سلامتخبر اول

تقدیر از مراقبان سلامت برتر بخش‌های دولتی و خصوصی فارس توسط دانشگاه علوم پزشکی شیراز

با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از 60 مراقب سلامت برتر در بخش های دولتی و خصوصی استان فارس، تقدیر شد.

دکتر بصیر هاشمی
عکس:دکتر بصیر هاشمی ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز/avalfars

به گزارش اول فارس از شیراز ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در آیین تقدیر از مراقبان سلامت برتر در بخش های دولتی و خصوصی زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تبریک آغاز هفته سلامت، از تلاش های مراقبان سلامت در نقاط مختلف استان فارس تقدیر و برای آنان در سال جدید و خدمت رسانی به مردم، آرزوی توفیق کرد.

دکتر «سید بصیر هاشمی»، اولویت پیشگیری بر درمان را موضوعی مهم برشمرد و بر نقش مراقبان سلامت در این زمینه و آگاهی سازی به جامعه برای رعایت مسایل بهداشتی در خانواده ها تاکید کرد.

مسوول ارشد حوزه سلامت استان فارس با اشاره به تلاش مسوولان دانشگاه برای حل مسایل مرتبط با مراقبان سلامت اضافه کرد: مجموعه مدیریتی دانشگاه مسایل حوزه های مختلف را پیگیری و برای برطرف شدن این مسایل از طریق مسوولان استانی و کشوری، در تلاش است.

دکتر هاشمی با تاکید بر توسعه حوزه بهداشت، از برگزاری نشست روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور با حضور رئیس جمهور و وزیر بهداشت خبر داد و افزود: در این نشست مسایل مختلف از جمله «عدالت در سلامت» و «پزشکی خانواده و نظام ارجاع» بررسی شد و به زودی دستورالعمل های جدید به دانشگاه ها ارسال می شود و برنامه ها به روزرسانی خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، نتیجه این تلاش ها را سبب ارتقاء و بهبود وضعیت سلامت مردم دانست و ادامه داد: همه در کنار هم تلاش می کنیم تا سلامت در جامعه به بهترین شکل برقرار باشد.

دکتر هاشمی تاکید کرد: همه در مجموعه سلامت در کنار هم هستیم و با هم جلو می رویم؛ برای تمام مسایل، راه حل وجود دارد و ما در کنار هم با به کارگیری راه حل های مناسب، مسایل را حل می کنیم.

مشاور عالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این آیین با اشاره به تقدم پیشگیری بر درمان گفت: نقش مراقبان سلامت در شناسایی به ‌موقع عوامل خطر، آموزش به جامعه و ارتقای سطح آگاهی مردم از اهمیت ویژه ‌ای برخوردار است و می ‌تواند به شکل چشم‌ گیری از بروز بسیاری از بیماری‌ ها جلوگیری کند.

تقدیر علوم پزشکی 2
عکس:دکتر کوروش عزیزی ،مشاور عالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز/avalfars

دکتر کوروش عزیزی افزود: مراقبان سلامت، پل ارتباطی میان دانشگاه و جامعه هستند؛ با درک عمیق از نیازهای مردم و تعامل نزدیک با خانواده‌ ها، می‌توانند نقش بی ‌بدیلی در کنترل بیماری ‌ها و افزایش شاخص‌ های بهداشتی ایفا کنند.

این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تاکید بر لزوم توجه بیشتر به این قشر زحمتکش ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی شیراز دغدغه ‌ها، چالش ‌ها و نیازهای مراقبان سلامت را می ‌داند و تلاش می‌کند تا با بهبود زیرساخت ‌ها، آموزش‌ های مستمر و حمایت ‌های لازم، جایگاه شایسته ‌تری برای آنان فراهم سازد.

تقدیر علوم پزشکی 3

این آیین ظهر روز یکم اردیبهشت ۱۴۰۴ با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مدیران معاونت بهداشت دانشگاه و مراقبان سلامت برتر فارس در سالن سعدی مجتمع فرهنگی، ورزشی و رفاهی ولایت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، برگزار و از ۶۰ مراقب سلامت برتر بخش های دولتی و خصوصی زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز، تقدیر شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا