ماجرای تغییر قانون ساعت رسمی کشور که منجر به عدم جابجایی ساعت در شش ماهه اول سال شد،از همان ابتدا مورد انتقاد کارشناسان بود. دولت و مجلس با اصرارشان این موضوع را تبدیل به قانون کردند. قانونی که از ابتدای امسال اجرای آن آغاز شد.یکی از مسایل مهم و مبنایی اجرای این قانون بحث تنظیم ساعت کار ادارات برای مصرف بهینه انرژی بود. دولت برای این کار در فاصله کمتر از دو ماه گذشته ۴ دستورالعمل مختلف را ارائه داد.
دستورالعملهایی که هر کدام خیلی سریع به دلیل نشان دادن مشکلاتشان تغییر کردند. اکنون که در فاصله ۲ ماه تنها در مساله ساعات آغاز به کار ادارات شاهد ۴ تغییر در تصمیمگیریها هستیم باید پرسید که آن برنامه و بررسیهای کارشناسی چه بودند که حتی پیشبینی موضوعی به این سادگی هم در آنها مغفول ماند؟رئیس جمهور محترم روز ۱۷خرداد ۱۴۰۲ در جلسه هیات دولت با اشاره به تغییر ساعت کار ادارات،اقناعسازی افکار عمومی و عدم تصمیمات اشتباه در خصوص اهداف و ثمرات این تصمیم را امری مهم و موثر در همراهی مردم با اجرای آن دانسته بود.
این در واقع واکنش به انتقادات فراگیری بود که نسبت به تعیین نامناسب ساعت آغاز به کار ادارات در همان روزها مطرح میشد.اینکه ما فقط یک ساعتی را تعیین کنیم که باعث صرفهجویی در انرژی شود و مشکلات ناشی از تغییرات پی در می ساعات کار و تصمیمات اشتباه مسئولان درباره مردم و بویژه نحوه رفت و آمد کارمندان را در نظر نگیریم اصلاً به صلاح نیست بنابراین نیاز است که مسئولان پاسخگوی زحمتی که با این روش و با این تصمیمات خلق الساعه برای مردم ایجاد کردهاند،باشند.
شما هم نظر بدهید
ناشناس
تاریخ : ۲۹ - خرداد - ۱۴۰۲
خوب گفته حضرت علی رو اجرامیکنن که میگه اوصیکم به تقوا…ونظم امرکم!!!