تیتر اولاخبار ایران

توضیحات دادستان رشت در مورد گروگانگیری یک خانواده به مدت ۲ سال

اين پرونده در حال حاضر در مرحله بازپرسي قرار دارد و تحقيقات براي روشن شدن ابعاد بيشتر موضوع در دست انجام است. ضمنا علت طولاني شدن اين ماجرا، اشكال در انتقال يكي از املاك بزه‌ديده‌ها بوده است.

خانواده گروگانگیر 600x344 1

به گزارش اول فارس ، فلاح‌میری، دادستان رشت در رابطه با گروگانگیری اعضای یک خانواده در شهرستان رشت گفت: «براساس تحقیقات صورت گرفته شروع گروگانگیری این خانواده دی ماه سال ۱۴۰۰ بوده است.»

او گفت: «گروگانگیر‌ها که دو برادر مجرد و یک خانم ساکن شهرستان کرج و رشت بودند، قبل از این حادثه یکی از برادران و خانمی که با آنها در ارتباط بوده  در شهرستان هشتگرد سابقه گروگانگیری داشتند و در دادگستری هشتگرد به ۸ سال حبس محکوم شده و متواری بودند. این افراد به علت فرار از اجرای مجازات به شهرستان رشت آمده بودند و مخفیانه زندگی می‌کردند تا حکم در مورد آنها اجرا نشود.»

دادستان رشت گفت: «خانم گروگانگیر در رشت با یک خانواده متمول که پدر خانواده وکیل بود، آشنا بود و از چندین سال قبل با مادر خانواده ارتباط داشت، تمام اعضای خانواده را شناسایی کرده بود و می‌دانست که می‌توانند از آنها اخاذی کنند. بعد از مدتی این خانم با ترفندی همسر و مادر زن وکیل را به خانه دو گروگانگیر که آنها را برادر خود معرفی کرده بود، می‌برد و آنها را با آبمیوه مسموم و بی‌هوش می‌کند.»

فلاح‌میری گفت: «گروگانگیر‌ها با تلفن مادر خانواده به شوهر او (پدر خانواده) پیام می‌دهند، آدرس می‌فرستند و به او اعلام می‌کنند حال مادر همسر او بد شده است و سریعا خودش را به آدرسی که می‌دهند، برساند. بعد از آمدن پدر خانواده، او را نیز گروگان می‌گیرند. با همین ترفند خواهر و برادر همسر را نیز بی‌هوش می‌کنند و گروگان می‌گیرند.»

او گفت: «خانم گروگانگیر بعد از گروگان گرفتن این افراد، به منزل این خانواده مراجعه می‌کند و به لحاظ شناخت قبلی که از این خانواده داشت به بهانه پیشگیری از کرونا به ۳ فرزند آنها نیز قرص بی‌هوشی می‌دهد و بعد از بی‌هوش شدن آنها، بقیه اعضای خانواده را نیز به منزل خودشان که یک خانه دو طبقه بود، منتقل می‌کنند و از این زمان گروگانگیری این خانواده در خانه افراد گروگان‌ گرفته شده شروع می‌شود.»

دادستان رشت گفت: «با توجه به اینکه این خانواده از قبل تصمیم به مهاجرت داشتند و آشنایان آنها نیز از این موضوع اطلاع داشتند، در طول این مدت اگر اقوام و نزدیکان با آنها تماس می‌گرفتند، گروگانگیر‌ها آنها را تهدید جانی می‌کردند که به اقوام خود اعلام کنند، مهاجرت کرده‌اند و در ایران نیستند.»

فلاح‌میری در رابطه با نحوه اطلاع از موضوع گروگانگیری و دستگیری گروگانگیر‌ها گفت: «در جریان ملاقات مردمی دستگاه قضایی استان، فردی مراجعه و اعلام کرد اعضای یک خانواده چند وقتی است گروگان گرفته شده‌اند. فرد گزارش‌دهنده با افرادی که گروگان گرفته شده بودند در یک محله زندگی می‌کرد و همسایه آنها بود. او به واسطه حضور در محل و شناختی که از اعضای خانواده داشت با حساس شدن روی رفت و آمد‌های مشکوک به منزل گروگان‌ها به موضوع شک کرده است.»

او گفت: «بعد از گزارش این فرد با دستور قضایی موضوع با حساسیت بالا مورد توجه قرار گرفته و دستور حضور نیرو‌های عملیاتی صادر می‌شود. کمتر از یک ساعت از گزارش اولیه همسایه خانواده مورد اشاره نیرو‌های عملیاتی با حضور در محل تحقیقات میدانی را آغاز کرده و مشخص می‌شود موضوع گزارش مردمی صحت داشته است. با حضور به موقع ماموران آگاهی تمام گروگانگیر‌ها در محل دستگیر شدند.

با تحقیقات به عمل آمده مشخص می‌شود عقبه تیم گروگانگیری با ۲ نفر در کرج در ارتباط بوده‌اند که این افراد هم با دستور قضایی دستگیر می‌شوند.»  میری گفت: «در مدت ۲ سال فرزندان این خانواده، به مدرسه و دانشگاه نرفته بودند و عملا با گروگانگیر‌ها زندگی می‌کردند. همچنین در این مدت گروگانگیر‌ها اعضای این خانواده را به دفتر اسناد رسمی برده و اموال آنها را به نام خودشان کرده بودند.»
دادستان رشت گفت: «گروگانگیر‌ها در تمام بخش‌های خانه دوربین نصب کرده بودند و تمام حرکات گروگان‌ها را رصد می‌کردند و گروگانگیر‌ها در مدل رفتاری خود به گونه‌ای عمل می‌کردند که به گروگان‌ها اجازه عملی که منجر به کشف فعالیت آنها بشود، نمی‌دادند و در صورت انجام هر اقدام خارج از پروتکلی آنها را تهدید می‌کردند.»  فلاح‌میری گفت: «در حال حاضر دستور بازبینی دوربین‌های نصب شده در محل گروگانگیری صادر شده تا مشخص شود چند نفر با گروگانگیر‌ها در ارتباط بوده‌اند.»

گروگان‌گیری وحشتناک و عجیب ۲۹ ماهه اعضای این خانوده در رشت

قتل فجیع در کازرون:پسر جوانی دوست صمیمی خود را کشت و مثله کرد

فلاح‌میری گفت: «سال ۱۴۰۱ گروگانگیر‌ها به پسر کوچک این خانواده دارو‌هایی می‌دادند که قادر به راه رفتن نباشد و غش کند. آنها به والدین این کودک گفته بودند که مادربزرگش او را جادو کرده است و به همین دلیل، بین والدین کودک و مادربزرگ او درگیری ایجاد می‌شود و در پی این درگیری، مادربزرگ خانواده فوت می‌کند. در حال حاضر، این موضوع را هم در دست بررسی داریم که آیا این موضوع قتل بوده یا خیر، زیرا مادر این کودک و همسرش از نحوه برخوردشان با مادر خود به واسطه موضوعی که گروگانگیر‌ها به آنها گفته بودند، عذاب وجدان دارند.»
دادستان رشت گفت: «این پرونده در حال حاضر در مرحله بازپرسی قرار دارد و تحقیقات برای روشن شدن ابعاد بیشتر موضوع در دست انجام است. ضمنا علت طولانی شدن این ماجرا، اشکال در انتقال یکی از املاک بزه‌دیده‌ها بوده است.»

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا