توضیح رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران درباره استخدام فرزندان شهدا و جانبازان

رییس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: با توجه به اینکه حدود دو سال از برنامه ششم باقی مانده است براساس این برنامه باید همه فرزندان شهدا و همه جانبازان بیش از ۷۰ درصد به استخدام دستگاه دولتی درآیند . به گزارش اول فارس، سعید اوحدی رییس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران در […]

بنیاد شهید

رییس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: با توجه به اینکه حدود دو سال از برنامه ششم باقی مانده است براساس این برنامه باید همه فرزندان شهدا و همه جانبازان بیش از ۷۰ درصد به استخدام دستگاه دولتی درآیند .

به گزارش اول فارس، سعید اوحدی رییس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست خبری با اصحاب رسانه درباره بیمه ایثارگران گفت: با تامین اعتبار از طرف سازمان برنامه و بودجه تعداد مراکز درمانی که در خرداد ماه دو هزار مرکز بود امروز به ۹ هزار مرکز در سراسر کشور افزایش یافته است و اگر خانواده های ایثارگران  به مراکز بخش خصوصی مراجعه کنند حداکثر تا ۷۲ ساعت بیمه پرداخت می شود همچنین ۶۵ شعبه بیمه دی در شهرستان ها راه اندازی شد و خدمات به ایثارگران ارایه می دهند. همچنین ۴۵ میز خدمت بانک دی در سراسر کشور به ایثارگران خدمت می کنند و تلاش می کنیم تا پایان سال به ۶۵ میز خدمت برسانیم.

وی درباره کمیسیون پزشکی گفت: در سال ۹۸ در قالب ۲۵۰ جلسه ۵۴ هزار پرونده در کمیسیون پزشکی تشکیل شده بود و در سال ۹۹ نیز حدود ۵۶ هزار پرونده در کمیسیون پزشکی تشکیل شده است. در ۱۸ استان نیز کمیسیون پزشکی تشکیل شده است.

اوحدی درباره ایثارگرانی که در سوریه هستند گفت: بیش از ۶۰ عزیزی که در سوریه بودند با همکاری سپاه قدس کمیسیون پزشکی برای آنها در سوریه تشکیل شد و به پرونده آنها رسیدگی شد. پیش بینی ما این است که بتوانیم تا پایان سال ۶۰ هزار پرونده در کمیسیون پزشکی بررسی کنیم.

وی با بیان اینکه امیدوارم در زمینه درمان در سال ۱۴۰۰ به تحول عظیمی برسیم گفت: امیدوارم با تصویب قانون بودجه برابر نیازهای بنیاد بودجه به بنیاد تعلق گیرد در بودجه سال۱۴۰۰ دولت بودجه درخواستی ما را پذیرفت و ۶ تبصره به بودجه اضافه شده و امیدوارم در مجلس نیز تصویب شود.

وی با بیان اینکه براساس قانون باید ۳۰ درصد استخدام ها به جامعه ایثارگران قرار گیرد، گفت: با توجه به اینکه حدود دو سال از برنامه ششم باقی مانده است براساس این برنامه باید همه فرزندان شهدا و همه جانبازان بیش از ۷۰ درصد به استخدام دستگاه دولتی درآیند و براساس دستور رییس جمهور باید این اتفاق تا پایان سال ۹۹ صورت گیرد.

وی ادامه داد: سازمان امور اداری استخدامی باید پست های بلاتصدی را به ما اعلام می کرد یا اگر پستی نبود باید پست ایجاد می کردند همچنین با توجه به اینکه براساس رای دیوان عدالت اداری باید با آزمون افراد جذب شوند قرار شد آزمون برگزار شود البته همه جذب می شوند و این آزمون برای جذب در پستهای مختلف است.

رییس بنیاد شهید تصریح کرد:بیش از ۷۰ مکاتبه با دستگاهها صورت گرفته است ما تلاش می کنیم این اتفاقات تا پایان سال بیفتد اما اگر تا پایان سال موفق نشدیم حتما در اسرع وقت در ابتدای سال آینده این افراد استخدام خواهند شد.

اوحدی درباره تبدیل وضعیت جامعه ایثارگران گفت: موافقت با تبدیل وضعیت این افراد از سوی سازمان اداری استخدامی صورت گرفته و ما امیدواریم به زودی این تبدیل وضعیت ها صورت بگیرد.

وی درباره مشکلات مسکن جامعه ایثارگران تصریح کرد: تا به امروز ۲۹ سفر به استانهای مختلف صورت گرفته با همکاری وزارت راه و شهرسازی و استانداران بیش از ۷۱ هزار قطعه زمین برای ساخت مسکن برای ایثارگران تملک شده است همچنین تفاهم نامه ای با وزیر راه و شهرسازی صورت گرفته و تا پایان سال ۹۹ کار آماده سازی ۲۰ هزار قطعه زمین توسط وزارت راه انجام شود و تاکنون ۱۹ هزار و ۴۲۱ قطعه آماده سازی شده و  توسط رییس جمهور افتتاح خواهد شد. همچنین وام مسکن نیز مصوب شده تا پشتوانه ساخت این منازل باشد. ما از رییس جمهور درخواست کردیم بودجه ای را مشخص کنند تا ۵۰ هزار زمین باقی مانده نیز آماده سازی شود.

وی با اشاره به وضعیت ایثارگران در سی سخت گفت: ۳۱۷ منزل آسیب دیده در زلزله سی سخت متعلق به جامعه ایثارگران بود که باید ۶۰ منزل به صورت کامل ساخته شود. تصمیم گیری در خصوص آسیب دیدگان شد و علاوه بر کمکهای دولت ، ۳۰ میلیون تومان وام قرض الحسنه و همچنین بخشی به عنوان کمک بلاعوض از طریق بنیاد به این ایثارگران اعطا شد.

اوحدی  با اشاره به بودجه سال ۱۴۰۰ گفت: برای اولین بار ۱۰۰۰ میلیارد تومان وام پشتیبانی برای کارآفرینان ایثارگر در بودجه سال ۱۴۰۰ در نظر گرفته شده است.

رییس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران درباره تعداد متقاضیان اشتغال خانواده ایثارگران گفت: جامعه هدف ما بیش از سه میلیون است که ۲۶۰ هزار فرزند این جامعه متقاضی اشتغال هستند و امیدواریم که بتوانیم هم از طریق استخدام در دستگاههای دولتی و هم از طریق کارآفرینی مشکلات این فرزندان را برطرف کنیم.

وی درباره شهدای مدافع سلامت ادامه داد: سختگیری در خصوص پرونده شهدای مدافع سلامت نمی شود تاکنون نیز بیش از ۲۰۰ پرونده در کمیته ملی مطرح شده است. تشخیص و تکمیل پرونده بر عهده دانشگاه علوم پزشکی در هر استان است و پرونده تشکیل شده به کمیته ملی ارسال می شود.

رییس بنیاد شهید تصریح کرد: در آیین نامه شهدای سلامت مصوب شده در شورای عالی امنیت ملی، افرادی که در معرض مستقیم با بیماران کرونایی بوده اندالبته در یک تبصره از همین آیین نامه به وزیر بهداشت اختیار داده شده است که اگر فردی خارج از این آیین نامه بود را اعلام کند.

اوحدی خاطرنشان کرد: ۲۲۰ پرونده از استانها دریافت شده ۱۱۰ پرونده در کمیته تکمیل شده و ۱۰۱ پرونده تکمیل شده در اختیار بنیاد قرار گرفته است ما نیز امیدواریم روند بررسی پرونده این افراد تسریع شود.

به گفته اوحدی در کل کشور ده بیمارستان اعصاب و روان داریم و اخیرا نیز ۴۰ تخت اعصاب و روان برای زنان ایجاد شده است.

وی درباره بدهی بنیاد شهید به دانشگاه آزاد اسلامی گفت: هزار و ۶۰۰ میلیارد بدهی ما است و هزار میلیارد از طریق تهاتر و ۶۰۰ میلیارد تومان دیگر توسط سازمان برنامه و بودجه در جلسه ای مقرر شد از طریق واگذاری اوراق بهادار بدهی ما پرداخت شود. همچنین ۲۰۰ میلیارد تومان از طریق بنیاد به دانشگاه آزاد به صورت نقد پرداخت شد. سه ملک به ارزش هزار و ۵۰ میلیارد تومان به دانشگاه واگذار شد این بدهی از سال۹۴ تاکنون بود درباره دانشجویان جدید نیز مقرر شد یک تفاهم نامه درخصوص دانشجویان جدیدالورود داشته باشیم.

اوحدی با اشاره به بدهی بنیاد شهید به بیمه ایران گفت: ما تلاش می کنیم این بدهی را نیز پرداخت کنیم و هیچ بدهی برای دولت بعد باقی نگذاریم.

وی درباره تزریق واکسن کرونا گفت: براساس تفاهم نامه با وزارت بهداشت اولویت ها از سوی وزارت بهداشت مشخص شده است و اولین گروه کادر درمان بوده اند اولویت دوم وزارت بهداشت افراد آسیب پذیر را اعلام کرد و جانبازان شیمیایی نیز در این دسته قرار گرفتند بعد از آن جانبازان قطع نخاعی و والدین شهدا است این مسیر از طریق وزارت بهداشت در حال انجام است. امتیاز خاصی از سوی وزارت بهداشت در نظر گرفته نشده است و اولویت ها از طریق وزارت بهداشت اعلام شده است. جانبازان شیمیایی بیش از ۱۰ هزار نفر و جانبازان نخاعی حدود ۹ هزار نفر و در مجموع ۱۳۰ هزار نفر والدین شهدا هستند که وزارت بهداشت تشخیص می دهد چه کسانی در اولویت هستند.

اوحدی درباره شهدای منا گفت: عربستان به هیچ کشوری دیه پرداخت نکرده است.برای بخشی از خانواده شهدا که مربوط به حادثه جرثقیل بود تمهیداتی اتخاذ شده که به سازمان حج و زیارت اعلام شده است در خصوص شهدای منا وزارت خارجه و ما در حال تلاش هستیم تا حقوق خانواده‌هایشان محقق شود.

مطالب مرتبط

مصوبه سقف وام خرید و ساخت مسکن ایثارگران سال ۱۴۰۳

سازمان تعزیرات حکومتی کارمند قراردادی و پیمانی استخدام می‌کند

تمام ایثارگران شهر و روستا از پرداخت عوارض ساختمانی معاف شده اند

نظرات

  • پیروزمهر

    تاریخ : ۱۴ - اردیبهشت - ۱۴۰۰

    سلام اقای اوحدی الهی خدا خیر دنیا و اخرت بده بهتون ممنونم از پیگیری و زحمات فراوان و بی دریغ شما بزرگوار من فرزند شهید متولد ۶۲ انشااله استخدام شم


  • ناشناس

    تاریخ : ۱۴ - اسفند - ۱۳۹۹

    با سلام در مورد تزریق واکسن کرونا در کنار جانبازان شیمیایی و قطع نخاعی باید همه ی جانباز هایی ک زمینه ی بیماری دارند تزریق واکسن صورت گیرد حتی جانباز های اعصاب و روان به هر حال همه ی جانباز های عزیز در معرض این خطر هستن چه بسا بسیاری از آنان یکبار هم مبتلا شده باشن. پدر بنده جانباز اعصاب و روان هستن یکبار به کرونا مبتلا شده اند بطور وخیم اما خوشبختانه خوب شده اند زمینه ی بیماری دیابت فشارخون غده ی پروستات و بعد از بیماری کرونا دوبار عمل انجوگرافی قلب انجام دادن. اثرات کرونا بر اعصاب ایشان ب شدت زیاد بودحق همه ی جانباز ها هست ک برای تزریق واکسن کرونا در اولویت باشن. امیدوارم پی گیری شود. با تشکر


  • ناشناس

    تاریخ : ۱۴ - اسفند - ۱۳۹۹

    سلام واقعا این چجور ی هست ک بین جانباز ها تفاوت میزارن الان پدر من ۱۰ سال اسارت دارن جانباز اعصاب و روان ۵۰ درصد هستن. اگر قرار هست برای بچه های جانباز و شهداو آزاده ها کاری کنین پس این تفاوت گذاشتن ب چه معنا هست. اگر قرار هست الان استخدام گیری برای ۷۰ درصد و شهدا باشه مشکلی نیست. ولی شما موظف هستین برای ما هم کاری کنین. من متعجب هستم ک بچه هایی ک پدرشون مدت اسارت دارند اصلا به چشم نمیان.


  • ایرج پرنگ

    تاریخ : ۱۳ - اسفند - ۱۳۹۹

    اینطوری مشخص هست آنانی که دوسال داوطلبه در دفاع مقدس بودندو۱۵درصد جانبازی هیچ حقی ندارند دستتون با این عدالت بی نظیرتان درد نکنه خدایی هست مطمئن باشید ما از خدا احقاق حق میکنیم


  • بهزاد

    تاریخ : ۱۳ - اسفند - ۱۳۹۹

    سلام آقای واحدی ترا به خدا جانباز درصد بالا و پایین نکنند همه ما درجنگ حالا از یک درصد تا ۷۵ درصد جانبازی داشته این مهم قدم گذاشتن درمیدان جهادبنده جانباز ۲۵دذصد اعصاب وروان هستم حقوقم هم ناچیز است سه فرزند فارغ‌التحصیل دانشگاهی دارم همه بیکار ومثل خودم مشکل اعصاب وروان پیدا کرده اند مادرشان هم درغم آنها افسرده شده لطف فرمایید عنایت به همه جانبازان داشته باشید


  • ناشناس

    تاریخ : ۱۳ - اسفند - ۱۳۹۹

    سلام آقای اوحدی بابت همه تلاشهاتون ممنون.ولی برای ایثارگران هم فکر ی کنید برای کسایی که جانباز بالای ۲۵درصد نیستند.این افراد هم کنار همون شهدا و جانبازان بالای ۲۵ درصد جنگیدن.همه چی برابر بوده حالا یکی بیشتر آسیب دیده یکی کمتر ولی مهم هدف و جونشون بوده که بی دل اومدن جلو.الان واقعا کمترین چیز داشتن بیمه ای که متاسفانه ندارند.تو رو خدا عدالت رو برقرار کنید


  • ناشناس

    تاریخ : ۱۳ - اسفند - ۱۳۹۹

    باسلام اقای اوحدی کمی هم به فکر بجه های جانبازان زیر ۲۵ درصد باشین همه تحصیل کرده زانو بعل کردن در گوشه خونه نشستن هر جی هست فقط برلی جانبازان باای ۲۵ درصد وخانواده شهدا بسه به خدا خانواده شهدا نبیره نتیجه هم باید لستخدام بشن ولی از جانبازان زیر ۲۵ درصد صلا یادی نمیکنید فکر میکنم اینا برای کشور خودشون جنگ نکردن هیچ کس به فکرشون نیست خودرو .زمین . وام .حقوق.استخدام همه ومه فقط برای خانواده شهدا وانبازان بالای ۲۵ درصد بالا روح همه شهدای انقلاب شادو قرین رحمت


  • پ حسینی

    تاریخ : ۱۲ - اسفند - ۱۳۹۹

    دقیقا پدر من هم ۹۶ماه جبهه دارد و جانباز زیر ۲۵درصد هست ولی هیچ امتیازی نداریم ما….متاسفم


  • فرشاد

    تاریخ : ۱۲ - اسفند - ۱۳۹۹

    جانباز باید ۷۰درصد باشه که بچه هاشون برن سر کار ماهم پدرامون جانبازه ولی درصد پاین ی فکری ب حال ما کنید