توضیحات آب و فاضلاب در باره جیره بندی آب در ۱۲ کلانشهر

در پی انتشار برخی اخبار در تعدادی از رسانه‌ها درباره «مواجهه ۱۲ کلانشهر امسال با بحران تامین آب و شروع جیره‌بندی آب در شهر کرج» شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور توضیحاتی ارائه داد. به گزارش اول فارس، در اطلاعیه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور آمده است: «به آگاهی می‌رساند اطلاع رسانی در خصوص […]

جیره بندی آب

در پی انتشار برخی اخبار در تعدادی از رسانه‌ها درباره «مواجهه ۱۲ کلانشهر امسال با بحران تامین آب و شروع جیره‌بندی آب در شهر کرج» شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش اول فارس، در اطلاعیه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور آمده است: «به آگاهی می‌رساند اطلاع رسانی در خصوص آخرین وضعیت شهرهای مواجه با تنش آبی در تابستان ۱۴۰۰ در نشست‌های خبری برگزار شده توسط اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در تاریخ‌های ۲۴ و ۲۹ اسفند ۱۳۹۹ انجام شده است که اخبار صحیح منتشر شده در تاریخ های مذکور قابل دسترسی است. در همین رابطه ذکر این نکته ضروری است که  از سالیان گذشته به دلیل مسایل مختلفی به ویژه خشکسالی‌های متوالی، تعدادی از شهرهای کشور در معرض تنش آبی قرار گرفته‌اند. منظور از تنش آبی، فزونی مصرف نسبت به تامین در پیک روزانه در فصل تابستان است.
در طول این سال‌ها نیز همواره تلاش بر این بوده است که با اجرای طرح‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت اثرات این خشکسالی بر تامین آب شرب به حداقل برسد و در نتیجه اجرای این طرح‌ها، تعداد شهرهای در معرض تنش آب شرب از ۵۴۷ شهر در تابستان سال ۱۳۹۴ به ۱۷۰ شهر در تابستان سال ۱۳۹۹ کاهش یافته است.
خبر منتشره در این خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری مربوط به تابستان سال ۱۳۹۳ بوده که نقل قول منتشر شده در سال ۹۳ نیز صحت نداشته و همان موقع تکذیب شده است.  حتی در آن سال نیز با اقدام ضربتی صورت گرفته صرف مدت ۴۷ روز، از جیره‌بندی آب در شهر کرج جلوگیری بعمل آمده و در حال حاضر نیز تامین آب شهر کرج پایدار است.
خوشبختانه با تلاش‌های شبانه‌روزی صورت گرفته توسط وزارت نیرو، در حال حاضر هیچ کلانشهر کشور دارای جیره‌بندی آب نمی‌باشد و اجرای مستمر پروژه‌های زودبازده برای کاهش سطح تنش آبی در کل کشور در حال انجام است».

مطالب مرتبط

ببینید ایرانی‌ها ۳۰۰۰ سال پیش چه کردند !

آخرین آمار میزان پُرشدگی سدهای کشور  از ابتدای سال آبی

بدبختی فارس با بدترین ناترازی تاریخی در حوزه آب/ کشاورزی سالی ۲.۵ میلیارد متر مکعب آب می‌خورد

نظرات